Ceļu nozari nākamos gadus gaida “jostas savilkšana” (+ VIDEO) 14

 
iAuto | 2.maijs 2019 9:07

Aizsāktie ceļa rekonstrukcijas darbi uz Vidzemes šosejas būs pēdējie, kam pieejami līdzekļi no Eiropas Savienības Kohēzijas fonda. Nākamgad šīs naudas ceļiem vairs nebūšot. Nozares pārstāvji uzsver – ceļu infrastruktūras stāvoklis jau vairākus gadus ir kritisks, tāpēc valdībai būtu jārod iespējas autoceļu finansēšanai.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rudens68 2.maijs 2019 9:52
10 0 Atbildēt

wons

Ja vēl vakar Satiksmes ministrs TV ziņās redzams "kritiskās masas"pasākumā uz velosipēda ielas vidū, kopā ar citiem satiksmes noteikumu pārkāpējiem, kuri bloķē satiksmi, autovadītājus, tad nu ko vēl varam sagaidīt?

.

Te komentētāju citāti ..Jā, provokācija acīmredzot neizdevās. Braucam pa brauktuves vidu, neievērojam noteikumus, bet autovadītāji redz ‘maitas’, ‘nepavilkās. Nu neko, mēģināsim citreiz, nodomāja ‘upuris’ velosipēdists.

.. Jā- tas pierāda, ka mums nav Iekšlietu ministra un CP un VP un PP vadībā atrodas neatbilstoši cilvēki, kuriem, pēc vakardienas ārprātīga haosa pilsetā, ko radīja bars pilnīgi neaudzinātu cilvēku, kuri ar riteņiem uzbruka, brauca virsū pat gājējiem ( Arkādija parks!), izbraukāja bērnu laukumus un māmiņām ar bērniem rādīja vidējo (Arkādija parks), lecās pat līdz kautiņam ar bērnu vecājiem ( jau minētais parks, kad vecāki izteica protestu, piedraudēja bariņš riteņbruacēju izteica draudus ka piekaus, ja leksies, jo riteņbrauceji esot ceļu karaļi! Un vecākiem, kuri zvanīja uz VP un CP, PP policiju vnk tika pateikts, ka neesot pieejamas ekipāžas un lai lieki neaizņemot līnijas un pārtrauktas sarunas (CP un VP vadībai tas būtu steidzami jāizmekle un Ķuzim un Krapsim būtu ne tikai jāatvainojas, bet jāatkāpjas nekavējoties no amata, kā arī jāveic pēdējais labais darbs- visus šos riteņbraucējus ar līderiem iebāzt cietumā!))! Pēc šī, es tos hipster vai kā trur sauc mežoņus uz riteņiem, necienu un pie katras izdevības centīšos taranēt!

.

wons 2.maijs 2019 9:30
6 0 Atbildēt

Nu diezgan bēdīgi, ja neteiktu pilnīgā ... Dīvains, ja neteiktu vairāk arī jaunais Satiksmes ministrs, kas rūpi tur par ārstu skolotāju algām, nevis par sev pakļauto ministrijas funkciju nodrošināšanu. Ko tad pirms vēlēšanām sasolīja? Zināja gan to cik ir naudas un kāda situācija SM. Tagad jau forši, pasaka naudas nav un lieciet mani mierā ar saviem bedrainajiem ceļiem.

Ja vēl vakar Satiksmes ministrs TV ziņās redzams "kritiskās masas"pasākumā uz velosipēda ielas vidū, kopā ar citiem satiksmes noteikumu pārkāpējiem, kuri bloķē satiksmi, autovadītājus, tad nu ko vēl varam sagaidīt?

viencexperc 2.maijs 2019 11:30
3 7 Atbildēt

Nu nezinu vai tur vajag ceļu.

Vidzeme ir tālu no Rīgas. Trase uz Igauniju it kā normāla. Saprotu - Zemgalē vajag dažus labus ceļus, Pierīgā... Kur vēl? Laikam, vairs nekur.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti