Kas te īsti notiek un kā braukt? Pirms Depo krustojuma brīvas 2 joslas pa kurām nebrauc 23.08.2024 (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 24.augusts 2024 9:39

Būvdarbi rit pilnā sparā, taču no būvnieku saliktajām ceļa zīmēm, nav saprotams, kuras joslas drīkst izmantot transports Rīgas virzienā.

 
Visi komentāri
 
smaidiigais 24.augusts 2024 10:59
5 4 Atbildēt

Es braucu tur trešdien. Man nebija nekāda nesapratne, viss bija skaidrs, kur, kā, un kādā ātrumā braukt. 

par ko uztraukums?

anonimikis 24.augusts 2024 11:13
8 4 Atbildēt

Ja cilvēks brauc pa šo ceļu ar noteiktu galamērķi, tad viņam nav problēmu izbraukt. Ja cilvēks izbrauc uz ceļa ar mērķi, kuram stabam šodien piepisties, tad viņam šajā remontposmā gan būs desmitiem opciju.

650 24.augusts 2024 14:55
7 0 Atbildēt

Mācībnieks nogriežas (pa labi) 2:03, ja? Ā. Jā. Ģēniāli!

Protams, ka problēmu nav. Nav ko čikstēt, jākrīt/ceļos un dziļā Pateicībā/Par! jābučo rokas visiem iesaistītajiem.Noderīgajiem Jūsmotājiem)) viss tas ir pašsaprotams.Īpaši vēl ja tumsā un vai lietū, jā.

Trešajā slēgtās joslas nedēļā Darbi slēgtajā joslā beidzot turpinās, divarpus km attālā tālumā kopš slavenās zīmes "50" iesākuma.Interesanti, ka beidzamajās dienās iedobumā starp slēgto un vidējo joslu varēja novērot garu tādu kā ar notek ūdeni pildītu Grāvi.Cerams, oktoberī tiks atklāts arī peldu Basseins.

Un katru jaunu dienu jauna organizācija.Nupat bija no 3/kreisās gan pa kreisi gan taisni, nu tagad rindas galā izrādās ka tikai pa kreisi.Kad uzkāra to zīmi virs joslām un kopš kura datuma tai varēj sākt "ticēt"- nu kas tad to vairs atceras.Otrā/labējā tur visu laiku pus/gadu bij rotāta ar to pašu taisno bultu, taču pašā taisnākajā vietā pēkšņi vienkārši izbeidzās, ar iespēju iepsist vadstatņos. Protams,ka BEZ nekāda iepriekšēja brīdinājuma.Nu tagad braucējiem ir "jāuzmin", ka situācija mainījusies.

Bet vēl jau nav apskatīta situācija rīgas otrā pusē, kkur pie Juglas.Runā, ka tur "darbus" veicot vēl lielāki lohi, nekā šajā galā.

ZZZZ 24.augusts 2024 15:08
0 0 Atbildēt

Eksperimentu zemē jauns eksperiments. Skatāmies visi kā mūsējie spēj tikt galā ar apvidu kur zīmes. Jā viens gan izgāzaS, tas nebija LOHS. Tas bija mclarenS.

Conqueror 24.augusts 2024 22:34
0 0 Atbildēt

tieši otrādi - super izgāzās un tas bija Superlohs

650 24.augusts 2024 23:05
0 0 Atbildēt

Nu diezin vai šoreiz būs Lohs.Ja ne spriežot pēc mašīnas, tad vismaz mācēja aizbēgt un līdz šim brīdim "nav atrasts".Bet tas "traktors" gan izskatās pēc suuda un tā ari nav pateikts- ko īsti tas tur tajā naktī darīja.Ja brauca- tas viens, bet ja stāvēja/strādāja uz joslas? Vismaz apgaismots bija? Tur arī nezcik reižu agrāk tika novērota cūcība ar dažādiem nakts darbiem, kuri sistemātiski netika pienācīgi norobežoti nepilnīgi apzīmēti.

ceļinieks 25.augusts 2024 21:19
1 0 Atbildēt

No Depo krustojuma līdz Spicei totāls bardaks! Gaidam kad būs avārija

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ceļu būvnieki uzliek zīmi 50, bet paši brauc uz 70 km/h ar smago pa Rīgas Jūrmalas šoseju būvdarbu zonu (+ VIDEO) 9

iAutolv uzfilmē būvnieku transportu, kas brauc ar ātrumu 70 km/h objektā, kur paši būvnieki uzlikuši maksimālā ātruma ierobežojumu 50 km/h. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 6

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Sākusies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Drošības dienas" (+ VIDEO) 10

“Joprojām kā ikdienā, tā arī šīs akcijas laikā visvairāk konstatēto pārkāpumu skaits ir tieši par ātruma pārkāpšanu, kas ir apmēram puse no visiem pārkāpumiem arī ikdienā,” sarunā par “Drošības dienu” akciju raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Likumsargi dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus (+ VIDEO) 5

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību gan Ropažu novadā, gan Smiltenes novadā, fiksēja trīs īpaši steidzīgus autovadītājus – viens no viņiem brauca ar 177 km/h pie atļautajiem 110 km/h, taču vēl viens autovadītājs ne tikai krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet brauca arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Minētie autovadītāji tika apturēti un saukti pie atbildības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti