Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu 5

 
Nozare.lv | 7.decembris 2018 8:49

No 7.decembra Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola

Izmaiņas paredzēts ieviest Lāčplēša ielas labā malējā joslā, posmā no Maskavas ielas līdz uzbrauktuvei no Krasta ielas uz Salu tilta.

Tas nozīmē, ka autovadītāji uz Salu tilta varēs nokļūt tikai pa vienu Lāčplēša ielas joslu. Departaments nav norādījis, uz cik ilgu laiku šādas izmaiņas tiks ieviestas, bet skaidro, ka tās veiktas, lai atvieglotu satiksmes plūsmu, braucot no Krasta ielas uz Salu tiltu (virzienā uz Pārdaugavu), kā arī uzlabotu satiksmi Krasta ielā pie Salu tilta.

Patlaban uz Salu tilta notiek remontdarbi, kuru laikā atsevišķos posmos satiksme līdzšinējo trīs braukšanas joslu vietā abos virzienos tiek organizēta pa divām joslām.

 
Visi komentāri
 
Slinkais 7.decembris 2018 13:31
2 0 Atbildēt

no Ahunas Ozolas kundzes šīs ir ahūnākais piedāvājums, ir jāatzīst

650 7.decembris 2018 14:53
2 0 Atbildēt

Ēzeļi, pa cik diez joslām (reāli...) tie "parastie autovadītāji" tur uz tā tilta visu laiku "līdz šim" varēja nokļūt? Nopērciet normālu skoču netālajā krāmurtirgū un uzlīmējiet cilvēka cienīgu saprotamu marķējumu- tad satiksme kustēsies un nebūs no dibena jāizrubina kārtējie sansacionālie domugraudi.

Tāpat tilta vidū- ja cilvēks ir iecerējis trāpīt Mūkusalas nobrauktuvē,vai tur ir brīdinājums, lai viņš jau krietni savlaicīgi ieņem labo rindu? Jeb lai vnk bez variantiem aizbrauc tai nobrauktuvei garām pa norobežoto kreiso?

ezis71 8.decembris 2018 7:44
0 1 Atbildēt

Ļoti pareizi,savādāk baigais korķis no Krasta ielas uz Salu tiltu jo ir daudz ēzeļu kuri negrib braukt pa otro joslu no Lāčplēša ielas uz Salu tiltu.Vēl varēja pamainīt prioritāti,tie kas brauc pa pirmo joslu no Lāčplēša ielas uz tiltu dod ceļu tiem kas nāk no Krasta ielas.

imzz 8.decembris 2018 19:57
1 0 Atbildēt

Nu, un kā tad brauks autovadītāji, kuri uzbrauks uz Salu tilta no Maskavas ielas ? Tāpat nāksies braukt pa to sabiedriskā transporta joslu kādu gabalu, kamēr tiks iekšā "atļautajā" otarajā joslā.

www.google.com/maps/@56.9399...2!8i6656?hl=en

reku 9.decembris 2018 22:49
0 0 Atbildēt

Kad izbeigs to bardaku uz Daugavgrīvas ielas.Bolderājai dzīve padarīta par murgu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti