Brīvdienās notverti vairāki spogulīšu zagļi 4

 
7.februāris 2011 15:40

Pagājušās nedēļas izskaņā Valsts policijas(VP) Rīgas reģiona pārvaldes(RRP) policisti kopā aizturēja sešus vīriešus aizdomās par trim zādzībām no automašīnām.

Divos gadījumos no automašīnām bija nozagti atpakaļskata spogulīši, bet trešajā gadījumā - magnetola.

Vēlā piektdienas pēcpusdienā VP RRP Latgales iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par zādzību no automašīnas Avotu ielā. Cietušais policijai ziņoja, ka viņa automašīnai ir nozagti atpakaļskata spogulīši un, ka viņam ir izdevies noķert iespējamo zagli. Jau pēc brīža policijas darbinieki bija notikuma vietā un aizturēja aizdomās turamo, pie kura atrada arī zagtos spogulīšus. Vēlāk policijas darbinieki noskaidroja, ka aizturētais ir kāds 28 gadus vecs vīrietis, kurš jau agrāk vairāk kārt ir tiesāts par zādzībām no automašīnām, savukārt, svētdien tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Savukārt, VP RRP Teikas iecirkņa darbinieki sestdien saņēma informāciju par diviem vīriešiem, kuri mēģina nozagt kādas automašīnas spogulīšus Gaiļezera klīniskās slimnīcas teritorijā. Vienu no vīriešiem policisti sadarbībā ar slimnīcas apsardzes dienestu aizturēja. Vēlāk policijas darbinieki noskaidroja, ka aizturētais ir 25 gadus vecs, agrāk par zādzībām tiesāts narkotiku lietotājs, bet otru iespējamo zagli policisti vēl meklē.

Vēlāk tajā pašā dienā Teikas iecirkņa darbiniekiem ziņoja arī Biķernieku slimnīcas apsardzes dienests par kādu auto magnetolas zādzību. Šajā gadījumā iespējamos zagļus policistiem izdevās notvert vien nākamajā dienā sadarbībā ar VP RRP Zemgales iecirkņa darbiniekiem. Saistībā ar šo zādzību aizturēti četri agrāk tiesāti vīrieši vecumā ap 30 gadiem. Magnetolu pie aizturētajiem policisti neatrada, bet viens no vīriešiem atzīst, ka tajā dienā ir bijis nozieguma izdarīšanas vietā. Policija turpina darbu, lai izdotos pierādīt zādzības faktu.

Saistībā ar minētajām zādzībām uzsākti kriminālprocesu un šobrīd notiek pirmstiesas izmeklēšana. Policijas darbinieki pateicas iedzīvotājiem un apsardzes dienestu darbiniekiem, ar kuru palīdzību iespējamos noziedzniekus izdevies tik ātri aizturēt.

 
Visi komentāri
 
281526. viesis 7.februāris 2011 20:01
0 0 Atbildēt

kastreet

281527. viesis 7.februāris 2011 22:17
0 0 Atbildēt

Vajadzētu šos nevis tiesāt, bet nodāt autoīpašnieku rokās. Ja ieliks cietumā, atsēdēs un turpinās zagt, ja nodos tautai - vairs nekad nezags.

281528. viesis 7.februāris 2011 23:54
0 0 Atbildēt

Te jau paraadaas, ka tauta notveera, ne policija... :( Zheel ka policija mums tik vaaja padevusies.... :((((

281530. viesis 8.februāris 2011 9:31
0 0 Atbildēt

atpakaļskata "spogulīši" - vai kādi mēs gejiski te padevušies

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti