Automašīnas “Golf” vadītājs, bēgot no likumsargiem, pa Jūrmalas šoseju traucas ar 170 km/h! (+ VIDEO) 13

 
VP | 25.janvāris 2021 17:29

21. janvāra pievakarē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona likumsargi, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz Jūrmalas šosejas fiksēja kādu autovadītāju, kurš krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu – brauca ar 155 km/h.

Aizvadītās ceturtdienas pievakarē ap pulksten 17.50 likumsargiem uz autoceļa Rīga-Jūrmala, 17. kilometrā, virzienā uz Jūrmalu garām patraucās kāds spēkrata “Volkswagen Golf” vadītājs, tajā brīdī bezatbildīgi braucot ar aptuveni 155 kilometriem stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometru stundā.

Tātad atļauto braukšanas ātrumu pārsniedzot aptuveni par 65 kilometriem. Inspektori, pamanot šo rīcību, transportlīdzekļa vadītājam lika apturēt savu automašīnu. Taču, ieraugot policijas automašīnu, steidzīgais braucējs nepaklausīja policistu likumīgajām prasībām apturēt transportlīdzekli, bet palielināja braukšanas ātrumu un uzsāka bēgšanu, sasniedzot pat 175 km/h. Policisti pārkāpējam vairākkārt izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču viņš aizvien ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un tupināja bēgšanu.

Bēgošā spēkrata šoferi izdevās apturēt, kad tas bija sasniedzis savu mājvietu Jūrmalā. Kā tika noskaidrots, pie “Volkswagen Golf” stūres bija sēdies kāds 29 gadus vecs vīrietis. Viņam bija transportlīdzekļa vadīšanas tiesības, kā arī nebija lietojis grādīgos dzērienus. Steidzīgajam autovadītājam par šo pārkāpumu uzsākti divi administratīvo pārkāpuma procesi – par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā.

Tāpat arī par nepakļaušanos personai, kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus, atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), par šādu pārkāpumu piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 1200 līdz 2000 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz pieciem gadiem. Aicinām autovadītājus izturēties atbildīgi gan pret savu, gan apkārtējo drošību – nebraukt pārgalvīgi un bezatbildīgi!

 
Visi komentāri
 
anonimikis 25.janvāris 2021 18:21
7 0 Atbildēt

Uz šosejas viss kā parasti - ātrākā josla pirmā

iAuto 25.janvāris 2021 18:55
4 0 Atbildēt

Jā, gudrinieki agrāk teica, ka slikts stāvoklis un tāpēc brauc pa otro joslu.... kas tagad traucē?

iAuto 25.janvāris 2021 18:57
3 0 Atbildēt

Situācija uz Jūrmalas šosejas bez izmaiņām - āmuri brauc tuvāk kreisajai malai arī ar labu asfaltu (+ VIDEO) iauto.lv/pie-stures/ce...-asfaltu-video via @iAutolv

viencexperc 25.janvāris 2021 18:30
4 5 Atbildēt

Un kāpēc tas bandīts netika nošauts?

aizejošais 25.janvāris 2021 18:40
0 0 Atbildēt

Nu čaļi policijā dabūja izgāzt.

Vienkāršāk nebija sabļaut kādu, lai Jūrmalā iebraucot šo paņem auz olām? Tur no šosejas nobraukt nekur diži nevar.

WALA 25.janvāris 2021 19:18
2 0 Atbildēt

Lai ari man tas šķistu loģiskak, bet realitate šķiet tyr vienkārši nebūta kam pabraukt pretī - tik sačakareta un maziņa mums VP ir palikusi. Knapi uz visiem izsaukumiem paspēj ...

650 25.janvāris 2021 19:36
6 0 Atbildēt

Uz tās šosejas pa kreiso joslu mauc arī nakts melnumā- kā no rīgas izbrauc, tā vienkārši visus 5km nemainīgi.Vienalga, cik ātri un/vai vēl kāds atrodas priekšā vai aizmugurē.Pieklājība nāk laukā pa visiem cohumiem.Ātrāk par gaismu tur ir savureiz braucis gandrīz jebkurš, bet nu misēkļa gadījumā bēgt gan nav smuki.Normāls braucējs apjēgtu, ka tumsā ir maz cerību saskatīt,no kuras puses un no kāda attāluma viņu nošaus.Kur nu vēl, ja pat dienas laikā nejēdz, kam mauc garām.

Un galīgi nav saprotams, ko domā tie Lohi, kuri, ieraugot bākugunis, neatkarīgi no apstākļiem un ieņemtās joslas vienkārši truli bremzē.Tādējādi reāli apdraudot gan blakusbraucējus, gan to sekojošo ekipāžu.Kura taču mērķē pa šķirbām izlīst cauri plūsmai.Tas pats, ja pilsētā ieraugot operatīvo,vienkārši truli nomest pa mēmajiem.

anoagask 25.janvāris 2021 21:56
3 2 Atbildēt

Te bez konsīlija nedrīkst dot tiesības atpakaļ - pilnīgi neadekvāts truša vadītājs-hujārīt uz +60 un izlikties, ka diskotēka uz viņu neattiecas.

Pilna šoseja ar idiotiem - labo joslu nepazīstošiem. Pat ja cp aizmugurē - pavākties malā neprot

Policijas rīkojumi un rīcība arī neskaidra - vajadzēja ar smago nobloķēt uzbrauktuvi, pa skaļruni neko nesaka normāli

imzz 26.janvāris 2021 10:22
1 0 Atbildēt

"Policijas rīkojumi un rīcība arī neskaidra - vajadzēja ar smago nobloķēt uzbrauktuvi," -

Nu, kā tu šo ideju iedomājies praktiski: policijai visu laiku jātur rezervē savs smagais ar ieslēgtu motoru, jeb jāaptur fūre, jāiesēžas blakus šoferism un jāsaka: liec auto tagad šķērsām ceļam, ja notiks tādēl avārijas, izdevumus kompensēs iekšlietu ministrija ?

anoagask 26.janvāris 2021 11:50
0 0 Atbildēt

vajadzēja vienkārši pabļaut, lai smagais nekustas, un cp auto nolikt blakus. uzbrauktuve ir pietiekami šaura. Tā vietā vienkārši ļāva braukt tālāk

Antons 26.janvāris 2021 9:57
2 1 Atbildēt

Tātad, uz video redzams, ka 2/3 pārkapj noteikumus, turklāt, ceļa nedošana operatīvajam - CP pofig. Bet tad, kad viens aizbraucis garām - tas ir tautas ienaidnieks. Idioti.

LMT 26.janvāris 2021 10:34
2 2 Atbildēt

Izskatās pēc policijas ielaušanās privātīpašumā, kārtējais likumpārkāpums!

Krotow 26.janvāris 2021 12:18
1 1 Atbildēt

Tips ar golfu ir mudaks. Uz 170 pa jūrmaleni vilkt nav nekāda māksla. Būtu pamēģinājis to pašu uz ceļa no Babītes uz Vārnukrogu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti