Akcionāru sapulce apstiprina amatā “Latvijas Autoceļu uzturētājs” padomi

 

Foto: Publicitātes attēls

Satiksmes Ministrija | 25.maijs 2016 7:55

Satiksmes ministrija, kā VAS “Latvijas Autoceļu uzturētājs” akcionārs, ir iecēlusi Nominācijas komisijas izvirzītās kandidatūras padomes locekļu amatos ar šā gada 20.maiju.

Tika saņemti 33 pieteikumi uz izsludināto konkursu VAS “Latvijas Autoceļu uzturētājs” padomes locekļu amatiem. Konkurss tika organizēts divās kārtās, pirmajā notika dokumentu atlase (darba pieredze, izglītība un sabiedrības attīstības redzējums). Uz otro kārtu tika uzaicināti septiņi pretendenti, kuri pirmajā kārtā ieguva lielāko punktu skaitu. Otrā kārta notika strukturētas intervijas veidā, vērtējot kandidāta spējas sniegt kompetentas atbildes uz jomai specifiskiem jautājumiem, stratēģiskās plānošanas spējas, vadības spējas, spējas noteikt mērķus, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, komunikācijas prasme, svešvalodu zināšanas.

Nominācijas komisijas lēmums par kandidātu atbilstību tika pieņemts saskaņā ar konkursa nolikumā apstiprinātajiem vērtēšanas kritērijiem, ņemot vērā pirmajā un otrajā kārtā iegūto punktu kopsummu un nominācijas komisijas locekļu individuālos vērtējumus.

Nominācijas komisija, kura sastāvēja no Satiksmes ministrijas pārstāvjiem, Pārresoru koordinācijas centra pārstāvja, neatkarīgā eksperta no Latvijas Darba devēju konfederācijas, nolēma ieteikt kapitāla daļu turētāja pārstāvim izvirzīt Uldi Reimani valsts akciju sabiedrības “Latvijas Autoceļu uzturētājs” padomes priekšsēdētāja amatam, Ivaru Pāži padomes locekļa amatam un Normundu Narvaišu neatkarīgā padomes locekļa amatam.

Uldis Reimanis ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnēs Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, kā arī iegūta jurista augstākā profesionālā izglītība Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē un ekonomista augstākā profesionālā izglītība Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātes, Finanšu un kredīta specialitātē. Šobrīd ir Satiksmes ministrijas Valsts sekretāra vietnieks. Ir bijis vairāku valsts kapitālsabiedrību – “Latvijas Valsts ceļi”, “Starptautiskā lidosta “Rīga””, “Latvijas dzelzceļš”, “Valsts informācijas tīkla aģentūra”, “Latvijas Pasts”, “Elektronisko sakaru direkcija”, “Biķernieku kompleksā sporta bāze” kapitāla daļu turētāja pārstāvis. Ir bijis VAS padomes loceklis “Latvijas autoceļu uzturētājs” un VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs”. Strādājis VAS “Valsts nekustāmie īpašumi” valdes locekļa amatā. Bijis Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas priekšsēdētājs. Strādājis par Iekšlietu ministrijas BO VAS “Valsts Robežbūve” valdes priekšsēdētāju.

Ivars Pāže ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu ekonomikā Latvijas Universitātē, kā arī bakalaura grādu statistikā Latvijas Valsts Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē. Esošā darba pieredze – SIA “Ritošā sastāva serviss” valdes loceklis un līgumdarbs VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes padomnieka amatā. Darba pieredze VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes priekšsēdētāja amatā, SIA “Investīciju projekti” valdes priekšsēdētāja amatā, ieņēmis dažādus amatus A/S “Ventbunkers” – valdes priekšsēdētājs, būvdarbu plānošanas daļas vadītājs, celtniecības daļas vadītāja vietnieks, ekonomists. Strādājis par valdes locekli SIA “Aike”, bijis SIA “Ventspils Nafta terminālis” un A/S “Ventspils Nafta” padomes loceklis.

Normundam Nairvaišam ir inženiera mehāniķa augstākā izglītība, iegūta Rīgas Politehniskā institūta Mehānikas un mašīnbūves fakultātē, Automobiļu un automobiļu saimniecības specialitātē. Esošā darba pieredze – VSIA “Autotransporta direkcija” projektu vadītājs. Darba pieredze VSIA “Autotransporta direkcija” – valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis. Bijis Tērvetes novada domes deputāts. Tāpat darba pieredze projektu speciālista, lektora, konsultanta, koordinatora amatos – Tērvetes novada domē, Profesionālās izglītības, tālākizglītības un eksaminācijas centrā, Dobeles pieaugušo izglītības un apmācības centrā, Annenieku pagasta padomē, kā arī Dobeles rajona padomē un Zemgales attīstības aģentūrā. Bijis SIA “Dobeles autobusu parks” rīkotājdirektors un valdes loceklis, kā arī PU “Dobeles autobusu parks” direktors.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti