Ceļu nozari nākamos gadus gaida “jostas savilkšana” (+ VIDEO) 14

 
iAuto | 2.maijs 2019 9:07

Aizsāktie ceļa rekonstrukcijas darbi uz Vidzemes šosejas būs pēdējie, kam pieejami līdzekļi no Eiropas Savienības Kohēzijas fonda. Nākamgad šīs naudas ceļiem vairs nebūšot. Nozares pārstāvji uzsver – ceļu infrastruktūras stāvoklis jau vairākus gadus ir kritisks, tāpēc valdībai būtu jārod iespējas autoceļu finansēšanai.

 
Visi komentāri
 
Janeks90 2.maijs 2019 9:18
0 0 Atbildēt

Laikam būs jāmeklē kāds gaziks kuru pirkt, jo tam vismaz riepas nevares tik viegli nolauzt kad bedres bedrēs veidosies.

wons 2.maijs 2019 9:30
6 0 Atbildēt

Nu diezgan bēdīgi, ja neteiktu pilnīgā ... Dīvains, ja neteiktu vairāk arī jaunais Satiksmes ministrs, kas rūpi tur par ārstu skolotāju algām, nevis par sev pakļauto ministrijas funkciju nodrošināšanu. Ko tad pirms vēlēšanām sasolīja? Zināja gan to cik ir naudas un kāda situācija SM. Tagad jau forši, pasaka naudas nav un lieciet mani mierā ar saviem bedrainajiem ceļiem.

Ja vēl vakar Satiksmes ministrs TV ziņās redzams "kritiskās masas"pasākumā uz velosipēda ielas vidū, kopā ar citiem satiksmes noteikumu pārkāpējiem, kuri bloķē satiksmi, autovadītājus, tad nu ko vēl varam sagaidīt?

rudens68 2.maijs 2019 9:52
10 0 Atbildēt

wons

Ja vēl vakar Satiksmes ministrs TV ziņās redzams "kritiskās masas"pasākumā uz velosipēda ielas vidū, kopā ar citiem satiksmes noteikumu pārkāpējiem, kuri bloķē satiksmi, autovadītājus, tad nu ko vēl varam sagaidīt?

.

Te komentētāju citāti ..Jā, provokācija acīmredzot neizdevās. Braucam pa brauktuves vidu, neievērojam noteikumus, bet autovadītāji redz ‘maitas’, ‘nepavilkās. Nu neko, mēģināsim citreiz, nodomāja ‘upuris’ velosipēdists.

.. Jā- tas pierāda, ka mums nav Iekšlietu ministra un CP un VP un PP vadībā atrodas neatbilstoši cilvēki, kuriem, pēc vakardienas ārprātīga haosa pilsetā, ko radīja bars pilnīgi neaudzinātu cilvēku, kuri ar riteņiem uzbruka, brauca virsū pat gājējiem ( Arkādija parks!), izbraukāja bērnu laukumus un māmiņām ar bērniem rādīja vidējo (Arkādija parks), lecās pat līdz kautiņam ar bērnu vecājiem ( jau minētais parks, kad vecāki izteica protestu, piedraudēja bariņš riteņbruacēju izteica draudus ka piekaus, ja leksies, jo riteņbrauceji esot ceļu karaļi! Un vecākiem, kuri zvanīja uz VP un CP, PP policiju vnk tika pateikts, ka neesot pieejamas ekipāžas un lai lieki neaizņemot līnijas un pārtrauktas sarunas (CP un VP vadībai tas būtu steidzami jāizmekle un Ķuzim un Krapsim būtu ne tikai jāatvainojas, bet jāatkāpjas nekavējoties no amata, kā arī jāveic pēdējais labais darbs- visus šos riteņbraucējus ar līderiem iebāzt cietumā!))! Pēc šī, es tos hipster vai kā trur sauc mežoņus uz riteņiem, necienu un pie katras izdevības centīšos taranēt!

.

Pļurkt 2.maijs 2019 11:08
2 2 Atbildēt

Zagt un izsaimniekot vajag mazāk!

Kā rekonstruēja vietējos ceļus un ielas ko es redzēju, tad tas ir viens ārprāts - pēdējie komunistu laiku plenči izdarīja ātrāk ar visu savu ikdienas plītēšanu un galvenais kvalitatīvāk.

Ja jau visa akcīze no degvielas neaiziet ceļiem, tad tā jau ir iedzīvotāju daļas aplaupīšana!!! Man ir jāsedz kaut kādu ministreļu un deputāteļu iegriba ik gadu šim pacelt algas??? Tai pat laikā skolotājiem, ārstiem, ugunsdzēsējiem uzrāda kārtējo figu!

viencexperc 2.maijs 2019 11:30
3 7 Atbildēt

Nu nezinu vai tur vajag ceļu.

Vidzeme ir tālu no Rīgas. Trase uz Igauniju it kā normāla. Saprotu - Zemgalē vajag dažus labus ceļus, Pierīgā... Kur vēl? Laikam, vairs nekur.

dArtanjans 2.maijs 2019 12:00
2 0 Atbildēt

Neuztraucieties,gan mūsu 100 gudrie kādu jaunu nodoklīti piesviedīs jau tā ne pārāk biezajiem maciņiem.Kā tas tiek domāts par akcīzi saldajiem dzērieniem.

Rr19 2.maijs 2019 12:42
1 0 Atbildēt

Varbūt kādam josta jau par īsu palikusi, vairāk savilkt nevar.

Conqueror 2.maijs 2019 15:35
0 1 Atbildēt

Ko satraucās ka nebūs naudas, visi masveidā brauks strādāt ārzemju objektos

Zemesgramata 3.maijs 2019 9:37
1 1 Atbildēt

Bez Eu fondiem atgriezīsimies 90.gadu līmenī. Tad arī parādīsies patiesais valsts ekonomikas stāvoklis

Pļurkt 3.maijs 2019 13:44
0 0 Atbildēt

Cik ta ilgi rietumeiropa ar saru ražošanu stutēs zagļus??

Savu ražošanu izsaimniekoja un cerēja ka R-Eiropa tik grūdīs un grūdīs iekšā!!

dArtanjans 3.maijs 2019 20:19
1 0 Atbildēt

Diemžēl,bet savu ražošanu nolikvidēja ar REiropas svētību izpatīkot jaunajiem kakla kungiem.

Pļurkt 4.maijs 2019 8:36
0 0 Atbildēt

Ne jau izpatīkot, bet izogot! Izsaimniekoja visu kas vēl bija palicis lietojams, izsūca pēdējo sulu, sazāģēja metāllūžņos un nopārdeva, lai pēc iespējas ātrāk tiktu pie piķa!

Sacēla tornīšmājas ūdenstilpņu krastos, sapirka meršus un patrallināja Kanārijsalās.

Tālāk sekoja kontrobass par pārpalikušo naudu.

Tā arī ir visa "jauno" latviešu un krieviņu ekonomika un zināšanas par ekonomiku.

Kā ieviesa reālu muitu un muitas nodokļus, kā arī PVN, tā visa varēšana un zināšanas bija Tirsā!

Saimniekot ta nejēdz!!

++

Tai pat Vācija ģimenes uzņēmumā strādā 4 - 5 vienas ģimenes locekļi, bet Latvānijā SIA (kaut gan ražo tik pat daudz) šie paši 4 -5 vienas ģimenes dīkdieņi izkalpina 4 - 5 faktiski vergus un tad dīc, ka nav naudas ne pašiem, ne algām!!

Zemesgramata 3.maijs 2019 20:59
1 0 Atbildēt

Es ne par ražošanu. Mums ražotāju netrūkst, tikai par to publiski nerunā.

Bet gan par ceļu būvi. Mūsējie ierēdņi bez EU dotācijas nav spējīgi pat vienu tiltu uzbūvēt, kur nu vēl apvedceļus un ātrgaitas ceļus veidot.

Pļurkt 4.maijs 2019 8:42
0 0 Atbildēt

Kur ir tie ražotāji????

Gaterīši veco pussabrukušo fermu tālākajā paksī! Ko ražo..... taras dēlīšus un šķeldu!

Rūpals (nevis ražotne) ar 20 līdz pats augstākais 50 darbiniekiem??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti