Uz valsts autoceļiem tiek ieviesti satiksmes ierobežojumi sakarā ar remontdarbiem

 
Latvijas Valsts ceļi | 22.aprīlis 2016 8:17

Valsts autoceļu tīklā atsevišķos objektos ir atsākti remontdarbi, tāpēc aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku.

Būvdarbi ir atsākti uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai. Tur autovadītājiem jārēķinās ar 3 līdz 4 luksoforu posmiem, kā arī papildu 45 minūtēm ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava – Bārta – Dubeņi – Grobiņa (P113).

Atsākti darbi arī Ulbrokā, kur turpinās rotācijas apļa izbūve uz P4 un P5 ceļiem, kas savieno Rīgu ar Tīnūžu – Kokneses ceļu. Aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot satiksmes organizāciju aplī.

Vēršam uzmanību, ka seguma atjaunošanas būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES – Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma virzienā uz Jaunjelgavu. Lai šķērsotu sešus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildus pusstundu. Ar papildus pusstundu jārēķinās arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), jo Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 km garā posmā un šeit ir 4 luksoforu posmi.

Uz Rēzeknes – Daugavpils ceļa (A13) ir četri būvdarbu posmi, sākot no Maltas līdz pat Lietuvas robežai. Būtiskākie satiksmes ierobežojumi ir pie Lietuvas robežas esošajā remontposmā, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.
Latgalē būvdarbi turpinās arī Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu, arī remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot pusstundā.

Sakarā ar kalnu divriteņu maratonu 24. aprīlī Cēsu un Valmieras apkārtnē, uz atsevišķiem valsts un pašvaldības ceļiem tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi. Satiksme būs ierobežota laika posmā no 8:00 līdz 19:00 sekojošos valsts ceļu posmos: Cēsis – Pieškalni (V292), Dukuri – Rāmnieki (V330), Kocēni – Ķiene (V188) un P18 Valmiera – Smiltene, pie Valmieras

Informācijai kravu pārvadātājiem. Šobrīd pavasarī ieviestie masas ierobežojumi uz grants autoceļiem ir pilnībā atcelti Kurzemes un Zemgales reģionos, kā arī uz autoceļiem Smiltenes un Daugavpils nodaļu pārvaldībā. Savukārt Vidzemē un uz atsevišķiem Latgales autoceļiem ierobežojumi vēl ir spēkā un plānots, ka tos sāks atcelt aprīļa beigās vai maija sākumā. Tas ir atkarīgs no laikapstākļiem un katra autoceļa faktiskā stāvokļa. Masas ierobežojumi, kas ir spēkā visu gadu, atcelti netiek.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti