Rīgā, Zolitūdes ielā saskrienas skrejriteņa vadītājs un velosipēdists 4

 
Valsts Policija | 22.maijs 2023 16:34

Šī gada 19. maijā ap pulksten 17.00 Rīgā, Zolitūdes ielā 27, uz veloceliņa, pie stacijas "Imanta" notika sadursme starp elektroskrejriteni, iespējams, zaļā krāsā un velosipēdisti, kura ceļu satiksmes negadījumā guva miesas bojājumus.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai video ierakstu no transportlīdzekļa videoreģistratorazvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

 
Visi komentāri
 
0pis 22.maijs 2023 17:48
0 0 Atbildēt

Piektdienas vakars...apdulluši pēc darba nedēļas....ķip, pamīšos ar ričuku pa veloceliņu...tur pretī tāds pats...hujakš! Un elektriskajiem uzrāviens ir jptvm. Ja pa vidu vēl kāds gājējs/skrējējs tad visiem izmainīties jau kļūst grūti priekš ego - kādam būtu strauji jābremzē, bet tam vajag prasmes vai jāgriež malā, bet tam atkal vajag prasmes un laika rezervi izplānot manevru jeb prasmes darīt to zibenīgi.

Īsos vārdos - veloceliņš vasarā ir tas pats, kas Liepājas vai Ventspils šoseja. Bīstams ceļš ar daudziem negadījumiem. Pa brauktuvi ir drošāk, es to jau sen saku.

BMW 23.maijs 2023 9:16
1 0 Atbildēt

Braukt ir jāmāk un kaut cik jāzina CSN! Ja divi lašaras uz ceļa satiekas un nevienam nav saprašanas par braukšanas kultūru, tad notiek tieši tā kā šajā gadījumā!

Un protams ka 2riteņu klasika, - sataisi sūdus un mūc, kamēr neviens nav pamanījis! 

Ja jau bija zaļais skūteris, tad jau Bolts iedos gps datus, kurš brauca! ;)

Rr19 23.maijs 2023 14:00
1 0 Atbildēt

Brauca 10gadnieks,ko no viņa paņemsi.

0pis 23.maijs 2023 16:19
2 0 Atbildēt

Tāpat kā no benbista - analīzes, un arī tās sliktas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti