Šodien soda punktu sistēmai Latvijā 10 gadi (+ video) 15

 

Ceļu policija Foto: iAuto

iAuto | 1.jūlijs 2014 1:38

2004.gada 1. julijā Latvijā tika ieviesta soda punktu sistēma. Saskaņā ar CSDD datiem no visiem Latvijas autovadītājiem(ām) 12% jeb 103 273 autovadītājiem(ām) nav piešķirts neviens soda punkts.

Latvijā kopā ir reģistrēti 845 320 autovadītāji(jas). 

Eksperti soda sistēmu vērtē pozitīvi, bet ko par to saka iAuto lasītāji, lūdzu komentāros! Kā arī cik soda punkti jau ir bijuši?

Varbūt, kādam ir bijuši pat 8 punkti un ir nācies apmeklēt kursus?

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 1.jūlijs 2014 10:56
5 0 Atbildēt

Draugs! Es Tev pilnībā piekrītu - es braucu kā es braucu un man pilnīgi pie pakaļas ir soda punkti. Respektīvi neredzu soda puntiem nekādu sakaru ar situāciju uz ceļa un kur nu vēl ar drošību. Soda punkti - ir virtuāls izgudrojums, kas spīdina spalvas ierēdņiem un ar reālo dzīvi tam nav nekāda sakara.

kolumbs 1.jūlijs 2014 17:11
5 0 Atbildēt

Pieļauju tiem, ka sakgrājuši punktus tuvu maksimam, vai dēļ punktiem ieguvuši liegumu vadīt transportlīdzekli, tas ir motivējošs līdzeklis.

Bet nu lai tik daudz sakrātu, jābūt diezgan atsaldētam....

Aigarcix 1.jūlijs 2014 19:45
3 0 Atbildēt

Nu šeit var Tev tik piekrist.Nu kur ir problēma,kad skrājas kaudzīte ,aizej,noklausies lekciju,punktiņi(kādi)dzēšas,mauc tālāk.Ar laiku izstrādājas oža uz mentiem .Pārējo pamazām iemācies paredzēt.Personiskiman ne silts ,ne auksts,visvairāk sākumā sakrāju uz TA.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti