Vairums iedzīvotāju vēlētos vairāk ceļu policijas reidu 6

 
Nozare.lv | 4.marts 2014 11:51

83% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskata par nepieciešamu Ceļu policijai biežāk rīkot reidus uz ceļiem, liecina kompānijas TNS un telekanāla LNT kopīgi veiktais pētījums.

Foto: iAuto.lv

37% no aptaujas dalībniekiem norādījuši, ka reidi noteikti rīkojami biežāk, bet 46% - ka reidi, visdrīzāk, jārīko biežāk.

Savukārt desmitā daļa jeb 11% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neuzskata, ka Ceļu policijai reidi uz ceļiem būtu jārīko biežāk. No visiem respondentiem 8% atbildējuši "drīzāk nē", bet 3% - pilnīgi noliedzoši. 6% iedzīvotāju uz jautājumu, vai reidi rīkojami biežāk, nav snieguši konkrētu atbildi.

Jautājumā par fotoradaru efektu uz dzērājšoferiem mazāk nekā viena trešdaļa jeb 29% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem dos labākus rezultātus cīņā pret autovadītāju sēšanos pie stūres reibumā.

Lielākā daļa jeb 66% pauž viedokli, ka stacionāro fotoradaru uzstādīšana uz Latvijas ceļiem nedos labākus rezultātus cīņā pret iereibušiem autovadītājiem.

5% iedzīvotāju uz jautājumu par stacionāro fotoradaru rezultātiem attiecībā pret dzērājšoferiem nav norādījuši konkrētu atbildi.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
J 4.marts 2014 14:12
4 1 Atbildēt

a nak kaut kas jādara kampaņveidīgi (reidi, pastiprinātā režīmā, akcija un tml figņa)?

Vai tas nozīmē, ka CP ikdienā "laiž gurķi" un strādā tikai kad ir dažādas "kampaņas"?

Kāpēc viņiem 24 h diennaktī un 365 dienas gadā nav " pastiprināc režīms" ?

LMT 4.marts 2014 12:18
3 3 Atbildēt

Domāju, ka 98% gribētu sēdēt sastrēgumā, švaka aptauja!

GB12 4.marts 2014 14:05
1 0 Atbildēt

Svētdien reids bija pie Elis centra zem Salu tilta... viss ļoti korekti, policis paprasīja doķus, pieliecās pie loga, ierēca par Waze telefonā un šķīrāmies normāli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti