Autobraucēju ievērībai: braukšanas apstākļi apmierinoši 2

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 3.janvāris 2016 13:37

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet snigs, atsevišķos rajonos gaidāms arī neliels putenis. Vietām snigšana būs stipra un sniega segas biezums palielināsies par 6-7 cm, transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem.

VAS Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt meteoroloģiskie apstākļi neapgrūtina braukšanu pa valsts autoceļiem. Kurzemē vietām nedaudz snieg, gaisa temperatūra no -13ºC līdz -20ºC. Sākot no 5:05 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 2 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica slideno posmu kaisīšanu Jelgavas apkaimē.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet snigs, atsevišķos rajonos gaidāms arī neliels putenis. Vietām snigšana būs stipra un sniega segas biezums palielināsies par 6-7 cm, transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo ceļi būs slideni, kā arī snigšanas laikā pasliktināsies redzamība!

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Atgādinām, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
:) 3.janvāris 2016 17:53
4 0 Atbildēt

Viss bumbas, Riga-Sigulda-Riga divas avarijas, abas viena vieta, atrums 40-90 km/h ka nu kura vieta cels pielava..

Ziema snieg un autovaditajiem ir jaievero distances un jabrauc maigak.. ka ari izgriezoties no mazakas nozimes cela to nevajag darit deguna prieksa.. nesanaks ne aizmukt ne sabremzet..

Goga 3.janvāris 2016 14:57
1 5 Atbildēt

Slidenu ceļu dēļ līdz pusdienlaikam reģistrēti 34 CSN - tas laikam Latvijā skaitās "apmierinoši". :)

www.delfi.lv/news/national....d?id=46902123

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti