Lasītājs neizpratnē par CP darbībām (+ foto) 52

 
27.februāris 2012 9:46

Lasītājs: Braucu privātmājas pagalmā un sastapos ar pārsteigumu. Pie vārtiem mani "sagaidīja" policists, bet uz pagalma ceļa stāvēja CP auto.

Policists uz ceļa apturēja automašīnas un, cik varēju redzēt, tad pārbaudīja vadītājus ar alkohola klātbūtnes noteicēju - ir vai nav dzēris vadītājs.

Parasti CP ekipāžas dežurē Šarlotes un Aristrīda Briāna ielas krustojumā, bet CP "dežūrpunkts" Šarlotes ielas pagalmā vēl nebija pieredzēts (pagalms ir apmēram 15 m no Šarlotes un Aristrīda Briāna ielas krustojuma).

Pēc CP darbībām bija skaidri saprotams, ka nebija nekāds izsaukums vai cita steidzama darīšana.
Nobildēju CP ar mobilo telefonu, CP to redzēja un jau pēc pavisam īsa brīža aizbrauca no pagalma.

Vai CP var izmantot jebkuras mājas pagalmu lai veiktu savu darbu? Likumi to atļauj?

Ar cieņu,
Jāzeps

Bildes no š.g. 25.februāra. plkst. 16:15.

 

P.S. Autors:
Ieguvu papildus info no viena aculiecinieka:
"... Apstulbu ieraugot sētā zaļos vīriņus. Piegāju klāt apjautājos kā sokas, uz ko saņemu tipveida atbildi - normāli, paprasīju vai savu atrašanos privātīpašumā ir saskaņojuši ar īpašnieku uz ko saņēmu nelaipnu nesaprotošu bubināšanu zem deguna. Pēc brīža pagalmā viņu vairs nebija... "
Lai tik brašie vīri turpina stāvēt uz Šarlotes/Briāna krusta. Skaidrs, ka varbūt "bizness" neiet tik labi kā vajag tāpēc arī jāpamaina dislokācijas vieta, bet privātīpašumā gan nav ko līst!

 
52 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
285539. viesis 28.februāris 2012 13:30
2 0 Atbildēt

Deksters: "Un tādus Seenes tizlus ieteikumus nolikt priekšā musorņiku var iemest podā, par to īpašnieks dabūs atbildēt."

__________________________________________

Par ko atbildēt? Uz savas zemes, ja nav reģistrēts servitūts, daru ko gribu. Problēmas būs tam, kurš ir bez saskaņojuma ar īpašnieku ielīdis privātīpašumā.

285514. viesis 28.februāris 2012 8:33
1 0 Atbildēt

1. Pilnīgi vienalga, slēpjas cp vai ne, tas neatbrīvo vadītājus no pienākuma ievērot Likumu.

2. Ja privātīpašuma iebrauktuve nav attiecīgi atzīmēta, tur var iebraukt jebkurš un novietot auto, arī CP.

285548. viesis 28.februāris 2012 20:35
1 0 Atbildēt

''285537. viesis pirms 8 stundāmReiz redzēju kā jauns gurķis laukos bēga no CP (par ātruma pārsniegšanu). Iemuka drauga mājā. Vārti vaļā, mājai durvis vaļā, bet CP stāvēja pie žoga un lūdza jaunā gurķa draugiem lai pierunā šo labprātīgi iznākt ārā. Pierunāja. Dabūja gurķis savu sodu. Bet CP nenāca ne prātā iet iekšā svešā īpašumā pat ja vārti un durvis vaļā un ēkā ir persona kas bēga no policijas.''

Šis ir pilnīga buļļa kaka, policija ieies un arestēs ,ja vajadzēs. Un tam bēdzējam vispirms *******u parevidēt derēja.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti