Komisija: Saeima maldināta par “Rail Baltica” projektu (+ VIDEO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 9.augusts 2024 8:14

Dzelzceļa “Rail Baltica” būves parlamentārie izmeklētāji lūgs prokuratūru izvērtēt, kā tas noticis, ka valdība projekta īstenošanā rīkojusies bez Saeimas ziņas. Izrādījies, ka 2017. gadā Saeimā ratificētais dokuments par dzelzceļa būvi bija daudz pieticīgāks izmaksās un ļoti būtiski atšķiras no tā, kas tiek realizēts.

 
Visi komentāri
 
sviesc 9.augusts 2024 8:39
7 0 Atbildēt

varētu padomāt,ka valdībā nesēž to pašu partiju darboņi, kuri sēž tai pašā saeimā?! Futbola komanda mums tur sanāk lieliska.

sviests 9.augusts 2024 8:50
3 0 Atbildēt

vai tiešām tu domā, ka ŠOREIZ vainīgos atradīs?

Sergejs 9.augusts 2024 10:49
0 0 Atbildēt

A ko tos baigi meklēt, opis reku jau visu uzrakstija ko es pats gribēju teikt. Ja kas būtu jāmeklē tad darva, zosu spalvas un pātagas.

iz romāna 9.augusts 2024 9:14
17 1 Atbildēt

"Neziniši" Saules pilsētā!

0pis 9.augusts 2024 9:41
4 0 Atbildēt

Visām sēdēm ir protokoli, uz visām atskaitēm un zem katra lēmuma ir paraksts....visi gājieni ir pierakstīti, bet par tiem, kas nav pierakstīti - atbild attiecīgās darba grupas/komisijas/ministrijas vadītājs.

Tagad visa cerība uz to, ka izdosies degošo pagali iemest kaimiņgrupas pagalmā, sak, par to lēma viņi.

650 9.augusts 2024 18:14
0 0 Atbildēt

Vai tad kādam kādureiz bija kaut mazākā illūzija, ka "tur" nesēž atklātā textā lohi? Kurus tā vienkārši var kārtīgi paņemt/priekšā un ritīgi "izMaldināt", pie kam krietnu daļu pat varākas reizes pēc kārtas! 

Daudzobērnu ģimenes tagad varēs sukāt/torti un pirkt ev suv pa 60k eurorubeļ/gab.,kauč vai kamēr Vidēji/Valstisko lohu skaits te kaut vai 3kāršosies.Lohu drišvirsvadītājs vēl atlikušajiem lohvēlētājiem piesolīs kādus 0,5km/h, lai tik viņiem aizkadrā būtu ar ko nodarboties. Brrr..Tfu...

Kanibaals 12.augusts 2024 15:32
0 0 Atbildēt

Bija tādi video par Baldones sanatoriju. Smuks video, savāca sanatoriju un izsaimniekoja. 

Ideāli.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

50 kilometri ar elektrību - Ford iepazīstina ar jauno Ranger PHEV (+ FOTO)

IAA Transportation izstādē Hanoverē Ford prezentējis pikapa Ranger uzlādējamo hibrīdversiju (PHEV), kas ar elektrību spēj nobraukt līdz 50 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Priekšā tikai Vācija – Krievijas tirgus nostājas otrajā vietā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem Eiropā 3

Saskaņā ar pašu veikto analītiku, Krievija apsteigusi tādas valstis kā Francija un Lielbritānija, augustā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem zaudējot vien Vācijai. Lasīt vairāk

 

ASV tirgum - Volkswagen modernizējis krosoveru Taos (+ FOTO)

Eiropā šī modeļa analogs ir krosovers Tiguan. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 3

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti