Oficiāli atklāta pirmā “Circle K” degvielas uzpildes stacija Latvijā 13

 

Foto: Publicitātes attēls

10.maijs 2017 16:25

10. maijā Rīgā, Ulmaņa gatvē 110, oficiāli atklāta Latvijā pirmā “Circle K” degvielas uzpildes stacija (DUS), kas pilnībā ieguvusi jaunā zīmola izskatu. Līdz pat rudenim atklāšanas pasākumi notiks arī citās līdzšinējā “Statoil” zīmola DUS visā Latvijā.

“Ulmaņa gatvē pirms vairāk nekā 20 gadiem tika atvērts pirmais “Statoil”, tāpēc zīmīgi, ka “Circle K” atklāšanai ir izvēlēta tieši šī stacija. Lai arī pārmaiņas ir acīmredzamas, ikviens klātesošais arī turpmāk varēs sajust, ka uzņēmuma svarīgākās vērtības – darbinieki un mūsu augstais klientu apkalpošanas standarts – paliks nemainīgas. Mēs kļūstam par globāla zīmola sastāvdaļu un apsolām, ka darīsim visu, lai “Circle K” kļūtu par īpaši iemīļotu un cienītu zīmolu Latvijā,” saka Gunta Jēkabsone, “Circle K Latvia” izpilddirektore.

“Tā ir liela atbildība būt pirmajiem Latvijā. Tāpēc rūpīgi esam sagatavojušies, lai ikviens apmeklētājs šodien varētu izbaudīt svētku sajūtu, ko mums sniedz zīmola maiņa. Nav šaubu, ka šī diena būs īpaša – gan mūsu darbiniekiem, gan klientiem,” papildina jaunās “Circle K” DUS vadītāja Līga Kašerenkova.

Zīmola maiņa visās Latvijas “Statoil” degvielas uzpildes stacijās paredzēta līdz pat rudenim. Katru nedēļu vairākās Latvijas pilsētās tiks rīkoti jauno “Circle K” staciju atklāšanas svētki ar īpašu programmu un aktivitātēm, ko būs sagatavojuši katras stacijas darbinieki.

Pāreja uz “Circle K” paralēli notiek arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Norvēģijā, Dānijā un Zviedrijā zīmola maiņa jau ir īstenota.

Par zīmola maiņu

2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu “Statoil Fuel & Retail” pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem no Kanādas “Alimentation Couche-Tard”. Iegādājoties uzņēmumu, “Statoil” nosaukuma izmantošanas tiesības tika iegūtas uz ierobežotu laiku.

“Alimentation Couche-Tard” līdz šim pasaulē strādāja ar pieciem zīmoliem, no kuriem lielākais un populārākais ir “Circle K”, kas tika ieviests pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados Arizonā, ASV. “Circle K” šobrīd kļūst par globālu zīmolu un būs atrodams jau vairāk nekā 20 dažādās pasaules valstīs.

“Circle K Latvia” degvielas uzpildes stacijas turpmāk būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 tūkstošiem “Circle K” ērtas iepirkšanās veikaliem un degvielas uzpildes stacijām, kurās strādā 100 tūkstoši aizrautīgu mazumtirdzniecības darbinieku. Ik dienu “Circle K” veikalos un degvielas uzpildes stacijās tiek apkalpoti miljoniem cilvēku visā pasaulē.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 10.maijs 2017 19:08
0 0 Atbildēt

Bulciņas tur būs?

sarkasms 11.maijs 2017 0:28
12 1 Atbildēt

priekš bulciņēdāju nīdējiem ir neste.. iebrauc, uzpuldies, uzsmaidi aparātam un brauc laimīgs tālāk

viencexperc 11.maijs 2017 8:58
1 0 Atbildēt

Es tur arī pildos. Bet statoilā vienmēr pērku kafiju un maizītes, ja tālu jābrauc, vai agri no rīta, ja nepaspēju mājās neko ietest ribās. Turklāt statoilā nekad nepuldos.

Tāpēc prasu - būs maizītes, vai jāmeklē cita vieta,

Kanibaals 11.maijs 2017 21:50
0 0 Atbildēt

maizītes paliek

akcīzes maksātājs 11.maijs 2017 11:35
1 0 Atbildēt

Būs.Vari vest bērnus,labais tētuk.Arī circlim jānopelna.

Ints 11.maijs 2017 10:04
0 0 Atbildēt

visos Staķikos var uzpildīt degvielu arī pie sūkņa, veikalā nemaz nav jāiet. Es tā arī dar. Kad gribu, paņemu hotdogu.

rudens68 12.maijs 2017 9:36
0 0 Atbildēt

Bulciņ mīlim parasti paradums uzpildīties ar dažiem litriem , atstāt pie sūkņa auto auto .

Tagad Astarte karte

HS Nr# 11.maijs 2017 11:33
1 0 Atbildēt

Cik % bio ir klāt pie 98.benzīna?

Kanibaals 11.maijs 2017 21:51
0 5 Atbildēt

jo vairāk jo labāk

rudens68 12.maijs 2017 9:37
6 0 Atbildēt

98 nepievieno bio

Bils 11.maijs 2017 22:42
1 0 Atbildēt

Ehh, es šo ar savām rociņām cēlu, tālajā 90-to gadu sākumā, kad strādāju pie senča ACB. No būvbedres sākām...

Pēdējo ko izdarīju, flīzes sametu. Bet tās jau vairākkārt mainītas.

GB12 12.maijs 2017 10:28
6 0 Atbildēt

Statoil dod labu kafiju (atšķirībā no nestes/narvesena), pie tam, katru septīto (laikam) par brīvu. Šo bieži izmantoju.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 3

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti