Papildināts 3.februārī: Kad ar 100 km/h nepietiek, uz cik jābrauc autobusam? (+ VIDEO) 243

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 2.februāris 2019 13:12

Lasītājs iesūtījis attēlus un video ar Noderka autobusu, kas vakarvakarā pa Vidzemes šoseju pēc aplēsēm traucas ar ātrumu vairāk nekā 100 km/h.

Darbības vieta: A2 autoceļš (Rīga-Veclaicene), netālu no pagrieziena uz Smilteni, ap pieciem pēcpusdienā.

Autobraucējs apgalvo, ka braucis ar ātrumu 100 km/h (pēc spidometra), kad viņu un pēc tam arī citas vieglās automašīnas citu pēc cita sācis apdzīt Noderka satiksmes autobuss. Tie, kas vakar brauca pa Vidzemes šoseju, atceras, ka braukšanas apstākļi ne tuvu nebija tie labākie (ne velti stundu vēlāk notika avārija pie Raunas pagrieziena) – bija iestājusies krēsla, temperatūra ap nulli un ceļa segums slapjš, tādēļ autobraucēja neizpratne ir gluži likumsakarīga – kur tā steidzās Nordeka autobuss, ka ar 100 km/h stundā nepietiek?  

Video un foto ir no video reģistratora:

Ja šāda apdzīšana notiktu dienā, jau tad tas būtu dīvaini, taču aprakstītajā situācijā no malas tas izskatījās vienkārši bīstami un autovadītāja vārdiem sakot „tajā autobusā viņš atrasties negribētu”.

PAPILDINĀTS 03.02.2019 plkst 9:00

Sazinājāmies ar video autoru, kurš piekrita atbildēt uz jautājumiem par plašu atsaucību guvušo video materiālu. Saziņā ar video autoru ietveram arī tos jautājumus un apgalvojumus, ko izsaka šīs epizodes komentētāji.

Vai iesūtot iAuto šo materiālu vēlējāties izraisīt lētu sensāciju, gribējāt sodīt šoferi vai kā citādi izcelties? Nē, tāds nolūks man nebija, vēlējos tikai vērst uzmanību uz konkrēto epizodi, konkrētajā vietā un konkrētajos braukšanas apstākļos.

Kādēļ sūtījāt uz iAuto? Tādēļ, ka regulāri apmeklēju šo vietni un esmu pamanījis, ka šeit dalās ar materiāliem un apspriež dažādas satiksmes situācijas.

Kad un kur tas notika, kādi bija braukšanas apstākļi? Tas notika 1.februāra pievakarē, netālu no Storenso kokzāģētavas, dažus kilometrus pirms Smiltenes krustojuma, bija sācis krēslot, temperatūra ap nulli, ceļa segums slapjš un asfalts nelīdzens (to apliecinās ikviens, kas braucis pa šo ceļa posmu).

Vai autobusa apdzīšanas manevrs bija bīstams un jūs jutāties aizvainots, ka garām pabrauc autobuss? Nē, mani tas netraucēja, taču jutos izbrīnīts, ka braucot ap 100 km/h (pēc spidometra) traucēju transportlīdzekļiem, kuriem, manuprāt, ar šādu ātrumu nebūtu jābrauc.

Kādēļ nedzināties pakaļ, lai nofilmētu ar kādu ātrumu brauc autobuss un identificētu transportlīdzekļa numura zīmi? Mans nolūks nebija kādu sodīt vai aizvainot.

Kādēļ liekas, ka jūs pats nebraucat ar 100 km/h? Tādēļ, ka pamanot, ka autobuss uzsācis apdzīšanas manevru, ātrums tika samazināts un autobuss netraucēti pabrauca garām.

Ar kādu ātrumu jūs turpinājāt kustību? Atgriezos pie sava izvēlētā ātruma (plus, mīnuss 100 km/h).

Kā varat pierādīt, ka braucāt ar šādu ātrumu? Nevaru pierādīt, jo mans video reģistrators ir bez kustības ātruma funkcijas un arī kruīza kontroles nav, tādēļ jau teicu, ka orientējos pēc spidometra un mans braukšanas ātrums bija plus, mīnuss 100 km/h.

Vai varētu būt, ka jūsu automašīna nav tehniskā kārtībā un spidometrs nerāda pareizi? Nedomāju, TA tika izieta nesen – bez aizrādījumiem, auto ražots 2012.gadā.

Vai savā maršrutā šo autobusu redzējāt arī kādā citā posmā? Redzēju to pie Bērzkroga Bistro.

Kādēļ domājat, ka autobuss brauca ātrāk par jums? Tādēļ, ka tas mani panāca neilgi pirms Smiltenes pagrieziena, apdzina un tālākajā maršrutā (braucu līdz Velēnai, kur nogriezos no Smiltenes-Gulbenes šosejas) vairs netika redzēts.

Vai esat autobraucējs, kas apzināti „velkas”, jūtot, ka citi apdzen, „piedod gāzi”, esat „telefonzombijs” vai kā citādi traucējat kustību? Nē, cenšos pieturēties pie CSN.

Vai iesūtot iAuto šo materiālu guvāt atbildi uz savu uzdoto jautājumu (uz cik jābrauc satiksmes autobusam)? Nē, komentāru ir daudz, taču šādas atbildes nav.

PAPILDINĀTS 03.02.2019 plkst 16:18

Lai arī šeit pat ziņā rakstīts, ka video ir no video reģistratora, tad tomēr dzaudzi cenšas pārmest video autoram, ka ir gan braucis, gan filmējis, tāpēc tagad publicējam garāku video ar laiku pirms apdzīšanas un pēc. Lai visi var redzēt vai aculiecinienieks vilkās, vai svārstījās ar dažādiem braukšanas ātrumiem utt. Var droši skaitļot transporta līdzekļu vidējos ātrumus.

.

Ja gadījumā autobuss kavē grafiku, vai ir pamatota "dzīšana". Kāda ir kopumā pasažieru autobusu vadīšanas kultūra Latvijā?

Ja redzi redzi nebūšanas uz mūsu ceļiem, tad sūti tās mums uz iAuto (augšā poga "Ziņo!").

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
Vernons 2.februāris 2019 13:25
8 3 Atbildēt

Palukojos. Tikai nevajaga fleitet!

Kanibaals 2.februāris 2019 22:41
1 2 Atbildēt

Izdruku studijā.

650 2.februāris 2019 23:19
1 1 Atbildēt

Pilnu videomateriālu studijā ! Pretējās puses versiju studijā !

Kanibaals 3.februāris 2019 9:48
2 1 Atbildēt

Nekas nav pierādījumi kamēr nebūs ANO mandāta.

Vernons 3.februāris 2019 10:59
5 1 Atbildēt

Policijas!

iAuto 3.februāris 2019 18:24
2 2 Atbildēt

Vernon! Vai autobusu vadītājiem Nordeka ir kāds soda mērs, ja tas neievēro grafiku, respektīvi nokavē?

Ja jā, tad cik liels un kādās laika skalā ir sodi?

Vernons 3.februāris 2019 20:18
3 2 Atbildēt

Neuzdod mulkigu jautajumu , par Tevi smiesies. Ja autobuss kave, tas ir normali. Nenormali ja aizbrauca atrak! Autobusa vaditajam pienakuma apzina gan ir augsta limeni.

iAuto 3.februāris 2019 22:07
1 4 Atbildēt

Interesanta atbilde Tātad secinu, ka Nordeka nav soda sankcijas, ja autobusa vadītājs kavē grafiku.

Vernons 4.februāris 2019 8:39
0 1 Atbildēt

Par ko? Un ka? Par 15 minusu kavejumu tiek zinots dispicerim.

650 2.februāris 2019 13:32
23 13 Atbildēt

Autors kretīns, demagoģijas izplatītājs un neslavas cēlājs. Nav ātruma atzīmes , nav situācijas izklāsta ilgtermiņā. Un nezin lam varētu "interesēt" cik tur rādīja filmētāja hlama nesertificētais spidometrs un cik reizes viņš pietaisīja bikses līdz pussmiltenei neaizbraucis. Turpinam sēta naidu un kultivēt lohus. Es nordekas vietā to meeslu personiski atrastu un paaicinātu viņu uz kādu ne-anonīmu sarunu. Neba jau autobusu vadītāji aodraud to vidzemes šoseju, bet gan abnormālais lohu daudzums uz katru km, šo te filmzvaigznes pretendentu ieskaitot.

? 2.februāris 2019 13:45
41 19 Atbildēt

No kurienes tāda pārliecība, ka autors melis un kurā vietā redzams, ka kāds tiek apvainots? - ir rakstīts, ka autora mašīnas spidometrs rādījis 100 km/h, kad autobuss to apdzina, tātad, busa ātrums jādomā bija vēl lielāks, otrkārt, bez kādiem apvainojumiem tiek vaicāts tas, ko tu lasi virsrakstā

650 2.februāris 2019 14:21
20 13 Atbildēt

Autors demagogs, pierādījumu nav, situācija nav pilnīgi atspoguļota. Tendenciozs materiāls priekš tupiem lohiem, kuri pienācīgas brauktiemācīšanās vietā izvēlas holivudas režisora karjeru.

Turklāt,apzināti piesaistīt šī autobusa kustībai kaut kādu privātpersonu (kārtējo Lohu) izraisīto avāriju starp Siguldu un Līgatni-tas tikai apstiprina autora nodomu un zemtekstu. Lētas maucības piemērs, nevis objektīva situācijas analīze. Lai noskaidro, uz cik tas buss spēj vispār pabraukt, nevis izplatīt dezinformāciju saistībā ar anonīma loha izjūtām un viņa hlama spidometru un viņa pal/secam klases videokameras spēju parādīt mērogā un telpā korektus attālumus un ātrumus. Tendenciozs materiāls priekš lētiem luņiem un nākamais solis uz nespējīgas braucēju/pajoliņu paaudzes izaudzināšanu.

Te nav bijis NEviens NEkad materiāls, kur kāds drošības vai kosmirallija Guru te būtu lohiem izskaidrojis apdraudējumus un vēlamos kustības paradumus bīstamajā un diletantiem grūti pārvaramajā Siguldas-Līgatnes posmā. Jo NAV ne dūšas ne sajēgas kaut ko loģisku no sevis izspiest. Tā vietā seko kā visa suuda maisītājs autubuss, pavisam citā pussimt km attālā vietā un laikā. Kretīnu deja turpinās, reālu padomu vietā relamējam meesla viedokļus un suuda paradumus.

! 3.februāris 2019 9:50
8 4 Atbildēt

Autobusiem ir ātruma ierobežotāji , max 105 km/h vairāk neizpiedīsi! Tā kā tā visa ir plika mūldēšana!

Un nav tā ka nav ierobežotāja to var nestāstīt, ja nav nekādas sajēgas no smagās tehnikas!

Uldis 3.februāris 2019 10:42
4 4 Atbildēt

Pats esmu braucis ar SKANIA kuram izņemot ABS drošinātāju spidometrs gāja līdz galam. Visiem autobusiem un smagajiem var atslēgt ierobežotāju, arī jaunajiem.

vieglais 2.februāris 2019 14:03
32 10 Atbildēt

Autobraucēji ir dažādi un katrā vieglajā nesēž Reinis Nitišs. Tu taču arī tāds neesi?, un tava sieva vai vecāki? Es personīgi arī ne vienmēr braucu 100 km/h un tāpēc man būtu jājūtas kā loham? Tavuprāt sanāk, ka visi, kas brauc pēc noteikumiem ir lohi?

650 2.februāris 2019 14:29
9 13 Atbildēt

Nedrirs te bumbiņas, vnk pazvani Nitišam lai viņš "nolaižas uz zemes" ar lohiem vienureiz publiski parunājas kā ar "līdzīgiem". Un nevienam tas tā īpaši neinteresē, kur un kāpēc tu esi piedzimis un cik ātri un uz kurieni tu brauc. Atbildi par sevi, nevis meklē katru mazāko iepēju kasīties. Tieši normāli Braukt daudziem vajadzētu iemācīties, nevis jau otrajā karjeras dienā mēģināt tiesneša un filmmeikera pienākumu uzņemties.

Palaidniex 2.februāris 2019 15:20
8 5 Atbildēt

Kaut kā auto sacīkstēs - tevi - asu un šumaheru nemana.

Laikam ar pirkstu pa trasi tik māki braukt. ;)

650 2.februāris 2019 16:35
3 4 Atbildēt

Ai, jaja,asu-as,labāk pastāsti pats,kurās ""sacīkstēs"" esi laurus plūcis?Ko ar tiem noplūktajiem darīji, trases malā dibenu slaukot to nesaskrāpēji? Kā tas iespaidoja tavu pieredzi braukšanā pa ceļu? Cik lohus esi apmācījis un savu "p-ieredzi" tiem pārpumpējis?

Palaidniex 2.februāris 2019 16:39
5 3 Atbildēt

Man tā kas, es normālus auto sportistus par muļķiem nesaukāju. Tu ja mums vienīgaisnpareizās braukšanas speciālists gan publiskā satiksmē gan trasē. Tu brauc kā “Dievs”, pārejie esot lohi un kādi tur rasi...

Un par tiem automātiski kļūst kā tīko nedara Tev pa prātam vai nepūš vienā stabulē.

Nu, kur vienīgā pareizās rīcības grāmata un ne pārāk liels pakāsiens Nitišam?

650 2.februāris 2019 16:57
2 8 Atbildēt

1kārt, es šeit Nitišu pirmais nepieminēju.Otrkārt, viņš mani neinteresē,tāpēc es viņu nekomentēju.Autosportistu kā tādu par muļķi esmu te nosaucis iespējams tikai ļoti retos un atsevīšķos gadījumos.NE vairāk, kā publiski šeit ir lamāti un zākāti daža'di politikā vai sabiedrībā citādi zin;ami personāži.To pašu Nitišu šeit ar suudiem apl';ejāt un konkrētos vārdois saucāt un viņa devumu publiski šā portāla Titillapā nozākājāt- patin filmu gadu atpakaļ un ppaskaties, KUR" tur toreis koment'ja.manis tur nebija, aizsej paskaties.Bet varu uz labi ja 2 pirkstiem skaitīt tos Autosportistus, kuri šeit beidzamajos gados ir centušies no sevis kaut ko izspiest "audzināšanas nolūkā".

Kas attiecas uz Tevi- jau desmitreiz sacīju- TU konkrēti šeit šajā vietnē gadiem ilgi esi personīg (un lielākoties Nepamatoti!!!) aizskāris un apvainojis citas personas, kuras šo gadu garumā ir te devušas nesalīdzināmi lielāku "pienesumu" par tevi pašu.Mani vari uz ponta neķert,liekus lietotājvāardus negudrot un mīnusus likt cik tik tev kkur kkas ielien.Būs man laika un interese, es tev tos uzlikšu kādus 60gab, tā lai jaunpienācēji redz- kurš te atrodas lohusaraksta galvgalī.

Palaidniex 2.februāris 2019 19:22
3 12 Atbildēt

Tik bruku nedabon mīnusus liekot!

Liec kaut 130. Lai visi zina, cik kāds mums te nervoziņš!

Atbilde 2.februāris 2019 16:58
0 0 Atbildēt

Tu visu saprati pareizi

svešais. 2.februāris 2019 13:44
16 3 Atbildēt

Jebkurā autobusā ir ierīkoti ātruma ierobežotāji,tāpēc autobuss vairāk pa 100km/h pabraukt nevar.

650 2.februāris 2019 14:34
5 7 Atbildēt

Ar TO tad arī vajag sarunu sākt, nevis ka demagoģijas meeslujūkļa apakšdaļā tā bikli un ar mazmaziņiem burtiņiem. Par vēlu- šovakar visa valsts aiz-rīdamies izplatīs LOHA viedokli par 100+km/h un par viņa hlama 100%atbilstību publiskai mērīšanai un tiesāšanai.

reku 2.februāris 2019 17:20
4 1 Atbildēt

Var,var pa vējam iet uz 105.

Kanibaals 2.februāris 2019 22:43
2 2 Atbildēt

Tie tiek viegli apieti, daži pat ar nieka magnētu. Tikai "muļķi" brauc godīgi pēc tahogrāfa.

650 2.februāris 2019 23:13
3 3 Atbildēt

Protams, kā gan citādi.Mums katrs otrais šeit zin,kā modificēt tahogrāfu un kā uzlikt "pareizā" diametra riepas un kā apjāt ūdensskaitītāju un kā nozagt zaļo elektrostrāvu un utt.Un mūsu Vaina un Nelaime ir konkrēti tieši autobusu vadītājos.Tieši šie te Meerglji un Neliešii mums "apdraud" sabiedrisko kārtību un katra pisloņa individuālo labklājību labklājību uz visām Galvenajām Lielvalsts Maģistrālēm.

Tieesi viņi provocē,kavē,pārsniedz,rupji pārkāpj un visādi citādi visu slikto veicina un atbalsta.

Bet neviena ne mazākā pusplēstā vārdiņa piem par kustības kultūru un iespējamajām reālajām briesmām posmā Sigulda-Līgatne.Un ne mazāko iebildumu par Masveidā un Katrreiz novērojamo uzvedību posmā Līgatne-Ieriķi.Tikai sausa avāriju atskaite,kopīpesta stilā, vienā izsmeļošā teikumā.Katru reizi, gadu no gada, nonstopā.Neko konkrētu, neko izskaidrojoši brīdinošu.Tikai lētu suudu un pēc iespējas ar visu galveno Lohu neizbēgamu šeit piedalīšanos. Jo tas taču ir Autobraucēju Pieredzes Apmaiņas Forums Numur 1.

Kanibaals 3.februāris 2019 9:52
3 0 Atbildēt

Autobusu šoferi ir sabiedrības spogulis un slimo tieši tāpat. Uzsvars uz to ka ved pasažierus bet uzvedās tā it kā vestu kartupeļus.

Tahogrāfs sertificēts un verificēts - ltv.lsm.lv/lv/raksts/14....-celi.id61923/

Tusis 2.februāris 2019 13:49
4 2 Atbildēt

Jautājums demagogam Vernonam: ar kādu max ātrumu Latvijas Republikas teritorijā, ārpus apdzīvotām vietām, drīkst pārvietoties autobusi un kravas a/m, kuru pilna masa pārsniedz 3,5t?

Vernons 2.februāris 2019 18:46
8 0 Atbildēt

Autobuss = 90km/h

Smagais = 80 km/h

Tikai godīgi 3.februāris 2019 10:47
3 1 Atbildēt

Vai aprakstītā epizode varēja notikt, ja autobuss brauca ar max atļauto, tas ir 90 km/h, jeb nu precīzāk - vai autobuss no vieglā varēja tik ātri atrauties pat pieņemot, ka buss brauca max 90, bet vieglais melo un brauc mazāk par 100 ?????

asd 2.februāris 2019 13:54
53 25 Atbildēt

kautkāds dirsējs...noteikti ar 80 braucis

Māra Āboltiņa 2.februāris 2019 14:53
6 9 Atbildēt

Tos d... katru dienu čupām uz ceļa var vērot, kā pārkāpj satiksmes noteikumus un tu tāds pats noteikti esi- tev arī 350 km/h stundā būs par maz. Gājējiem jāšķīst kā tomātiem, vai ne?

miks 2.februāris 2019 16:29
7 0 Atbildēt

gan jau pensionārs pēc maizes un piena brauca uz 70 80

sarkasms 2.februāris 2019 14:04
14 0 Atbildēt

kurā vietā var redzēt ka autovadītājs braucis ar 100 km/h? pie tam tas vienai daļai automašīnu nozīmē 91 km/h (pēc gps)

iAuto 2.februāris 2019 18:08
2 5 Atbildēt

Tas ir pēc video autora vārdiem. Kļūda parasti ir 3-6 km/h

Āris Ķepītis 2.februāris 2019 22:45
7 1 Atbildēt

Sazinieties ar NORDEKAS vadību,lai Jūsu tenku izplatītāju kantori iepazīstina ar mūsdienu autobusiem!

hmm 2.februāris 2019 14:06
2 7 Atbildēt

Uzreiz iedomājos Lux Express autobusus. Tie tiešām nesās nenormālā ātrumā...

Ivars 2.februāris 2019 14:16
14 3 Atbildēt

Autobusam ir ātruma ierobežotājs 100km, ja velcies pabrauc malā

Palaidniex 2.februāris 2019 14:31
6 8 Atbildēt

Nokalibrē to ar nelielu kļūdu par labu ātrumam uz vecām, nodilušā riepām. Kad uzliek jaunas, ātrums mierīgi var būt arī 110km/h.

Un jebkuru, jebkuram auto uzstādīto elektronisko ierobežotāji var apiet, kā arī panākt ka “šauba” raksta pareizu ātrumu. Tā nav nekāda betona siena. Bremzes taču arī modificē...

650 2.februāris 2019 14:45
6 8 Atbildēt

Ooo, akurāt Tevi mēs te pacietīgi gaidījām. Acmredzot, gana pieredzējis esi jaunu riepu likšanā, autoparku vadībā, mērierīcu kalibrēšanā un milicijas izmeklētāja amatā. Noskaidro to autobusu un izmaksā expertīzi no personiskās kabatas. Pamato to visu tā autobusu parka vadībai, noorganizē 'izmeklēšanu ".

Tak vienreiz varēja kāds sadūšoties un kādam tam publiskajam xpertam lodāmuru aizmugures izejā ievietot. Varbūt tad paliks siltāk un citādas domas un prioritātes uzradīsies.

Palaidniex 2.februāris 2019 15:10
5 6 Atbildēt

Skatos, esi pieredzējis un zini, kā tevi lodāmurterapija izmainīja, ja jau tik gudri runā. Nu, kā ir strādāt uz glauna auto par šoferi?

650 2.februāris 2019 15:33
5 6 Atbildēt

Mēs jau vienreiz par to runājām- tas iespējams tu par prfesi(o)nālu asenizātoru strādā, es vienkarši kā privātpersona lietoju savu privāto auto.Ne glaunu un ne neglaunu, un Tev konrketi nekad neesmu ģimī to suudu stūmis- cik ātri,kādā virzienā un "kāpēc" visiem būtu oblig;ati un noteikti "jādara kā es".

Tas tevis iepriekš jautātais apdzīšanas "iemesls" tieši iekš tā arī ir, ka Jūs te Lohi visi kopkorī gadiem ilgi kladziniet šo demagoģiju, bet neviens no jums nav bijis spējīgs neko izkakaat tieši par VIEGLO idiotu masveidīgi ilggadējās "pareizās" uzvedības paradumiem posmā Sigulda-Līgatne.

Ne Jūs drirseeji viņiem gaismas lietot iemācījāt, nedz ppaskaidrojāt ko vispār būtu jāievēro taisnos ceļaposmos ar mainīgu reljefu- kad tas tumsā braucošais Lohs nespēj orientēties telpā un apjēgt- ka starp viņu un kalnagalā Redzamo pretimbraucēju pa vidu vēl ir ieplaka ar vēl 2gab tobrīd vēl Neredzamiem braucējiem- LOHIEM,kuri nemāk lieto gaismas un nesaprot vispār kur viņi atrodas.Jo lūk ceļmalas plakātā redzamais Nitišs nav parūpējies ar Lohiem parunāt.

Tā vietā Jūs te tagad aizrīsieties un apdrisīsieties un kā mušas uz suuda visas šīs brīvdienas masveidā komentēsiet un apkakaasiet itin pieklājīgu autobusa šoferi, kurš īsti neko nepārkāpa un apdzina taisnā gabalā, ar pienācīgu toleranci pret apdzenamo un pareizi izpildītām manipulācijām ap virzienrādītājiem.Pat nav ne spidometra attēla, nedz ātruma štampa uz tā video- ir tikai viena Loha izkakaats pieņemums.Izmanģi nopublicēts- jo skaidrs, ka ir paveicies un šo brīvdienu laikā te būs 166 komentāri un 6000 individuālie skatījumi.Ne tā, kā pirms nedēļas, ar 3-4 komentāriem diennaktī,kad nebij par ko izlasīt..

Lohi,diletanti,smadzeņjājēji un klajas demagoģijas izplatītāji, virsraksta autoru ieskaitot.

druknais1 2.februāris 2019 16:16
6 4 Atbildēt

Nesaprotu, par ko tā uzvilkties. Es domāju, 90% lasītāju par Tevi pasmejas!

Palaidniex 2.februāris 2019 15:38
4 3 Atbildēt

Lasot tekstus - neko tālāk par šofera intelektu un amatu neesi ticis. Tu davai vēl garāk tekstu uzraksti, bet pirms apliec Nitišu, trasē pamanies no viņa kaut neatpalikt.

Davai uzraksti savā jēlajā stilā 2x garāku palagu, lai visi redz, cik nervozs, aizsvilies un emicionāli nestabils esi! ;)

650 2.februāris 2019 15:50
2 5 Atbildēt

Emocionali stabils esi konkrēti Tu, kad centies visu pagājušo nedēlu savu meesla būtību attaisnot un pamatot.Ne tev būs te mērīt, ko kurš sasniedzis, pirms pretendēt uz "cienījamā un nopelniem bagātā statusu", vismaz izstāsti kaut ko noderīgu.Pa 15g tavas te ikdienas pl'jutīšanas īsti neko neesmi no sevis izspiedis, kā vienīgi demagoģiju un apzinātu atsevšķu personu publisku apkakaašanu un kājām gaisā sagrozītu īpašību un izteicienu piedēvēšanu.Tādi jau jūs tie meesli esat, tāpēc arī šāds stāvoklis itin visur,tāpēc tas braucēju līmenis nemtīg ceļas un pilnveidojas.Normalu un spriestspējīgu runātāju ir uz dažiem pirkstiem mērāms skaits, bet suuda stūmēji salido kā ušas, pado tik Tematu.Nebaidies, es drīz iešu ar citām lietām nodarboties, varēsit te visu vakaru viens otru netraucēti un vairākkārtīgi apmierināt ;p

Palaidniex 2.februāris 2019 15:57
3 2 Atbildēt

Oi, taisni vai esi sarkastījis grāmatu, kā labāk šoferēt savu priekšnieku. ;)

Kur var grāmatu nopirkt? Man pat nebūtu žēl kādus desmit eiro notriekt.

Šejienē jau savas gudrības citātus nedali, saprotu - bizness paliek bizness.

To ka visi ir lohi un Tu vienīgais “Dievs” cik gados apjauti?

Tas nāca ar pusmūžā krīzi vai ar impotenci?

650 2.februāris 2019 16:03
1 4 Atbildēt

Tev taču te jau gudri cilvēki ieteica- labāk sev nopērc p-rezervatīvu iepakojumu. Es gan neesmu vienīgais,bet,diemžēl,viens no nedaudzajiem atlikušajiem.

Palaidniex 2.februāris 2019 16:13
2 1 Atbildēt

Tad ir tā grāmata vai nav?

Kur nopirkt? Unnkāpēc nestartē Nitiša vietā, ja nau tāds superbraucējs?

650 2.februāris 2019 16:29
1 2 Atbildēt

Es neesmu superbraucējs, bet meeslu gan māku atpazīt diezgan perfekti, pofig vai ekrānā vai uz ceļa.

Palaidniex 2.februāris 2019 16:44
4 3 Atbildēt

Pagaidām Tu māki tikai visus saukt par lohiem un p-radiem. Jo Tu vienīgais mums idejāls!

Nu neko no parasta šofera - kurinātāja (franču chauffeur) gaidīt nevaram.

Rr19 2.februāris 2019 22:52
9 3 Atbildēt

Prāta ziņā tu daudz neatpaliec no filmētāja.Tu laikam domā,ka šoferis pirms reisa ar skrūvgriezi ielīda elektronikas kastītē un pieregulēja ātruma ierobežotāju,viņam tas nav vajadzīgs,alga no tā nepalielinās,un tādas šaibas šitiem busiem sen vairs nav.Vienīgā prātīgā rīcība no filmētāja puses bija tā,ka busam apdzenot,viņš nepalielināja ātrumu,kā to dara vairums lohu,tā lūk.

Āris Ķepītis 2.februāris 2019 22:54
3 2 Atbildēt

Manā uzņēmumā autobuss pēc CSN dīkstāvē nostāvēja 4mēnešus līdz tam tika veikta ekspertīze.Kurš uzņēmējs riskēs?Normālam darba devējam sen vairs nav tik šķības smadzenes,atvainojiet,kā Jums.

! 3.februāris 2019 9:54
4 1 Atbildēt

Akmens laikmetā dzīvo? Šitam autobusam nav nekādu šaibu,bet karte un tur tu neko nesagrozīsi!

secinājums 2.februāris 2019 14:48
6 6 Atbildēt

pirmkārt, 650-niekam droši kāds radinieks strādā uz busa, varbūt pats ir busa vadītājs un 100-procentīgs noteikumu pārkāpējs, otrkārt - jautājums joprojām paliek - uz cik drīkst braukt satiksmes autobuss? - 80 km/h, 90 km/h, vairāk?

Palaidniex 2.februāris 2019 15:08
4 3 Atbildēt

Un?

Labāk palika?

Padzer drapītes, ka infarktu nenorauj...

Palaidniex 2.februāris 2019 15:09
5 3 Atbildēt

Ups, ļoti atvainojos, tas bija domāts tam nervozajam 650niekam

Ticis šoferēt biezāku auto, paliek neiecietīgs... glauni auto uz orgāniem spiež!

650 2.februāris 2019 15:40
5 4 Atbildēt

Vari kaut vai apkakāt sevi un visu savu māju, normālam cilvēkam ir sen skaidrs, kurš te ir Lohs numur viens.Man uz busa neviens gan nestrādā, vari neutraukties.Bet konkrēti Tu, meesl, šodien vari gavilēt un ar sev līdzīgajiem izbaudīt to kārtējo "uzvaras" momentu.Cerams, ka vienureiz noderkā vai luxhusauto vai mahimā atradīsies kāda ieinteresēta un juridiski izglītota persona, kas pa pilnu programmu reiz "uzprasīs" no šitiem te meeslu stūmējiem.

Palaidniex 2.februāris 2019 15:45
2 2 Atbildēt

Panervozē vēl! Tev riktīgi smieklīgi sanāk!

Nu, kad mēģināsi nepakāst Nitišam?

650 2.februāris 2019 16:40
1 1 Atbildēt

Izskatās tā, it ka Tu būtu vēlējies viņam kādu pakalpojumu pasniegt, bet viņš tevi atraidījis.Nepārdzīvo,nesteidzies, gan jau kads cits objekts atradīsies.

Zelda 2.februāris 2019 14:55
1 4 Atbildēt

Pa Ventspils un Jūrmalas šosejām no rītiem šie traucas līdzīgi.

ita 2.februāris 2019 15:09
9 0 Atbildēt

Spriežot pēc ceļa malā redzamā, mašīnas ātrums nevarēja būt 100! Ja viņam tā rādīja, iespējams, uzmaucis mazāka izmēra riepiņas! Un tā mašīna, ko autobuss apbrauca pēc tam, vispār nekustējās.Nekā bīstama viņa manevros neredzēju, apdzīšanas brīdī ceļš bija brīvs.

Mnde 2.februāris 2019 15:34
4 4 Atbildēt

No telefona skatoties sanāk ka auto 300 m nobrauc ~ 12 sekundēs. Tātad 25 m/s, kas atbilst 90 km/h. Tas ir max atļautais gan filmētājam, gan autobusam. Ja autobusam šķita par lēnu, tātad tas formāli un praktiski jau ir pārkāpējs...

650 2.februāris 2019 15:42
2 6 Atbildēt

Labi ka nav Profesionaals Drirsējs, konkrēti kā Tu,satiksmes pluusmas ilggadējais anaalizaator ;p

Palaidniex 2.februāris 2019 15:47
4 3 Atbildēt

Aa, visi, kas nedzied pēc Tavas stabules ir muļķi, bet Tu viens biezā šoferis parastais, esi mega taisnības iemiesojums.

Nu, nu!

Ko vēl stulbu (smieklīgu) un garu uzrakstīsi?

650 2.februāris 2019 15:58
1 4 Atbildēt

Nedzird tāpēc, ka nav jau kam dzirdēt- šejienes pastāvīgais ikdienas drirsēju kontingents sen ir kļuvis par izsmieklu.Noirmals cilvēks te nenāks savu auru bojāt.

Pag, es drošvien "uzrakstīšu" to rezumējumu vēlāk,tad kad te tie daudzskaitlīgie savstarpējo baudījumu guvušie būs noapmierinājušies.

Palaidniex 2.februāris 2019 16:03
5 2 Atbildēt

Davai tādu garāku, lai visi var parēkt!

Izmet žulti kā nākās, tik uzmanīgi, ka motoram vārstus nesaliec...

Un vēl ieteiktu hronometru apvainot melos.

Rindkopu, ka visi lohi un Tu viens “Dievs” vai nu neraksti vispār, jo tas tāpat visiem skaidrs, vainizvērs kad nākās. Tik raksti brīdī, kad priekšnieks nav jāved. Tomēr pie stūres rakstīt nav smuki, vēl ietesīsi stabā kādā aplī, kur stabs vairākus metrus kā zālē aiz asfalta beigām...

kā tad... 2.februāris 2019 15:33
1 5 Atbildēt

... ECOLAINES autobusa šoferi ik reiz nesas kā nenormālie ,līkumos autobusi pat sasveras uz vieniem sāniem un redzi tas it kā ne vienu pasažieri nesatrauc ar kādu ātrumu nesas autobusa vadītājs...

nu ja.... 2.februāris 2019 15:48
3 4 Atbildēt

650-niekam , pats laikam esi auto vadītājs vai pat tā autobusa vadītājs,kurš pārkāpj likumu,tāpēc te tik dedzīgi taisnojies un aizstāvies ,kā Palaidniex - pa reiz raksta,ka lodāmura terapija pašam ir izdedzinājusi ne tikai pēcpusi ,bet arī galvā smadzenes.

650 2.februāris 2019 16:06
2 2 Atbildēt

es domāju, ka Jūs ar Palaidniex-u mierīgi varētu sarunāt tikšanos divatā, tik ja ar lodāmuriem, tad vismaz nebiedējiet kaimiņus un nerunājiet vakarā

Jānis 2.februāris 2019 16:00
7 0 Atbildēt

nav tur sotakam pat tuvu un otrajaa apdziishanaa vispaar

Bum 2.februāris 2019 16:03
5 0 Atbildēt

Nav nofilmēts spidometrs vieglajam autiņam, tātad nav pierādijumu kad autobuss zvērīgā ātrumā! Un ja tas kas sēž vieglajā laimīgs pumpē ātrumu 80-90, 80km/h utt. tad tikai retais viņam sēdēs astē! Un tādu pumpētāju ir daudz, un tad vel atļaujas nosodīt kad viņus apdzen! Nu malači, blāvpunktā reportieri!

650 2.februāris 2019 16:25
2 3 Atbildēt

Tā tas ir,kad par izteiktu individuālo vedokli nākas ciest un vienatnē ar lohubaru cīnīties."Reportieriem" smalks aprēķins,mēsli gūst virsroku un drosmes vairs nevienam nav.Vietnes statuss maksimāli degradēts,materi;āls šaubīgs un nepirādāms, virsraksts klaji tendenciozs un uz lohu emocijām apzināti smalki orientēts,normālas domas izteicēju gatavi ierakt suudos un noosist, bet lohu un demagogu viedoklis triumfē.

P-paldies tiem reportieriem un viņu pieguleetājiem! Redaktor, kurp var Jums pārskaitīt kādu P-prēmiju?

iAuto 2.februāris 2019 18:12
2 3 Atbildēt

Sūti labāk mums foto un video no nebūšanām uz ceļa

kā tad... 2.februāris 2019 16:05
1 5 Atbildēt

... palasot tos 650 -nieka komentārus var secināt,ka pats ir tā autobusa vadītājs,jo tik ļoti sanervozējies,ka pat nemana ,ka kļūdaini sācis murgot savos memuāros. Rodas jautājums 650-niekam ,kā Tu vari apgalvot,ja nebiji tā autobusa vadītājs, kad raksti: ''Kā var apvainot autobusa šoferi ,kurš īsti neko nepārkāpa?", tad jau pats te taisnodamies esi aizrijies un apkakājies cenšoties sevi aizstāvēt un pie reizes norādījis ,kas tu pats patiesībā esi lohs,diletants,smadzeņjājēs utt.... ja pats tas nebūtu bijis ,tad šeit tik dedzīgi netaisnotos ar putām uz lūpām un neapsaukātos... un tādi sēstas pie auto un autobusu stūres..??? Kārtējais IDIOTS???

650 2.februāris 2019 16:15
3 5 Atbildēt

jaja, protams, es pat šobrīd atrodos pie autobusa stūres.Apsveicu ar pilntiesīgu ienākšanu šajā lohu un lodāmura sūkātāju vietnē ;P

ps- es turēšu vislielāko iespējamo īkšķi, kaut vienureiz kāds nordrekas jurists atrastu "pamatu dziļākai sarunai" gan pašā tamlīdzīgajā materiālā,gan (šoreiz) brīnišķigi noformulētajā Virsrakstā.

Itin seviški, ja izdotos pierādīt autobusa patieso ātrumu filmēšanas brīdī UN SAŅEMT PUBLISKAI IZSKATĪŠANAI VISU PILNU AUTORA VIDEOREĢISTRĀTORĀ ESOŠO SATURU.

Kā arī, autobusa sofera vietā es noteikti pieteiktos uz tiešsaistes videokonferenci- iespējams, ka tas palīdetu vismaz nedaudz reabilitēt šis vietnes reputāciju.Vismaz nordrekas vai kāviņutur "presessekretāru" es šeit labprāt ieraudzītu, vēlams jau pirmdien pat, tā lai nav viss atdzisis un "aizmirsies".

kā tad... 2.februāris 2019 16:10
3 2 Atbildēt

Super pateikt... pilnīgi pievienojos visiem Jūsu komentāriem par to IDIOTU 650-NIEKU, jo pats sevi pat jau sanumurējis...

650 2.februāris 2019 16:18
1 0 Atbildēt

nujanuja, nav jau pirmāreize, kad Jūsu daudzskaitlīgais kop-koris ir tik saskanīgi skanīgs,pārlieku aizrautībā tik nenodariet pāri cits citam

Autobraucējs 2.februāris 2019 16:35
3 3 Atbildēt

Man tev viens jautājums - ar kādu ātrumu satiksmes autobusam reisa laikā jābrauc? Pat ja filmētājs brauca tikai uz 90 (mēs to nezinam, teikts, ka 100), vai autobusam tas un arī turpmākie transporti, kā tālāk var redzēt, ir jāapdzen? Un nemēģini mani apvemt - neko tev sliktu neesmu teicis

650 2.februāris 2019 16:46
2 1 Atbildēt

Kas Tu tāds esi, ka pretendē iz šitādu manu "uzmanību"? Ko tu tur vari redzēt, vai tavs acu-mērs ir izgajis kaut kādu oficiālu LV-Iso-Gost standartizāciju?? VAI autobusa ātrumu un tā vadītāja reputāciju IR jāmēra pēc šaubīga un dokumentāli nepamatota un no konteksta izrauta amatieru video? Vai raksta virsraksts ir atbilstošs un dokumentāli pamatots? Kur ir un kad būs paša tā šofera vai viņa priekšnieka komentārs?

Autobraucējs 2.februāris 2019 16:57
3 2 Atbildēt

Es jau teicu, kas esmu - parasts autobraucējs, bet tu te esi ietaisījies par ekspertu, tādēļ arī prasu. Ja nesaprati, tad atkārtoju - ar kādu ātrumu satiksmes autobusam reisa laikā jābrauc?

650 2.februāris 2019 17:21
4 4 Atbildēt

Satiksmes autobusam ir jabrauc ar ātrumu, kurš nepārsniedz konkrētajā ceļaposmā atļauto.BET- šī ātruma mērīšana nav veicama ar privātpersonu īpašumā esošiem nesertificētiem mēraparātiem.Turklāt, ar nepilnīgi aprīkotiem un bez fonā redzamiem tiešsaistes Gps datiem daudzmaz konkrētai ātruma un situācijas noteikšanai.Te ir raksts uz emociju pamata, virsraksts atbils labākajām demagoģijas un klikšķukolekcionēšanas tradīcijām.Autobraucēju portāls ir pārvērties par demagogu un ākstu tribīni.

Priekš tā visa eksistē Oficiāli paņemieni- zvanīt Policijai, rakstīt iesniegumu autobusuparka priekšniekam un piestādīt vērāņemamu videomateriālu ar vismaz kaut/kādu reālu "pierādījumu".Un, ka piekājīgam un likumpaklausīgam Pilsonim pieklājas, iesniegt PILNU videomateriālu, ieskaitot notikumus pirms un pēc tendenciozā un apzināti no/konteksta/izrautā sižeta.Tas ir, ja (JA !) konkrētais pilsonis vēlas pildīt "pilsoņa pienākumu", nevis vnk producēt lētu demagoģiju vai izplatīt tamlīdzīgu draņķi citādos (iespējams, slēpti savtīgos) blakusnolūkos.

Es ļoooti ceru pirmdien šeit pat titullapā sagaidīt tā autobusu kantora amatpersonu komentāru par notikušo.Iespējams, ka tieši "šis" gadījums būs tik lielā mērā "ievērības cienīgs", ka sagaidīsim arī CP vadības viedokli par Autobusu Kustību kopumā un Valdības Vadītāja komentāru par vispārējo Stāvokli Valstī.Jo,demagoga vārdiem runājot, šis NAV normāli, kad kārtības un likumības nodrošināšanu uzņemas privātpersonas un faktu vietā sabiedrībai tiek piestādītas vien apšaubāmas izcelsmes emocijas.

druknais1 2.februāris 2019 16:25
1 2 Atbildēt

Pilnībā piekrītu!!!

druknais1 2.februāris 2019 16:28
1 3 Atbildēt

Pilnībā piekrītu tam ko raksta 650-tā oponenti! Reti sanervozējies pilsonis tas 650-tais!

650 2.februāris 2019 16:36
4 2 Atbildēt

ā,čau,draudziņ, skatos atkal esi sadūšojies trīs vārdus līdzeni sasaistīt...

druknais1 2.februāris 2019 17:40
2 1 Atbildēt

Pats saproti, ar vienu pirkstu klabinot, tādus palagus kā Tu sadzejo, man vajadzētu veselu nedēļu. Ir tomēr citas prioritātes.

reku 2.februāris 2019 17:31
6 4 Atbildēt

650tais gadījumā nav Vernona ķēdes suns kuru izlaiž sētā kamēr pats guļ.

Aicis 2.februāris 2019 16:24
18 3 Atbildēt

Normals šoferis. Normali brauc. Ja ir labas riepas var ari atrak braukt. Un nav javelkas kā gliemezim.

Žel ka policija nesoda tos, kas brauc lēnu, kaut sods tam ir paredzets. Dārgie šoferīši ja jūs apdzen vairāki auto,un astē velkas vēl rinda. Tad kautkas nav kārtībā, vēlems būtu ja jūs savu auto noliktu lidz pavasarim pagalmā.

Galvenais ka autore paspeja ar mobilo fikset "ātri braucošo autobusu"

Palaidniex 2.februāris 2019 16:28
8 4 Atbildēt

Braukt uz 90 (tātad ar max atļauto) konkrētos laika apstākļos nu skaitās sodāmi lēni? ;) pastāsti vēl kaut ko!

650 2.februāris 2019 17:30
2 1 Atbildēt

Tagad konkrēti jebkuram ir tieši TEV jāpiezvana un jāsaskaņo rīcības plāns pirms konkrētā ātruma izvēles konkrētajā vietā? Tev ir reāli argumenti, kāpēc autobuss nevarētu taisnā ceļaposmā uz līdzena ceļa pārvietoties ar Atļauto ātrumu? Tu esi gudrāks vai kvalificētāks par autobusa vadītāju? Kategorijā vai iemaņās pārāks? Vai tikai proti pa vakariem apsūkāt autotrasē sapelnītās laurulapas?

Kanibaals 2.februāris 2019 22:46
4 2 Atbildēt

Tak viņš pēc tam apdzen un met mierā nākošajā pieturā. Ir jau novērots. Riskē bez pamata.

G 2.februāris 2019 16:29
7 0 Atbildēt

Vieglajam uz spidometra 100, bet reāli ap 94. Pamatā visiem vieglajiem ir tā klūda (paskataties navigācijās). Busam sertificēts rāda 100 un reāli arī iet 100, bet ne ātrāk, jo ierobežotājs uz 100.

Kanibaals 2.februāris 2019 22:47
2 5 Atbildēt

Kas tur tieši sertificēts? Nekur spidometrus nekalibrē

DJ40 3.februāris 2019 12:35
4 1 Atbildēt

Kanibālam

Visiem tr.līdzekļiem ar tahogrāfu, kalibrē spidometru reizi 2gados, un ņem vērā kādas riepas (liselli vai jaunas ir virsū), ja kādam izdodas sarunāt, lai nokalibrē ar lisselli un pēc tam uzliek jaunas, tas dod tikai ap +2km/h, bet tā nav masveida parādība, jo kalbrētājs nes atbildību un kaut kā neredz ,ka gribētu riskēt. Protams , pa kādam indivīdam ir, kas piegroza tos pāris km/h, bet maz.

Un tagad jautājums- cik vieglie bieži kalibrē ( pārbauda) spidometru? Vienalga , jauns vai vecs auto, tas būtu jādara pēc katras riepu maiņas. Kravas auto to dara 1x 2gados un aptuveni tas sakrīt ar riepu maiņu.

Pats nesen pārdzinu jaunu scania, sieva ar vieglo( 2015g,- gads jānorāda, jo laikam tas ir kā kvalitātes zīme ( pēc video autora domām)) brauca no muguras- scania 89km/h spidometrā un pēc gps arī 89. bet vieglajam 99km/h.

Kkur bija minēts, ka jauniem vieglajiem pieļaujamā kļūda ir no 5līdz 14 km/h.

Rezumē no ta visa- kamēr nav precīzu datu no abām pusēm, tas viss ir viss ir viena tante teica līmenī. Jo tādu video varam filmēt tik daudz , cik vajag.

Piemēram , Palaidniex( atvaino, Tu tāds redzamāks , iauto lietotājs) iedod savu ikdienas maršrutu pa kādu šoseju, un kāds sagaida, lai Tu esi spiests viņu apdzīt un nofilmē to un ieliek netā, bez redzama autora ātruma, sak es braucu drusku pārkāpjot 105km/h, bet te viens dullais palido uz 130km/h, kaut dabā autoram 75, Tev 90. Kā attaisnosies?

Lūgums neņemt personīgi, tik pārdomas par tēmu....

Rr19 3.februāris 2019 12:00
3 0 Atbildēt

Vai tik jūs abi ar Paradniexu tā nebraucat, jūs tikai busus redzat, pavērojat paši sevi.

arba 2.februāris 2019 16:35
25 2 Atbildēt

man būtu kauns likt video, kur mani apdzen autobuss

Slinkais 2.februāris 2019 21:41
12 0 Atbildēt

teicams komentārs!!! paldies, sasmīdināji

lux.lv 2.februāris 2019 16:39
4 0 Atbildēt

Atceraties, ka praktiski jebkurš auto spidometrs "melo". Spidometrs rāda 100, reāli brauc 96 - ikdienas situācija. Otrkātt autobusam ir ātruma ierobežotājs uz 100 km/h un tas tiek sertificēts - pārbaudot to ik pēc 2 gadiem. Tātad var rasties situācija, ka Tavs auto brauc pēc spidometra uz 100, bet reāli mazāk, bet autobusam 100 rāda uz 100 brauc. Te visa problēma. Protams, neminot to, ka jāizvēlas ātrums atbilstošs laikapstākļiem.

kā tad... 2.februāris 2019 16:39
1 1 Atbildēt

... šeit ir daudz neskaidrību,jo nav redzams,kā daudzi raksts paša auto vadītāja spidometra rādītājs, nesaredzams autobusa valsts reģ. numurs. Tikai nav saprotams,kāpēc 650-nieks tik dedzīgi aizstāvas un visus komentētājus apsaukā,ja jau pats nav tas autobusa vadītājs????

atrabotka 2.februāris 2019 16:48
6 0 Atbildēt

Pēc video galīgi neizskatījās, ka viņš uz 100 km/h brauktu. Iespējams kļūdos.

aaksts 2.februāris 2019 16:57
5 2 Atbildēt

Autobusam pie 100 ierobržotājs. Nevajag irst... Vieglais nebrauca 100.

Mnde 2.februāris 2019 17:13
3 3 Atbildēt

Skaitot laiku starp stabiņiem ceļamalā, pat neredzot braucēja spidometru, visai droši var apgalvot, ka filmētājs brauca ar 90 km/h. Jo nobraucot 300 m 12 sekundēs tam precīzi atbilst.

Uz cik drīkst braukt autobuss? Ja jau tas apdzen filmētāju, nākas secināt, ka brauc ātrāk par 300 m 12 sekundēs, tātad tomēr ātrāk par 90. Tas, ka autobusa ierobežotājs iestatīts 10 km/h tālāk kā max atļautais vel nenozīme, ka tā drīkst braukt...

Pļurkt 2.februāris 2019 18:43
0 4 Atbildēt

Autobuss garām vieglajam aizgāja krietni ātrāk kā ar +10 km/st starpību!

fakts 2.februāris 2019 17:36
2 2 Atbildēt

vieglais brauca 100 pēc spidometra, pēc gps tas ir kādi 92 km/h un tas nu nekādi nav 70 vai 80, kā te daži apgalvo

grupajūk 2.februāris 2019 17:53
10 0 Atbildēt

kā reiz,ceturtdien braucu ar nordeka expresi uz aluksni,nezinu,vai bija tas ierobežotājs,vai nē,bet man patika,kā gāja garām vieglajām un kokvedējiem,bija kas parādija pagriezienu,lai iet garām,manevri bija droši,šoferis profs,tā ka nav ko cepties,vnk tas ir jāsaprot,ka tās nabagsošejas vēl pastāvēs gadu desmitus,autobusa vadītājam jādomā kā droši un laicigi nogādāt cilvēkus galamērķī,un viņu darbs ir nenovērtēts

iAuto 2.februāris 2019 18:06
2 2 Atbildēt

Uzrakstīju ziņu aculieciniekam, kurš mums iesūtīja video. Ceru, ka papildinās ar info.

! 2.februāris 2019 18:12
8 1 Atbildēt

Tie autobusi atrak pa 100km/h neiet. Tas ir ieprogrammets eiropas standarts,ka pa 100 km/h stunda nemaz neiet. Autors dirsejs totalakais ir!

nu ja... 2.februāris 2019 19:10
1 6 Atbildēt

... gudrīši mazāk lejat ,ka neiet vairāk par 100km/h autobusi,ka ir tur kaut kas ieprogrammēts... jo kad fūres iet arī uz 100km/h pat vairāk pa divas ,trīs viena aiz otras ,un autobuss aiziet visām garām ,tad tie lielie te gudrinieki teiks ka vairāk neiet autobuss par 100km/h, mazāk te lejiet,un tas lielais 650-nieks ,tāpēc jau ir galotne - nieks... ka pats tēlo gudro IDIOTU... REJ KĀ TAS SUNS, KURŠ PIESIETS PIE ĶĒDES UN NETIEK LAISTS GADIEM ILGI VAĻĀ.. TĀPĒC I VANKŠĶ ŠEIT VISUS APRIEDAMS... Ne pavelti ir teiciens ,ja nespēj sevi savaldīt ,tad '' ņervišķi nado lečitj...'''un nevajadzēs te rakstīt savus stulbos memuārus ,visus apriet un apsaukāt,jo pats nespēj atbildēt pat uz konkrēti uzdotiem jautājumiem,jo pašam nav sajēgas ar kādu ātrumu pasažieru autobuss drīkst pārvietoties ārpus apdzīvotas vietas.Tad nezinu ,kā tāds MUDAKS ir dabūjis auto vadītāja apliecību un nokārtojis teorijas jautājumu eksāmenu CSDD.

650 2.februāris 2019 20:13
3 2 Atbildēt

Nujanuja, fizioloģisko šķidrumu Savaldītāj,tu tik neaizrijies vai pārāk nesakod to priekšmetu, kuru tu konetējot mēdz mutē turēt ;P

druknais1 2.februāris 2019 21:35
0 3 Atbildēt

Taisnība kož acīs. Ha, ha, ha!!!

Āris Ķepītis(20gadus nozarē) 2.februāris 2019 19:22
8 1 Atbildēt

Visi Nordekas autobusi ir aprīkoti ar ātruma ierobežotājiem(līdz 100 km/h),piedevām 2x gadā tie iet tehnisko apskati.Šādus iesūtītājus jāsūdz tiesā.Pie stūres noteikti ir vīrs ar sirmu galvu,jo nozarē jaunu ļoti maz.,,iAuto"laikam kāds naids pret mums,ja liek šādus video...

Kanibaals 2.februāris 2019 22:49
1 4 Atbildēt

Tehniskajā spidometrus nekalibrē nestāsti niekus. Esmu pat izgājis tehnisko ar nestrādājošu spidometru un nekas.

Rr19 3.februāris 2019 11:50
3 0 Atbildēt

Ar ko gāji apskati, ar Žiguli vai Gaziku?

JL 2.februāris 2019 19:27
5 1 Atbildēt

Un kur ir redzams, ka vieglais brauc uz 100? Un vēl paspēj filmēt un fotografēt! Faisnā posmā buss apdzen. Un buss ir stabilāks par to opel corsu, kura, ķipa, brauc uz 100. Uz ceļiem ir daudz šādu pareizo lohu, kas pis satiksmi un izraisa šīs avārijas situācijas.

iAuto 2.februāris 2019 19:38
3 4 Atbildēt

Video ir no reģistratora, foto arī no tā ir izkadrēts

Vernons 2.februāris 2019 19:28
7 2 Atbildēt

Naids piemit apbizotajiem vieglo auto vaditajiem, kurus apbizo autobuss.

Vitolds 2.februāris 2019 19:30
4 2 Atbildēt

Sveiki,noskatoties šo videomateriālu,nesaskatu neko bīstamu ceļu satiksmei,turklāt visos Nordeka autobusos ir uzstādīti ātruma ierobežotāji,kuri neļauj braukt ar ātrumu lielāku par 100km/h.

Kanibaals 2.februāris 2019 22:58
1 5 Atbildēt

Kā tu zini ja ne vienu reizi vien ir pierādīts pretējais?

Savulaik pat bija Džeriņa vinnēta lieta par radaru kas autobusam bija 115km/h nofiksēti. Tiesa piekrita par it kā 100km/h ko nevarot pārsniegt, bet kaut kā jocīgi ka radars kurš dod kļūdu +15km/h to parādīja tikai autobusam un no citiem nepatiesi apsūdzētiem sūdzību nebija. Tā kā fiziski autobuss iet arī ātrāk par 100km/h.

Vernons 3.februāris 2019 19:30
3 2 Atbildēt

Tu uzvedies ka pojolis! Zinasanas Tev nulle. Gan jau Tev ar kadreiz uzradis cita braucejam atrumu.

Jaaa 2.februāris 2019 19:36
2 0 Atbildēt

Tas nekas, ka visiem autobusiem ierobežojums ir 100km/h un neizskatãs ka video autors brauc ar 90km/h..

Kaut kāds viltus ziņas te sacer!

DjCowboyLAT 2.februāris 2019 19:42
5 1 Atbildēt

Chalis paardziivo brauca uz 100, bet pat autobuss apdzina vinju... es arii braucu vakar no Rigas uz Ventspili 20.00 vakaraa apmeram 110-115... taapat noteikti domaaja par mani, jo visus visu laiku apdzinu, tieshi tos kas velkas pie fotoradariem, jo iipashi, tapeec ka mani tracina ja ir ziime 70 pie fotoradara, vari braukt 75 un nekadas bildes pastkastee nebuus, bet vienmeer ir jau taa pilnajaa celjaa, kaads muljkjis kas sabremzee uz 60... Ja liinijas neaizliedz apdziit, arii pie fotoradariem apdzenu, taadaa atrumaa lai nebutu bildiite... vakar vareeja briivi braukt ja ir normaalas riepas. Taapat pedejaa laikaa secinu, ka ne tikai riepas ir svariigas, bet ar kaadu auto brauc. Esmu spiests patreiz braukt ar Volvo v40, kameer VW T4 buus remonteejas. Nu ziniet volvo nestaav uz celja tik stabili cik buss, kaut abiem ideaalas ziemas riepas...

Secinaajums, ka noteikti autobus jutaas daudz stabilaak uz celja un noteikti kaitinaaja priekshaa braucoshais itkaa uz 100, kursh nevajadziigi piebremzeejaautobusu, kursh varbuut steidzaas un brauca 95... Statp citu autobusi var 120 arii uzvilkt, taas nav fuures...

Kanibaals 2.februāris 2019 22:53
2 8 Atbildēt

Vistabilāk autobusi jūtas grāvī. Nordeka ar savu braukšanas stilu agri vai vēlu tur nonāks.

Vernons 2.februāris 2019 19:50
8 5 Atbildēt

Ta nav viltus zina! Filmetajs ir nekauna! Autobuss uzsak apdzisanu, bet filmetajs trauce apdzisanu, paatrinaties! To sauc par agresivu brauksanu. 280 eiro sodu un 6 soda punkti par sadu ricibu.

Divu CSN punktu parkapums! Vai ar iesniegumu versties policija, vai aizmirstam?

Kanibaals 2.februāris 2019 22:52
7 2 Atbildēt

Ātruma noteikšanu pēc video tu neatzīsti bet paātrināšanos kaut kā tomēr saredzi. Interesanti.

650 2.februāris 2019 20:40
3 0 Atbildēt

Redaktor, kur ir solītais papildinājums??

ps- ja gadījumā te pretim Pirmdien nebūs publicēts oficiālas tās tur nodrekas amatpersonas oficiāli pamatots viedoklis, pazemīgi lūdzu mani no šejienes izrakstīt.

Pilnīga degradācija.Forums pats vairs nezin, ko viņš atbalsta un kādus viedokļus un paņēmienus izmanto lēta fufeļa "popularitātes" celšanai.Pilnīgs suuds- varu iedomāties, kā jūtas tas nelaimīgais šoferis un cik "kvalitatīvi" un cik "sirsnīgi" viņš turpinās savu darbu turpmāk.Vai kas atnāks viņa vietā,ja piepildītos šejienes kretīnu jaukie novēlējumi.Redzēsim, cik dūšas un cik sirdsapziņas būs viņa priekšniekam.

Un vēl- par kareivīgajiem komentāriem- es jau iepriekš kādas vairākas reizes aizkadrā jautāju administrācijai, KAD te reiz pa visām reizēm tiks novērsta iespēja jebkurai nereģistrētai personai (nereģistrētām personām pieejamajos rakstos) netraucēti pievienot jebkuram komentāram neierobežotu +/- skaitu, kā arī,no vienas un tās pašas ierīces sava "viedokļa" izteikšanai šeit iesniegt neierobežotu skaitu komentāru ar dažādiem (forumā nereģistrētiem) lietotājvārdiem.Administrācija izlikās to tēmu "neredzam".

Tieši tāpat kā dažu konkrētu lietotāju inspirēto gadiem ilgo dažu citu vispārzināmu lietotājpersonāliju sistemātisku un izsmalcinātu zākāšanu šeit pat iAuto Titullapā.Pat ja runāt demagoģijas nolūkā šodien pieminētā Nitišjaunskunga sakarā- uzšķiriet pāris gadu/pusotru vecas titullapā savulaik publicētās tēmas un paskatieties, kādus pretīgus suuudus tur publiski un netraucēti izlējāt pār šī te cilvēka personu (manu komentāruu tur nav, varat nemaz necensties..)

Vernons 2.februāris 2019 21:13
6 3 Atbildēt

Uzklausiju autobusa vaditaju. Situacija 1 pret 1, ka ar VW POLO un Gazeli!

650 2.februāris 2019 22:36
2 1 Atbildēt

Tur drošvien nemaz nav lieki jāuzklausa- pietiekk pavērot tā aizvainotā papuasa vējstikla caurspīdīgumu un logutīrītāju ieslēgšanas paradumu.Acīmredzot ar sensācijas radišanu gatavojās loguūdenim sapelnīt.Ja vien var pierādit,ka nebija "pārsniegts simts",tad režisoram bikses nost un pa pilno.Ja kaut vai 99,9- virsraksts neatbilst patiesībai.Un no autora Visu esošo videomateriālu pilnībā izlikt,ieskaitot pirms un pēc šeit redzamā. Ja tiešām bijusi pretdarbība apdzīšanas brīdī (vai kāda čakarēšanās kādu mirkli Pirms- ko te tīšuprāt aneredzam)- publicēt tepat blakus arī autobusa vadītāja versiju.

interesanti 3.februāris 2019 10:37
3 3 Atbildēt

speciāli Vernonam - filmētāja komentāru lasījāt? kā nonācāt pie secinājuma, ka vieglais traucē autobusam apdzīšanu?

Vernons 3.februāris 2019 10:54
3 5 Atbildēt

Autobusa vaditaja stastitais! Atruma izdruka to apstiprina. Bet publikacijai seit nav likumiska speka. Vieglajam CSN 108. Punkts ir tikai tuksa vieta.

Kādēļ melo? 3.februāris 2019 11:19
7 3 Atbildēt

Lūk, tas, ko saka filmētājs: pamanot, ka autobuss uzsācis apdzīšanas manevru, ātrums tika samazināts un autobuss netraucēti pabrauca garām. Lūk, tas ko saka cits liecinieks: Apdzenot autobusu atgriezos kruīzā 98km/h un lēnām no autobusa attālinājos. Kā tev autobuss var būt braucis nepārkāpjot CSN pat nepieminot video epizodes, kur tā ātrums ir ievērojami lielāks?

druknais1 2.februāris 2019 21:42
3 3 Atbildēt

Man prātiņš par īsu, kas ar šo murgojumu bija domāts?

650 2.februāris 2019 22:14
2 0 Atbildēt

Pagpag, p-ironieetaj, gan jau vel redzeesim ;P

Ddd 2.februāris 2019 20:50
3 3 Atbildēt

Ja authors brauca ar100 jo vairāk fiziski nevar pabraukt,tad mazā naglu kastē daba brauca ar 95 km.Tas nekas ka naglu kastei radīja 100.Tas domāts lai B kategorijas idioti nepārsniegtu ātrumu. Tas bija jazina katram idiņam.

ddd 2.februāris 2019 21:17
7 2 Atbildēt

Riebjas tādi bremzes, kas visu laiku velkās pa priekšu, kā kāds nāk pretī, nomet gāzi, kā pagrieziens, tas pats, tāpēc tādiem ātrāk garām un miers...

smagais 2.februāris 2019 21:47
7 1 Atbildēt

Piekrītu!

smagais 2.februāris 2019 21:32
4 0 Atbildēt

Arī es piedalījos šī "zombija" telefonspaidītāja apdzīšanā.

Piekrītu ka bus brauca par ātru, droši vien Bērzkrogā par ilgu aizsēdējās pie bistro. Vairāk par 100km/h pēc gps toč nebija busam.

Viķoks 2.februāris 2019 22:09
3 1 Atbildēt

Skatoties videokur autobus apdzen viglo nu tas vieglais nebrauc uz simtiņu .Tāpēc arī apdzina.

Dainis 2.februāris 2019 22:13
2 1 Atbildēt

Autobusa max atrums nekadi neparsniegs 100km/h jo viniem ir kalibreti thografi un taja pat laika ir ierobezotajs kas nelauj atrsk pabraukt

Bet vieglajam vienozimigi bija kadi 90km/h jo ir ari riepu nevienadums

Kent 2.februāris 2019 22:32
5 1 Atbildēt

kada iespeja, ja autobusam ir tahografs lauj braukt atrak par 100. del tadiem pajoliem, kuri atradusies specialie reportieri, mekle problemas autobusu vaditajos

AAA 2.februāris 2019 23:25
3 0 Atbildēt

Kad pēdējo reizi vieglais ir kalibrējis spidometru? Vieglajiem spidometrs rāda vairāk nekā patiesībā viņš brauc.

Freijers 2.februāris 2019 23:46
5 1 Atbildēt

Pilnīgs sūds...nav ne spidometra rādījuma, ne arī tiek ņemts vērā, ka spidometriem ir kļūda, ja neizmēra riepas lieto, diezgan pamatīga. Autoram laikam grauž un skauž, ka garām pagāja buss...ir arī tādi uz ceļiem, kas no sevis fīrerus iedomājas. Raksts par neko.

sandris 3.februāris 2019 1:46
3 0 Atbildēt

ko jus lietojat? Kur var redzet kaut kadu atrumu???

Uldis 3.februāris 2019 8:37
3 0 Atbildēt

Uzliec savam vieglajam pareizā izmēra riepas un Tavi 100km/h spidometrā nebūs reālie 80. Autobusiem ir uzstādīti ātruma ierobežotāji un tie fiziski nespēj braukt ātrāk par 100km/h.

Users 3.februāris 2019 9:39
0 0 Atbildēt

Tachu tahogrāfs fiksē ātrumuzzz

Kanibaals 3.februāris 2019 9:55
1 2 Atbildēt

Tahogrāfam nav ātruma fiksējošas ierīces tas tikai reģistrē ātrumu ko dod ātruma sensors kārbā. Plombēts ir tahofrāfs bet ne vadi uz to.

ltv.lsm.lv/lv/raksts/14....-celi.id61923/

Šoferis 3.februāris 2019 9:40
2 0 Atbildēt

Kā var pierādīt ka rakstītājs nav blefojis,muļķības visi Latvijas autovadītāji pārkāpj noteikumus,tai skaitā policisti,tā ka meklējiet kašķi tur kur tā nav,neviens neredz labo vienīgi slikto,tāda latvieša daba.Laimigu ceļu šoferis!

Pusvadītājs 3.februāris 2019 10:32
7 0 Atbildēt

Minētajā ceļa posmā braucu arī es, manā acu priekšā autobuss izdarīja 3 apdzīšanas manevrus. Braucēji ir dažādi, tāpēc es izvēlos braukt kruīzā mazliet virs atļautā pēc spidometra, jo apzinos ka reālais ātrums ir mazāks. Kad pietuvojos kādam lēnbraucējam ilgi aiz tā aizķerties necenšos, izvērtējot savas spējas cenšos tādus pēc iespējas ātrāk apdzīt, jo pieredze rāda ka ātrāk vai vēlāk priekšā braucošais sāks darīt kādas stulbības, vai nu raustīt ātrumu lēnāk ātrāk, vai vnk urbināt degunu. Protams vairumā gadījumu šādi lēnbraucēji ko apdzenu izrādās runā pa telefonu vai vēl trakāk spaida to, un paši nesaprot kur atrodas un ka aiz viņiem jau ir km gara rinda.

Minētajā posmā šoreiz lēnbraucēji bija dažādi, kāds vnk nepārliecināts par savām spējām, kāds ko apdzinu runāja pa telefonu un bija viens aizvainotas kas filmēja autobusu.

Apdzenot autobusu atgriezos kruīzā 98km/h un lēnām no autobusa attālinājos. Neapgalviju ka mans spido ir uber precīzs, bet nu tā lūk. Protams mani arī izbrīnija autobusa šofera nosacīti agresīvais braukšanas stils, bet vai tāpēc es ķēru pēc kameras? Nē!

Lai miers visiem un turpinam rullēt bez kašķa.

aizejošais 3.februāris 2019 10:44
1 1 Atbildēt

šajā posmā daudz pierastāk ir redzēt CATA autobusus, kas brauc uz 75 - 85 kmh, aiz sevis savācot nelielu rindiņu sekotāju.

fkjsdhfbds 3.februāris 2019 10:53
4 3 Atbildēt

Autobusiem u.tml. jabrauc strikti ieverojot csn. Vini ved citus cilvekus, kuri, iekapjot autobusa, nav parakstijusies, ka piekrit sofera tieksmei pasapliecinaties vai atgut zaudeto laiku.

Piekasisanas par sertificetam meriericem un citam stulbibam vienkarsi novers uzmanibu no si fakta.

P.S. 650 iemacies ludzu izteikties kodoligi. Lasot tavus postus ir sajuta, ka klausos sieviete, kurai gribas vienkarsi parunaties, ta vieta, lai 3 teikumos izstastit ka pa dienu gajis.

650 3.februāris 2019 15:11
2 4 Atbildēt

Tu ,sieviešu apjūsmotāj ,pirms Man norādīt kā izteikties ,pamēģini vispār kaut pusotru teikumu savervelēt ,lai viņā būtu kaut kas kādam citam šoferim noderīgs .

dijh329uhd93 3.februāris 2019 20:37
1 3 Atbildēt

retard, ja kāds kritizē tavu ūdeņaino rakstīšanas stilu, tad varbūt aizdomājies, ka kritiku var arī ņemt vērā, bet var arī, protams, uzreiz uzdirst kaut ko pretī, jo bērnībā tevi apbižoja un tagad nespēj neapvainoties par katru sīkumu nē, tiešām raksti kodolīgāk, tas arī viss.

Cata 3.februāris 2019 10:58
0 2 Atbildēt

CATA vispār nav manīta šajā posmā!

Smiltenietis 3.februāris 2019 11:06
1 1 Atbildēt

Es pat teiktu, ka mani vairāk uztrauc otrā epizode. Ceļš šajā vietā ir nelīdzens un īpaši bīstams sliktā laikā, par ko norāda arī ceļa zīmes. Tā vieta ir diezgan nepārskatāma, turklāt bieži notiek sadursmes ar meža dzīvniekiem. Tajā pašā laikā autobuss turpina kurināt un uzsāk apdzīšanu, neraugoties uz to, ka pa pretējo joslu tam tuvojas mašīna. Kas cits tas ir, ja ne agresīva braukšana?

es 3.februāris 2019 11:11
0 3 Atbildēt

Luxexpress autobusi regulāri iet garām ja uz simts brauc!

CRDI 3.februāris 2019 11:19
4 5 Atbildēt

Nordekai vienīgais likums kas ir jāievēro ir Svētais Grafiks.... punkc. Visi citi kas neievēro šo Svēto Grafiku, vai traucē to ievērot ir likumīgi braucami nost, sitami utt.

(c)+(p) Svētā Grafika Ordeņa brālis Nervons

Helmuts 3.februāris 2019 12:40
3 0 Atbildēt

Autobusiem ir ātruma ierobežotājs un ātrāk par 100km/h viņš nemaz nevar pabraukt!

onkols 3.februāris 2019 12:41
5 5 Atbildēt

Man uz 100/110 braucot , vēl neviens autōbuss garām nav aizvilcis ... Gāzes pedāli atrodi , pajol ... Autōbusam masa atļauj pat pa putrasceļu attīstīt lielāku ātrumu , nekā pamuļķim ar geci !

ha-ha 3.februāris 2019 13:17
5 6 Atbildēt

smilšu kastē man arī neviens nav garām pabraucis, tā ka sēdi vien tur tālāk - puņķi gan noslauki

Ģerevņa 3.februāris 2019 13:52
8 0 Atbildēt

komentāros izskan jaukas pārdomas par tēmu autubuss. Bet vai kāds iedomājās par cilvēkiem autobusā, kuri samaksājuši naudu lai nokļūtu galā laikā, pie jebkuriem ceļa un laika apstākļiem. Viņiem pie vienas vietas ka Latvijas mazpilsētās neviens nepiebremzēs un neizlaidīs autobusu no autoostas ( īpaši Smiltene , Valmiera). Vai apdzīvotā vietā palaidīs autobusu no pieturas(Sigulda,Ligatne , Ieriķi). Vai kāds uz latvijas ceļiem braukdams ar 80-90 km/h vai pat lēnāk, vai runājot pa telefonu ir iedomājies palaist to autobusu garām , kuršs savu ierobežotāju un tahogrāfu un vēl visādu gps iegrožots nespēj braukt ātrāk par 100. Ja runa par šoferiem - es noņemšu cepuri un paklanīšos šo sirmo vīru prikšā. Katru dienu uz citu Latvijas nostūri, pa 400-500 km dienā, bet te kādam škrobe - dubļi uz loga. Ielej logu šķidrumu nomagā stiklu un sāc braukt un arī pieslēgt smadzenes(ja ir).

Pļurkt 3.februāris 2019 18:51
1 1 Atbildēt

Nu pareizi!! Ar oglobļu atspiests gāzes pedālis un mauc tik cik velk!!

jauns.lv/raksts/arzeme...jusi-7-cilveki

6810 3.februāris 2019 13:53
7 0 Atbildēt

Man,braucot,ar 40t kopeejo masu ir vienmeer stress kalkuleet ko priekshaa braucoshais 1t smagais dariis.Taapeec,ja ir normaala iespeeja,eju garam un turpinu braukt viens un mieraa.Ne vienmeer tas ir bijis preciizi ieveerojot CSN,bet droshiibu gan.Tapeec liekat mieraa to busu,vinsh zinaaja ko dara.

Chankaishi 3.februāris 2019 14:25
4 0 Atbildēt

Peec video neizskataas, ka filmeetaajs brauc ar 100, autobuss apdzina droshi gan vinju, gan naakamo. Nordekas autobusi brauc aatraak par atljauto 90, tur shaubu nav. Arii sheit bija aatraak. Shoferis pljaapaa, ka filmeetaajs trauceejis apdziishanu, redzams, ka tieshaam nedaudz samazina aatrumu. Vispaar te troksnis ne par ko. Aatraak par 100 autobusus neesmu redzeejis braucam, bet konstanti 90-95 gandriiz vienmeer. Taa kaa pat ja kaads brauc ar maksimaali atljauto 90, tad vinjam Nordekas buss buus ieliidis pakaljaa, kameer taisnaa posmaa neapdziis.

iAuto 3.februāris 2019 15:04
0 0 Atbildēt

Ja nu kas: Lūdzu izvērtēt un dzēst šo komentāru iauto.lv/forums/topic/...omentaru?pnr=2 via @iAutolv

Atgādinu, ka iAuto cenzūras nav, bet rupji komentāri tiek vienkārši dzēsti!

Normunds 3.februāris 2019 15:06
8 2 Atbildēt

Līnijas autobusa ātrums tiek ierobežots līdz 90km/h tāpat kā kravas automašīnām virs 7,5t. Un jūs mudaki,kuriem patīk traucēt šo tr. līdzekļu normālu darbu, nemaisieties pa kājām un neceliet te paniku soc.tīklos. Ja nevariet braukt normāli ziemas apstākļos, tas brauciet droši tajā autobusā.

90 3.februāris 2019 15:32
2 2 Atbildēt

nebūs taisnība Normund, lai kā tev gribētos - ja autobuss apdzīšanas brīdī brauca ar 90, tad vieglā ātrumam bija jābūt ne vairāk par 75 - tā nu galīgi neizskatās, turklāt, ja tu apgalvo, ka smagie un autobusi nebrauc vairāk par 90, tad laikam uz ceļa neesi izbraucis - ar tādu ātrumu braucot sastapti ne tikai busi, bet arī fūres uc smagā tehnika, turklāt nemaz tik reti

Pļurkt 3.februāris 2019 19:03
2 5 Atbildēt

Vot nu gan nevajag te murgot!!

Mauc fūres un kā vēl mauc pat ar 100+.

Es esmu pietiekami daudz atklausījies visādu stāstu (no pirmajām personām, nevis guglē) par visādu ierobežotāju atslēgšanu.

-------------

Un par Nordekas autobusu manierēm jau esmu stāstījis.... vēl līdz apdzīvotās vietas beigām ir vairāk kā km, es braucu uz 60, bet buss ir pielipis pie pakaļējā bampera mazāk kā 10 metru attālumā. Jau teicu, ka vienreiz riktīgi piebremzēšu.... lai šis lipeklis nopērk man jaunu bamperi vecā ieplaisājušā vietā!

Rr19 3.februāris 2019 21:26
0 0 Atbildēt

Ir OCTA, neviens tev nepirks,pats čakarēsies.

Vernons 4.februāris 2019 10:29
0 1 Atbildēt

LAPK 149. Panta. 4. Punkts. 280 eiro sods un 6 soda punkti!

Viss gribiens Tev paries + nokritis pasazieris ar traumu + 100% Tu VAINIGS!!!

BM klase zemaka. Personigi iepazisi mani.

Pļurkt 4.februāris 2019 12:58
2 4 Atbildēt

Pakaļā iespraud savu LAPK!!

Man uzbrauca virsū un visu ko tu te pieminēji attiecas kā reiz uz Nordekas mūjābeli!

650 3.februāris 2019 15:32
7 1 Atbildēt

Nav laika pašlaik iedziļināties ,bet skaidrs ir ka autoram tā arī NAV to pierādījumu .Viņa pilnais video mums arī nav un apzināti nebūs .Ir tikai šis izrāvums no visa vakara 2 epizodes .Ar to ,ka viņš brau ar aizdrirstu vējstiklu un tīra to reizi trijos km .Taupa ūdeni ,malacis .

Tas arī fufelis ,ka viņam nebij domas aizvainot .Tieši TAS ir šī materiāla pamatā .Jo šie aizvainotie meeesli nekad neizcels piem nupat aktuālo Cita autobusa vadītāja cēlo rīcību (skat citos portālos ...),viņi kasīsies iAuto portālā .Kapc te- tapc ka tā ir vizītkarte un nekur neatradīsi tik lielu naidīgi naoskaņootu lohu daudzumu .

Ko gan (KO ????) vispār var pretendēt kādam ieteikt vai objektīvi novērtēt šie te diletanti ,kuri te muld par nullegrādu slideno asfaltu un par riisēm tās zāģētavas rajonā .Meža dzīvnieki reku smiltenē pa ielu staigā un dārzos kokus apgrauž-ko nu ?

Pierādījumu 100* te joprojām nav- ja nordrekas pārstāvji var pierādīt kaut vai 99km/h ,es viņu vietā censtos pilnīgi visus spēkus pielikt ,lai tam suudaflmētājam padarītu kaunu un iedvesmotu potenciālos tos Pieczvaigžņu operātorus nākotnē .

Normāls ,profesionāls un pieklājīgs autobusa vadītājs ir pazemits ,Lohi ņēmuši virsroku- šis acīmredzot ir šī ākstu saieta mērķis .Tā mēs sludinam cilvēcību un tā veicinam saticību ,ceļam meistarību un izpratni .

Bradypus 3.februāris 2019 15:45
5 0 Atbildēt

Visu izsaka šis:

"Vai varētu būt, ka jūsu automašīna nav tehniskā kārtībā un spidometrs nerāda pareizi? Nedomāju, TA tika izieta nesen – bez aizrādījumiem, auto ražots 2012.gadā."

Cilvēks ir tik liels nejēga, ka uzskata, ka TA pārbauda, vai spidometrs rāda pareizu ātrumu. Ikdienā lietojot GPS, ir skaidri redzams, ka ļoti daudz autovadītāji faktiski konstanti brauc zem 80km/h.

Pļurkt 3.februāris 2019 19:08
0 4 Atbildēt

Dirs mazāk!!!

Vot kur VISI konstanti brauc 80 vai mazāk ir posms no Rīgas robežās līdz Salaspilij un no Rīgas robežas līdz Baltezeram... praktiski līdz Ādažiem.

iAuto 3.februāris 2019 16:20
1 1 Atbildēt

Ņemot vērā diskusiju komentāros, publicējām FB garāku video pa tiešo no video reģistratora.

650 3.februāris 2019 18:07
6 2 Atbildēt

Video ir bezpersonisks ,tajā Nav ātruma/gps datu .Video laikā autors ir viens uz ceļa ,un buss to apdzen tehniski korekti ,priekšzīmīgu piemēru rādot .Autora videoreģistrators nedod arī korektu priekšstatu par attālumiem perspektīvā un tālumā .Slaidais līkums pie Eķītēm tur piem izskatās bezgalīgi garš- kaut gan apdzinušais buss nekur tālu nav attālinājies .Lēni braucošais filmētājs to nākamo vieglo gumijasstaipītāju apdzen tieši tāpat kā tas buss .Un ne buss ne smagais ne arī normāls vieglais nekad nebrauks aiz kaut kāda pusčakermaņa .Ja nordreka var pierādīt busa ātrumu un ja tas nav "vairāk par 100"- filmētājam bikses nost pa pilno programmu .Manās acīs šī publikācija šim portālam nedara godu .Visas tās iepriekšējās centības par raitu satiksmi un savstarpējo sapratni uz šī fona ir miskastē metamas .

Autobuss brauca un arī turpmāk brauks lohiem garām- gan Lv ,gan polijā un austrijā un itālijā un jebkur.Autobusa šoferi pa lielam savā labākajā daļā ir vieglajam loham neaizsniedzams meistarības piemērs .Man kā vieglā auto vadītājam ar teju divu miljonu nobraukumu nav bijis problēmu ar autobusiem ,un es nesaredzu tagad te izcelt vajadzību šādam dokumentāli strīdīgam kašķim ar viņiem .Ar lohiem - to jā ,bet ne ar šiem te cienījamajiem un praktiski kā vadītāju elites pārstāvjiem.Piem ,kkur tur tajos mūsu apzelēti apjūsmotajos austrijas kalnos uz knapi divus metrus plata slīpa un nepārredzama ceļa tas skibusa ikarusa vadītājs iespējams ka meistarībā apjās daudzus mūsu pieredzējušos latvijas lohus- pat ja būt viņi ar x5 vai q7 vai ar pliku d ,vienalga .Meklēt kašķi jebkur un visur un vienmēr -lūk kur mūsu šodienas iestatījums ,bezjēgā un nostopā .Avāriju analīzes vietā un noderīgu padomu došanai tiek pretstatīts bezjēdzīgs bezizmēra savstarpējs kašķis un acīmredzami katrreizēja normāla vadītāja principu sadursme ar lohiem un idiotiem .

iAuto 3.februāris 2019 19:12
0 2 Atbildēt

Attālumam starp baltajiem stabiem jābūt 100 m, rēķinot var būt +- 10km/h kļūda.

iAuto 3.februāris 2019 19:24
3 2 Atbildēt

Intereses pēc mēģināju izvilkt vidējo ātrumu no ceļa malas stabiņiem, no garā video sanāca, ka 16 sekundē bija 25 m/s jeb 90 km/h

iAuto 3.februāris 2019 19:35
4 3 Atbildēt

No 1:36 man starp stabiņiem sanāk pat 3.4 sekundes, kas sanāk 29, m/s jeb 105 km/h

iAuto 3.februāris 2019 19:42
4 2 Atbildēt

Apdzīšanas brīdī starp stabiņiem no 2:03 ir 4,2 sekundes un tas nozīmē, ka ātrums ir 23.8 m/s jeb 85,7 km/h

aizejošais 3.februāris 2019 19:29
4 2 Atbildēt

man nobraukums ir lielāks par 2 milj km, tad ko, man tiesības tevi uzskatīt par lohu?

Tu, 650. sevi par izsmieklu pataisi, driķējot tps garos palagus, un tā arī neko nepasakot. Āksts un pamuļķis.

650 3.februāris 2019 19:51
3 4 Atbildēt

Ja TEV ar to tevis minēto miljonparametru ir kādas problēmas pārvietoties pa ceļu- Āksts unPamulķis konkrēti esi tu.Savus miljonus bāz pirmkārt sev Savā aizmugurē.Paņem pamēģini uzraksti kaut trīs savstarpēji sasaistītus teikumus un pasaki viņos kaut ko tādu, lai citiem butu "vērtīgi" paklausīties.Nulle pilnīga.

Es te nekur nekad iepriekš neesmu ne ar vienu vārdu pieminējis nedz savu nobraukumu nedz ieturamo ātrumu, nedz kādam kaut ko uzspiedis tipa "dari kā es",nedz dižojies ar TO, kādā veidā pa kurieni braukdams esmu ko redzējis vai prātā uzkrājis.Jūsu Lohu nespēja pēc 40gadiem pieredzes un 3miljoniem nobraukuma no sevis izspiest kaut vai kādu daļēji normālu un realitātei atbilstošu izskaidrojumu- lūk viens no iemesliem bezjēdzīgajai situācijai šodien un nenormāli lielajam lohu daudzumam jebkur.Nepatīk mani palagi- ej vnk izguli dzērumu un neaizmirsti no rīta laicīgi nolaist fizioloģiskos šķidrumus, pirms kāpsi kabīnē- tā lai "nav problēmu" ceļā..

aizejošais 3.februāris 2019 21:42
2 3 Atbildēt

....Man kā vieglā auto vadītājam ar teju divu miljonu nobraukumu...

TAVS teksts, jefiņ

druknais1 3.februāris 2019 22:21
1 1 Atbildēt

Kārtējais palags!

Matemātika 3.februāris 2019 17:42
2 1 Atbildēt

Var vidēji izskaitļot pēc ceļa marķējuma. 100metrus veic aptuveni 5 sekundēs, kas ir aptuveni 75km/h.

iAuto 3.februāris 2019 19:14
2 4 Atbildēt

Te viens interesants komentārs Facebook pie šī raksta no Normunda:

"Man ar pirms 3 gadiem bij līdzīgs gadījums. Es braucu uz 105 un mani apdzina Nordik autobus. Es saprastu ja viņš kavē reisu ok labi jāpiedzen. Bet izrādijās ka viņš steidzās uz Bērzkrogu uzpīpēt. Vaidzēja liekas minūtes."

reku 3.februāris 2019 19:40
7 1 Atbildēt

Būtu labi ja visi šie apbižotie stukači mobīlieNormundi,Jānīši un Mildiņas kautvai gadus 15 būtu pabraukuši ar autobusu pie stūres un būtu viņiem kautvai mazākā sajēga kas ir autobus.Vis viņu sadzejotiais ir viena sivēna pirdiena vērts.Ar ceļu satiksmes noteikumu uzraudzību nodarbojās ceļu policija un nekā savadāk.

iAuto 3.februāris 2019 19:59
4 4 Atbildēt

1) Nevienā brīdī neesmu sajutis aculieciniekā apbižotā jūtas

2) Par to, ka uzraudzību veic tikai policija - diemžēl daudzos mūsos ir vēl palikušas sekas no komunisma. Nē tā nav. Sabiedrība ir ieinteresēta zināmos noteikumos, lai tos izstradātu un parvaldītu mēs kā sabiedrība esam deleģejuši attiecīgus cilvēkus, kuri no mums pašiem arī saņem algu tā kā, ja noteikumi ir sabiedrības interesēs, tad mēs paši arī esam ieinteresēti to izpildē. Pilsoniska sabiedrība ir atbildīga sabiedrība, kurai nav vienalga. Tagad vairāk un vairāk iedziļinoties šajā tematikā, redzu, ka mēs ļoti pareizi izdarījām publicējot šo video. Atgādinu, ka stāst ir par pasažieru autobusa vadītāja braukšanu.

Ja nu piemirsies CSN 99.punkts: 99. Transportlīdzekļa vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, ņemot vērā ceļu satiksmes intensitāti, transportlīdzekļa un kravas īpatnības un stāvokli, kā arī ceļa un meteoroloģiskos apstākļus (īpaši redzamību braukšanas virzienā).

3) Ļoti liela atbildība sabiedrības un lietu attīstībā ir medijiem. Šeit nenotiek vēršanās pret konkrētu vadītāju, bet pievērsta uzmanība un galvenais runāts par to, kas kāpēc, vai ir pamats utt. Šo ziņu jau ir atvērta 6000 reižu, pa visiem tīkliem jau pāri par 300 komentāriem!

Ieguvums nav sodīt vienu vadītāju, bet pievērst uzmanību šai tēmai arī pašus autobusu vadītājus un uzzināt vai nav sistēmiskas kļūdas, kā iespējami sodi par kavētu grafiku.

reku 3.februāris 2019 20:25
4 1 Atbildēt

Lai zinātu jas ir sabiedrība vismaz gadus 10 jānobrauc uz sabiedriskā transporta un tad var runāt.Sabiedrība nerāda pagriezienus,nokārto dabiskās vajadzības sab.transportā,nemazgājas utt.Protams lielākā daļa ir kārtiga,bet manis pieminētie Latvijā ir ļoti kuplā skaitā.

650 3.februāris 2019 20:41
4 1 Atbildēt

Es jau diskusijas sākumā prognozēju 6000 skatījumus un 160 komentārus tieši Šajā vietnē.

Vienkārši nozēlojami ir fakts, ka saruna būtībā iet par atbalstu satiksmes kavētājiem.Nav (NAV!) valstī un vidzemes šosejā svarīgāku problēmu par autobusu šoferu pieļautajiem noziedzīgajiem nodarījumiem.nav masveida lohu ar vienu luturi, nav diotu trešās rindas entuziastu, nav zemz'mes apdzinēju kalnainajos posmos, nekā nav.

Nav dūšas un uzņēmības taisnīgi izanalizēt aktuāli notikušu avāriju tumšā diennakts laikā ar 5 cietušajiem visos laikos bīstami aktuālā posmā Sigulda-Līgatne, bet ir DEMAGOGA pieminēts šī negadījuma sasaistījums ar autobusu kustību uz taisna ceļa pavisam citā vietā un laikā...

Nav bijis "laika" uzrakstīt par nupat notikušo autobusa vadītāja cēlo rīcību tā paša virziena "citā" vietā un laikā (par ko raksta ne-autobraucēju portāli...) , nav arī jēgas publicēt informējošu ,pamācošu vai naidu un "konflikta sajūtu" mazinošu tematu.Labāk naida kurināšanu un demagoģiju, bet ar 300 komentiem un 6000 skatijumiem.

Vernons 3.februāris 2019 19:54
4 3 Atbildēt

Normunds izradas ir "agresors"! Piemeram ari sexa gigants! ES braucu ES dariju. Udentinu lejot atstaj pukitem.

Autobuss pat no kalnina leja neiet atrak par 104km/h! Iesledzas retarders vai intarders, kas nu kuram.

Vienu gan Jus palaidat garam, virzienraditaji, tas gan Jums jamacas no autobusa vaditaja lietot! Bet tas laikam lieki.

iAuto 3.februāris 2019 20:04
0 3 Atbildēt

Ar virziena rādītāju viss pareizi, īpaši labi to var redzēt pie otrā apdzīšanas manevra.

Varam, kā dabūt komentāru no tā autobusa vadītāju, kas un kā?

Noteikti pieliksim pie raksta.

Bet tagad skaitot tos stabiņus un sekundes, paskaties kādi man rezultāti sanāk. Tā gan ir tāda sētas metode, bet tomēr ...

reku 3.februāris 2019 20:40
7 1 Atbildēt

Autobusa vadītājam katram pamuļķim nav jāsniedz nekādi komentāri.Ielāgojiet to.Viņiem pienākumi tāpat ir pietiekami daudz.Daudz vairāk nekā šitādiem mobīlajiem diegabikšiem ar videokameru.

650 3.februāris 2019 20:50
3 0 Atbildēt

Autobusa vadītājs (pagaidām) nav sniedzis nekādu komentāru.Tas arī neizraisa (pagaidām) cieņu pret šī te vadītāja Priekšnieku (kuru šis vadītājs ar savu darbu būtībā baro..).Mobilās kameras dricelētājs ir ievietojis autobusu parkam pazemojošu informāciju- kura (pagaidām) nav nedz apstrīdēta, nedz komentēta nedz kaut kā vispār ievērota no potenciāli vainīgās puses.Uzņēmums otro dienu tiek netraucēti nomētāts ar suudiem, sabiedrības viedoklis ir "noformēts".

650 3.februāris 2019 20:11
5 0 Atbildēt

Normāls vadītājs, ja viņam pietuvojies autobuss, parādīs labo ppagriezinu un palaidīs to garām.ES tā esmu darījis, vairākkārt un tai skaitā arī Bērkroga rajonā un tālāk robežas virzienā.Jo MĒDZ BŪT apstākļi ,kad autobuss spēj pabraukt ātrāk un drošāk pat par pilnpiedziās vieglo auto.

Jautājums ir tas, KO propagandēt un kam te portāla titullpapā dot "tribīni" viedokāl izpašuanai.Šajā gadījumā "tribīne" tiek dota Loham,ir uz līdzenas vietas ne no kā izraisīts principiāls strīds un ir aizskarts autobusa vadītājs- kurš būtībā un pēc cilvēcības likumiem NEKO sliktu nav izdarījis.

Ja šeit tuvākajā laikā neprādīsies otras puses viedoklis un netiks izveikta dokumentāli pierādāma ekspertīze un netiks noskaidrots kam te ir taisnība- vismaz manās acīs portāla reputācija būs dziļā dibenā.

Ja var pierādīt",ka nordrekas vai luxusmahimas mašinas nav sertificētas, ja to vadītāji ir lohi un autoparku vadība ir noziedznieki un visi ātruma un attāluma iestatījumi ir vienā laiidā vitoti un tiek masveidā apieti- tātad ir darbs oficiālām tiesībsargājošajām iestādēm,ar dokumentālu un nepārprotamu un kuram katram loham uz visiem galiem nesizstaipāmu faktu konstatāciju.Ja tas ir viss kārtībā- tātad saukt pie atbildības filmētājus un demagogus.

Izsauciet te uz paklāja to NormunduK un pierasiet no viņa Paskaidrojumu- KAD Latvijā tiks noteikta Zero-Tolerance ātruma pārsniegšanai ,sākot no PIRMĀ km/h.Paskatīsimies, kuri būs tie, kas te nākamajā dienā klaigās par Netaisnību pljūtīs šķidru un vaidēs.Jo- neba jau tie autobusi vai tie lidotāji ikdienā maksās- maksātāji būs Lohi, tieši tie, kuri šobrīd savu krānu un sirdsapziņu mēra uz savu greizo aci un citiem sodu spriež uz emociju pamata un izejot no saviem Loha priekšstatiem.

druknais1 3.februāris 2019 22:22
2 3 Atbildēt

Nākošais palags!

Freijers 4.februāris 2019 10:47
3 2 Atbildēt

Tak katrs pridinātājs pie 60 km/h, kas uzkrīt pāris pārslas uzskata, ka tās ir viņa svētās tiesības vilkties un, ka citam jāvelkās, jo kungs ir pusminūti ātrāk uz ceļa nonācis, vai vēl nereti - tieši priekšā no sava šķūņa pievedceļa izlecis...un, kad kāds iedomājas apdzīt, tad apbižotie družiņņiki/filmētāji un "trauksmes cēlāji" publicē apgraizītus video ar briesmīgajiem lidotājiem, vienlaikus aizmirstot CSN punktu, ka ir jāpalaiž garām sakrājusies rinda, ko LV neievēro pat traktori un sabiedriskā doma tiek virzīta uz planēšanas/ļurināšanas un visāda veida nebraukšanas un citam traucēšanas virzienu (kas labi sakrīt ar visiem plānotajiem vid radariem u.c. kases aktivitātēm). Skumji.

Kvatra 3.februāris 2019 19:43
4 0 Atbildēt

Posmā Cēsis - Rīga Nordekas standarta ātrums ir 95-100, pēc waze skatoties. Labāk tā, nekā uz 80 čakarēt satiksmi.

Vernons 3.februāris 2019 20:01
6 2 Atbildēt

Latvija vispar brauksanas atrums ir 80 km/h dazreiz pat mazak. Tas tiek uzspiests smagajam transportam! Visi priecigi un laimigi viens otru var cakaret, policiju ieskaitot. Velu veiksmi izdzivot!

iAuto 3.februāris 2019 20:08
3 5 Atbildēt

Neej prom no tēmas, autobuss oficiāli drīkst braukt 90 km/h, re

Ārpus apdzīvotām vietām transportlīdzekļu braukšanas ātrums nedrīkst pārsniegt:

101.1. motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem, kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 t, un autobusiem – 90 km/h;

Kas ir ar to minēto autobusa ātrumu? Varbūt šajā maršrutā Jums tomēr ir potenciāla problēma?

650 3.februāris 2019 20:19
5 1 Atbildēt

Potenciāla problēma ir ar masveida moderno "miizeeju" klātbūtni- kuri nespēj noturēt nedz 90, nedz pat 80.Tā vietā, lai cilvēkiem skaidrotu drošas uzvedības pamatu un censtos noturēt nemainīgu kaut vai to vid/80km/h ieturēt spējīgo skaitu, tiek sistemātiski popularizēta visvisāda demagoģija un meklēts kašķis un iemeesls tur, kur viņa nav ne tuvumā nē.

Pļurkt 3.februāris 2019 20:49
3 4 Atbildēt

Kurā vietā tev VISI brauc uz 80 km/st, izņemot tās divas kuras biku augstāk pieminēju???

A vot to ka Nordekas busi pilsētās brauc krietni VIRS 50 + 10 km/st, tas nu gan tiesa.

650 3.februāris 2019 20:57
2 3 Atbildēt

Es nešaubos, ka tieši kāds nodrekas darbinieks ir vainīgs konkrēti Tavas vai Tev svarīgu cilvēku labklājības,drošības un/vai dzimumveselības samazinājumā. Es ceru, ka Tevi jau no 1.aprīļa morāli un materiaali izjaas situāciju kontrolējošās pc un cssd amatpersonas un konkrēti Tu maksāsi jau sakot no pirmā pārsniegtā km/h, neierobežotu reižuskaitu dienā,8 dienas nedēļā.

Izjās 4.februāris 2019 10:06
5 4 Atbildēt

Izjās tevi, turklāt 100% - tu tak visus noliec, kas brauc lēnāk un pēc CSN. Ko tu murgo par 2 miljoniem, ko esi nobraucis? Ar tādu braukšanas stilu tu pat 2000 nenobrauksi. Atradies Dievs tas kungs, kas par visiem pārāks, gudrāks un prasmīgāks - 2 miljonus nobraucis, par Nitišu labāks esot, tas niks jau vien parāda tavu degradācijas pakāpi - 650, tas ir 6-5-0, nu riktīgs nulle, pie tam ar lielo burtu

Pļurkt 4.februāris 2019 9:35
2 3 Atbildēt

Eu,m 650... tu esi pārdzēries vai???

Stulbusa murgus neraksti!

Vernons 3.februāris 2019 20:52
4 1 Atbildēt

Ka Tu pabrauksi atrak? Celi ar vienu joslu katra virziena. Preti brauc bieza slani! Atruma samazinasanas joslu nava! Virzienraditajus nesledzam! Izteiksmigi josla nemakam atrasties. Mums viss paklauts "Taurei", ne vis realai drosibai!

Un vel, ka Tu iedomajies panakt atrumu 110 km/h ar smago lidz 7,5 tonnam? Tur CSDD ar galvu nedraudzejas! Tikai 90!

Vernons 3.februāris 2019 20:09
8 1 Atbildēt

Jauniesiem nav motivacija stradat par autobusa vaditaju! Bet vecajiem krabjiem nav izvele, lidz pensijai par grasiem jaizvelk. Jums zarnas par tievam uznemties atbildibu! Nekas man tuvu simtam, gan jau ari Jusu karta pienaks kaut ko darit liekas laba!

Elementāri. 3.februāris 2019 20:40
3 1 Atbildēt

Paņemot pēc hronometra ceļa stabiņus čalis vieglajā brauca varbūt uz 80.

iAuto 3.februāris 2019 20:42
2 4 Atbildēt

Apskaties, dažus komentārus augstāk, es nedaudz parēķināju

Rr19 3.februāris 2019 21:37
3 1 Atbildēt

Tur jau ir tā krunka,ka neviens vairs neprot salīdzināt savu spidometru pēc ceļa stabiņiem un hronometra,māk tikai filmēt un gudri muldēt.

Stāvbremze 3.februāris 2019 20:55
3 0 Atbildēt

Vienīgais, kas no atskaņotā video materiāla duras manās acīs - kāpēc ārpus apdzīvotām vietām, kur tā vai tā atļauts apstāties un stāvēt TIKAI brauktuves labajā malā vai uz nomales, ceļa posmos, kur aizliegts apstāties, 326. ceļa zīmi uzstāda arī kreisajā pusē?

Video autoram - rīt noteikti transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība noderēs, pārvietojoties ar pasažieru sabiedrisko transportu!

VWfans 3.februāris 2019 23:30
0 1 Atbildēt

Vieglā auto vidējo ātrumu var sarēķināt, vairākas reizes skatoties video un fiksējot, kurā minūtē un sekundē kurā vietā auto atradās, jo ceļa posms ir izsekojams un atpazīstams.

VWfans 3.februāris 2019 23:45
2 1 Atbildēt

Tikai nevajag sākt tagad pārmest nosacīti ,,lēnbraucējiem,, . Ir ziema, var būt slidens. 70-80 km/h ir labs, piemērots ātrums priekš amatiera ar vieglo auto. Nordekas šoferis profesionālis, gan zinās, kad var pabraukt ātrāk. Lai apdzen un aizmirstam! Piemērs par to, kā var mainīties ceļa slidenums. Vakar skrēju 6 km distanci pa nomaļu šosejas posmu. Plus viens grāds. Klajā laukā ceļa segums mitrs un neslidens. Bet gabaliņu tālāk meža ielokā līkumā jūtu - slīd !!! Skrienot to atšķirību varēja sajust ļoti labi.

Freijers 4.februāris 2019 10:49
3 0 Atbildēt

Nebūtu jau bēda par 80...bet ir masveidā tādi, kas velkās uz 60 ziemas laikā pie mazākā sniega un tas vairs nav ne normāli, ne arī citiem paciešami. Pie kam velkās lepni, ne pa centimetru uz malu vai ar domu, kādu palaist.

janka 4.februāris 2019 20:29
0 2 Atbildēt

nofilmēt vari kādu tādu mistisku pasaku tēlu? gribu beidzot arī es redzēt.

650 4.februāris 2019 0:22
4 2 Atbildēt

Protams, ka "lai aizmirstam".Jo labi ir tas, ka LR UR pirmdienas rītā diez vai uzrādīs kādus datus par rakstā minēto sia Noderka (c)..Filmētāja kameras kvalitāte te būs nospēlējusi izšķiroši noderīgu lomu- jo logo uz autobusa ir izplūdis un tur tā "cita/līdzīgā" uzņēmuma "pārstāvim" nebūs likumīga pamata strīdēties.

Hronometrāžas entuziastiem un vērīgajiem ceļastabiņu vērotājiem te noderēs publiski pieejamie dati par iecirkni, kurā notika iespējamais noziegum/pārkāpums:

Punkts 1. šķērsots 18:09:02 , punkts 2. sasniegts 18:09:29, attālums 647m.....647m:27sek=23.96m/sek =(?) km/h...

Pierādījumu un aizdomu te pietiek jebkam.Man būt pie d tas administratīvi-politiskā procesa iznākums, bet cilvēciski gribētos cerēt, ka tam sia Noderka nosaukumam "līdzīgā" sia kāds tā saucamais "jurists" izrādīsies vismaz ar paplašināto pamat-skolas izglītību un tālākos reizinājumus iz-precizēs.

VWfans 4.februāris 2019 7:11
2 1 Atbildēt

Nu, redz: vieglā auto ātrums 86 km/h.

pirmdiena 4.februāris 2019 9:53
6 3 Atbildēt

Klau, 650, nav iespējams visu izlasīt, ko esi te izklājis, tādēļ man tev padoms - mācies savu domu noformulēt īsāk un kodolīgāk, tad arī citi tevi sapratīs un neizplūsti apvainojumos - manuprāt, tevi neviens te neapsaukā. Es par tavu galveno sāpi - "lielais vairums autobraucēju lohi". Ja kāds brauc atbilstoši satiksmes situācijai, tad viņš ir lohs? Kur rakstīts, ka tie, kas nebrauc pēc noteikumiem nav lohi, bet tie, kas brauc - ir? Kā tas savienojams ar tavu filozofiju par krietnajiem busa šoferiem, kas nekaed nepārkāpj CSN? Un kas tie par murgiem ar to GPS? - visās mašīnās ir spidometrs un ātrumu mēs kontrolējam pēc šīs ierīces. Un vēl - kur tu redzi, ka filmētājs kādu apvaino? Ir sūdzējies policijā, Nordekā, pieprasījis nosaukt šofera vārdu, reisa numuru utt? Kur?

Pļurkt 4.februāris 2019 9:54
4 3 Atbildēt

Ko var stulbības nest!!!

Da pakaļā sev iespraud visu šo aprēķinu!!

Tā tevis "sarēķinātā" vieta ir precīzi tā kur filmētājs SAMAZINĀJA ātrumu, lai ātrāk autobuss tiktu garām!

Vot kut var DIRST!! Tu bļaudams vismaz siekalas apkārt nešķied!

Brīvā vietā krietni PIRMS apdzīšanas parēķinot pēc tiem pašiem stabiņiem (nevis viena) MAN sanāca 93.9 km/st, jeb pēc NORMĀLA spidometra 98 - 100 km/st.

KUR PROBLĒMA???

------------------

Droši ka pats arī biji tajā autobusā, kas vismaz uz 110 km/st aiztesās garām, vot i kviec kā aizkauta cūka!

Bradypus 4.februāris 2019 10:36
5 1 Atbildēt

1:45min / 2,76km garā posmā, rēķinot attālumu starp nofilmētajiem krustojumiem pirms apdzīšanas, man sanāca vidējais 94,6 kmh. Tātad pārkāpējs ir nepamierināts, ka kāds cits pārkāpj vairāk...

Un? 4.februāris 2019 11:03
4 0 Atbildēt

Un kā tad ir jābrauc? - vieni gaudo, ka tiem citi traucē, ja brauc par lēnu, citiem nepatīk, ka smagie vai busi karājās pakaļā... Varbūt tu iedosi pareizo recepti?

Bradypus 4.februāris 2019 13:42
5 0 Atbildēt

Tā arī jābrauc. Viens normāli brauca, otrs normāli apdzina. Bet tas, ko var redzēt video un kas vairs nav normāli - viens pārkāpējs izdomāja, ka jāsūdzās par otru pārkāpeju, jo ir tik kruts, ka var izlemt, ka viņa pārkāpums ir labs un atbalstāms, bet cita - slikts un nosodāms. Tādi "družiņņiki" tagad modīgi savairojušies, laikam noilgojušies pēc padomjlaika stučīšanas kārtības.

Freijers 4.februāris 2019 11:18
8 0 Atbildēt

Jābrauc ir tā, lai neviens nekarājās pakaļā...ja karājās, palaid garām (šī frāze ir svešvārds 70% braucēju diemžēl), arī pašam nav jakarājas kādam astē, kas gan ir grūti izdarāms 60-70 km/h vilcienos aiz divplākšņiem ar intensīvu satiksmi pretējā virzienā.

Laaciz 4.februāris 2019 8:45
4 1 Atbildēt

Jeeiibogu... Šitāds cepiens par vienu štrunta video.

Apdzina un? Viens otram netraucēja tā kā viss ok!

Pašam gan ir gadījies, ka autobuss izraisa ļoti bīstamas situācijas. Braucu no Igaunijas uz Latviju atpkaļ. Biju es un vēl viens auto priekšā. Spogulī manīju autobusu, bet nu gabalu atpakaļ. Priekšā Salacgrība. No pilsētas zīmes nezinu 100-150m priekšā braucošais atlaida gāzi un līdz ar to arī es, lai mierīgi ieripotu pilsētā. Skatos, ka autobuss ļooti strauji pietuvojas un paņem mūs abus apdzen pie pilsētas zīmes un turpina nesties un tad tik saprot, ka ir pilsētā. Nobrīnījos, bet nu mazums neredzēja zīmi. Pēc tam izbraucot no pilsētas autobuss pirms pilsētas zīmes apdzina vēl vienu auto un aiz zīmes nesās garām fūrai, kamēr pretī brauc auto vairāki, tie gandrīz grāvī un fūru nedaudz sanesa, lai izvairītos no sadursmes. Un autobuss aiznesās tā it kā nekas nebūtu bijis.

Ar šo gribēju teikt, ka video redzamais nav nekas traks un nav tāda cepiena vērts.

jaaanis 4.februāris 2019 10:31
3 4 Atbildēt

iauto.lv/pie-stures/av...eptini-cilveki

Nez kāpēc lielai daļai sabiedrības ir uzskats, ka "nekas jau nenotika, par ko cepiens", bet kad notiek tad gan vainīgi visi citi tikai ne CSN pārkāpējs.

Laaciz 4.februāris 2019 11:49
4 0 Atbildēt

Es par to arī piekrītu, bet šoreiz tik tiešām nekas nebija. Normāls apdzīšanas manevrs. Neviens nevienam nepatraucēja.

Tas "nekas jau nenotika" tik tiešām ir tāds Delfi standarta komentārs, kur tiek attaisnots pārkāpējs, kas uztaisa gandrīz avāriju. Šeit normāli bez traucēšanas apdzina.

RR95 4.februāris 2019 11:27
6 2 Atbildēt

Cepuri nost autobusa vadītāja priekšā, profesionāli, ar laicīgi ieslēgtiem pagriezienu rādītājiem apdzina lohu, kuram liekas, ka iekāpis starpgalaktiskajā raķetē kura pēc viņa viedokļa lido 100

:) 4.februāris 2019 11:37
1 3 Atbildēt

Nemaskējies un atgriezies vien pie sava nika 650, ja iesāki, tad turpini

650 4.februāris 2019 12:06
2 2 Atbildēt

Nu ko teikt- "paldies" visiem atbalstītājiem.Es par ko cepos- par to, ka apkakaajāt konkrētu cilvēku un konkrētu uzņēmumu bez dokumentāliem pierādījumiemun pat bez jebkāda reāla pamatojuma- vienkārši kā nožēlojami dzeltena tenku lapa uz kādas garāmgājēj/privātpersonas emociju pamata.

Ja tās tur "nosaukumā līdzīgās" sia kāds pārstāvis šeit neievietos savvu versiju un netiks itin nekas izveikts tā nomelnotā šofera aizstāvībai- tātad, tāds pats gļēvs draņķis, kā lielākā daļa šejienes "viesu".

Man personiski NAV itin nekādas profesionālas saistības ar autobusiem nedz ar viņu vadītājiem kā tādiem.ES šeit pirmais nepieminēju Reini Nitišu- to, kuru un kura sasniegumus un kura ģimeni JŪS paši šeit pat Titullapā komentāros pirms kāda pusgada/gada sistemātiski ur ar ļooti sliktiem vārdiem vienkārši apkakājāt.Tas viss tur karājās nedēļām ilgi, kā vislabākā vizītkarte. Man slinkums meklēt, bet pie iespējas to izdarīšu- lai liekureiz padarītu kaunu tiem, kuri tir toreiz iteicās.

Redaktor, dzēs mani ārā no šejienes, turpmāk savu kluci te ienākšu nolikt annonīmi- piem ar pseidonīmu pļurkt2,

drirsa3, bumers8 ,xperts88 uttt.

ps- ja izrādīsies ka šis te "nodreka sia" darbinieks tomēr nav pierādāmi vainīgs, lai tā parka vadība atskaita man uz epastu kādus 50santīmus par šo bezjēdzīgi varonīgo cīņu Taisnības vārdā, es vel pielikšu savus 50 un noziedošu "foruma attīstībai".Kaut gan nupat izskatās, ka neviens tas glumais gļēvulis tā arī nesadūšosies reabilitēt nedz sev, nedz savu darbinieku nedz savu uzņēmumu.Lieliska "reklāma" divu diennakšu garumā.Nožēlojami..

autobraucējs 4.februāris 2019 12:21
3 3 Atbildēt

varonis tu neesi un taisnības vārdā necīnies - tu fanātiski aizstāvi sev mīļo Nordeka un apdirs visus pārējos, ko apsaukā par lohiem. Šodien ceļi piesniguši un slideni, es braucu uz 80 km/h, tāpat kā lielais vairums tajā ceļa posmā un tāpēc tie visi ir lohi?, vietējais satiksmes autobuss brauca uz 60 - šoferis lohs?, man ir māte pensijas vecuma cilvēks, kas nekad, arī labos apstākļos nebrauks pat uz tiem 90 - viņa ir lohs?, labāk būtu nokaunējies cēlais varoni

650 4.februāris 2019 13:21
2 0 Atbildēt

Man NAV itin nekāda sakara ar augstākminēto uzņēmumu .Nekad neesmu strādājis par autobusa vai smagā transporta vadītāju .Personiski nepazīstu nevienu autobusa šoferi .Vienīggi tagad varu droši secnāt ,ka izcils LOHS ir arī šī te nozākātā uzņēmuma "pārstāvis",kuram būtu bijis jāreaģē uz neslavas celšanu .Un man ir pilnīgi pie viena gala ,uz cik un uz kurieni Tu šodien brauci un kādā nolūkā un veidā esi šajā pasaulē ieradies.Vari pat necensties vārdus un paroles mainīt .

Izcils pretīgs galēji dzeltenas preses piemērs ,izcila degradācija un nožēlojama gļēvulība no iespējamā vainīgā un no viņa pārstāvja un no viņa priekšniecības puses .Tātad ,uz privātpersonas emociju pamata un bez jebkāda pierādījuma šajā valstī var pazudināt jebkuru .Tā arī turpiniet ,ieskaitot tās nožēlojamās šeit žēlabas ,kad savureiz reāli pelnīts un dokumentāli konstatēts Sodamērs sasniedz kādu šeit personīgi un konkrēti .

Pļurkt 4.februāris 2019 13:20
2 4 Atbildēt

Neko tu te neaizstāvi taisnības vārdā, bet gan par jebkuru cenu ar visādiem MELIEM, APVAINOJUMIEM un SAFABRICĒJUMIEM aizstāvi pārkāpēju, kurš starp mums meitenēm runājot ved vēl jau dzīvus cilvēkus un nomelno filmētāju, kuram kā izrādās ir pilnīga taisnība, kuru te pat jau pierādīja 3 cilvēki!!

====

Jau vairākas reizes rakstīju, ka esmu sēdējis tādā autobusā, kā pasažieris, kur šoferis ar MIETU ATSPIEDIS gāzes pedāli mēza cik tik autobuss velk! Otrreiz šitādos apstākļos nokļūt negribu.

650 4.februāris 2019 13:35
2 2 Atbildēt

Vēlreiz ,piektoreiz- tu vari kaut vai aizrīties ,bet ticami"pierādījis" šeit (pagaidām) neko neviens nav .Es dziļi nožēloju ,ka esmu iesaistījies šajā nožēlojami inspirētajā tēmā ,kur divu diennakšu laikā šī nožēlojamā uzņēmuma gļēvais nožēlojamais "presessekretārs" nav atradis laiku savu tiešo pienākumu veikšanai ,sava uzņēmuma un sava darbinieka aizstāvēšanai un Faktu piestādīšanai (ja vien tādi ir ..).Visas valsts autobusu šoferi un smagā transporta vadītāji ir nožēlojami gļēvi Lohi ,kuri nespēj aizstāvēt nedz savas ne savu šeit sistemātiski nozākāto amatbrāļu intereses .

Redaktor ,kāpēc joprojām darbojas mans lietotājvārds un reģistrētā biedra pieeja šīs vietnes saturam ??

Pļurkt 4.februāris 2019 16:47
3 5 Atbildēt

Ko tev vēl vajag pierādīt???

TRĪS cilvēki aprēķinos tev pierādīja ka filmētāja auto kustējās ar 94 - 95 km/st PĒC GPS, jeb akurāt 98 - 100 km/st pēc spidometra, KURU NORDEKAS BUSS APDZINA!!! Tātad buss brauca krietni virs 100 km/st un ātruma ierobežotājs tam bija vismaz īslaicigi izravēts, un līdz ar to tas pārkāpa ātruma limitu.

TIEŠI TĀ KĀ TO SAKA FILMĒTĀJS!!

KAS VĒL NAV SKAIDRS???

iAuto 4.februāris 2019 22:51
0 1 Atbildēt

650! Tu pats sabiezini krāsas. Iesaku vēlreiz izlasīt rakstu un saprast, kas ir diskusijas objekts.

650 5.februāris 2019 0:59
1 1 Atbildēt

Diskusijas objekts ir TAS, vai privāts amatiervideo (pat bez pieklājīgi pienācīgiem datiem uz tā) var/nevar būt par pamatu šai nopietnajai sarunai. Vienkārši tā- uz naidīgi noskaņotu komentāru pamata, bez jebkādas ne mazākās "vajadzības" ieniegt pienācīgu pamatojumu. Vai mums LV tagad tiesu spriež naidīgi noskaņoti komentētāji pie ekrāniem ar hronometriem rokā, vai tomēr citādi (ja IR pamats).Tur ir labi redzams, ar ko diskusija sākās un līdz kam viņa aizgāja. Man ir pilnīgi vienalga, kurš te reāli izrādīsies tiešām vainīgs vai nevainīgs- es vienkārši cilvēciski nesaredzēju pamatojumu no pirksta izzīstajam apgalvojumam par "virs 100 km/h".

Ja tas tā ir vajadzīgs- lūdzu, organizējiet sekotāju un filmētāju brigādes, lai tie velkas pa priekšu, lai spiež no muguras,lai provocē,lai izaicina un lai testē katra tā nabaga busista morālo un profesionālo noturību un atbilstību.Manis pēc, kaut vai katram tam tā nelaimīgā sia busam piestipriniet aizmugurējo sekotāju un priekšāesošo "taisnības garantētāju".Piezvaniet vēl arī pašam NormundamK, lai tas iedod Atļauju un Garantē Drošību un Likumību šī pasākuma laikā.

Gļēvulība,provokācija un bezjēdzība lien ārā pa visiem galiem- es jau 2x pazemīgi lūdzu- likvidē manus šeit ierakstus kopā ar visu manu viedokli,pēc šī jaukā gadījuma man te nav ko darīt.

Turpiniet vien visi barā krist uz katru savādāku viedokli un turpiniet te zākāt katrā otrajā postā un tēmā atsevišķas personas tikai par to, ka viņas te ir un utt.Jo bez tā Forums netaps atpazīstams un cienījams.Te jau šorīt viens otrs izcēlās, atskaņas no šis tēmas kā pašsaprotamu iepīdams blakusrakstā par bojāgājušajiem pilnīgi citā laikā un vietā un sakarā.Arī tādus rakstus vispār komentēt ir izsmeļoša "vizītkarte" un cilvēcības augstākā izpausme.

Īpašs Sveiciens tam tur sia ar visiem viņu pārkāpējiem, aparatūras sagrozītājiem,datu viltotājiem un itin jo sirsnīgi tam tur viņu sabiedrisko attiecību "speciālistam", kurš te trīs diennaktis gļēvi klusē kā lupata un kuram nekāda viedokļa nav.Tiešām, "bija vērts" viņa vietā šo mēslukaudzi uz savas galvas uzņemt.Lab ka es viņu nepazīstu, noteikti būtu piezvanījis un pasūtījis uz "kautkurieni".

Freijers 5.februāris 2019 12:56
2 1 Atbildēt

Izskatās gan ka ir tāds subjetīvs pamats...tieši tāpat kā visādi ziņotāji par ''pārkāpumiem'' - ir taču video iesūtītāji CP vai PP, uz kuru pamata dažreiz iesāk lietas..bija manabalss.lv taču iniciatīva, kas legalizētu visādus lielceļu šerifus, družiņņikus un citus apbižotos aktīvistus. Mēs diemžēl nonākam pie sava veida tiesiskās perversijas, kad tiesu spriež pūlis un/vai ieniteresēti indivīdi uz ziņošanas pamata - ja atgādināt pirms ~30 gadiem jau tādā iekārtā dzīvojām, cilvēkiem ir īsa atmiņa - protams, tad ziņoja par citiem "smagiem" pārkāpumiem, bet galvenais jau ir sistēma, paziņošanas objektus un pantus atradīsim - no šādas realitātes ir jācenšās maksimāli izvairīties, jo nelaimīgi beigās tur būs visi, arī šodienas ziņotāji. Manuprāt portālam nevajadzētu atbalstīt šādus apšaubāmus "tautas policitus un tiesnešus vienā personā", jo šis nav jāpopularizē...Drīzāk ir jābūt diskusijai, kāpēc pārvietošanās pa LV ceļiem ir tik lēna un dažādiem apgrūtinājumiem bagāta - ja ir nogriešanās joslas/krustojumi saliek 70kus, ja taisns ceļš, uzliks vid ātruma radaru, jo redz laba vieta un nav kur nogriezties - tas tā atfrāzējot vienu neiztrūkstošu galma ekspertu.

Stāvbremze 4.februāris 2019 12:08
3 0 Atbildēt

Jau iepriekš atvainojos par nelielu nejaucību, ko rakstīšu turpinājumā.

Juridiski darbojas vienlīdzības princips - satiksmē visu dalībnieku intereses vienādas. Tiesības pārvietoties pa ceļiem ir gan mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem, gan pasažieru un kravas pārvadātājiem.

Personīgi man ir vienalga, ar kādu ātrumu jūs pārvietojaties. Ja ir nodoms veikt jebkādu manevru - savlaicīgi komunicē par to ar citiem, lai esi prognozējams. Tieši tik vienkārši! Viss! Katrs atbild par savu rīcību vai bezdarbību, vai psihisko attieksmi. Nu cik var te malt?! Labāk uzrakstiet, ar kādām riepām brauciet un cik mm ir atlikuši protektoram.

Kāpēc diskutēt, par to, cik reizes diennaktī nodarbojamies ar seksu. Taču skaidrs, cits 3x diennaktī, cits 1x mēnesī. Tas pats ar kustības ātrumiem! Nu un tad, ka es šorīt pa E77 virzienā uz Rīgu braucu diapazonā no 0-110kmh!!

Lai ripo! Un domājiet par to, ko redziet - nepietiek tikai ar skatīšanos vien.

650-tajam 4.februāris 2019 13:37
7 7 Atbildēt

mazāk būtu bļaustījies - ja izrādīsies, ka tava nordeka ir par ilgu bērzkrogā aizsēdējusies un šoferis centies nokavēt atgūto, braucot šādā tempā, var pavisam nesmuki sanākt

pnimpmi tev 4.februāris 2019 14:01
1 6 Atbildēt

Es jau pateicu- Tā uzņēmuma pārstāvis sakariem ar sabiedrību ir nožēlojams Lohs ,kurš nav spējīgs pildīt savus pienākumus .Nav spējīgs aizstāvēt ne savu darbinieku ,ne sava uzņēmuma prestižu .Nožēlojama gļēvulība .Un "nesmuki" var sanākt ,ja tomēr pēc pāris dienām viņš sadūšotos no sevis kaut ko reāli pamatotu izspiest/izdvest .Uz šo momentu viņš un viņa uzņēmums vienkārši sēž atejā un eed "produktus" no poda .

Pļurkt 4.februāris 2019 16:43
1 3 Atbildēt

Vot kur brobza????

Nordekai ir īpaši autobusi, kam ierobežotājs darbojas no GPS??

Nevis no spidometra!

seller 4.februāris 2019 18:16
5 1 Atbildēt

Jāpiekrīt Laaciz, ka video redzamais nav nekas traks un nav tāda 200 + komentu cepiena vērts

Arī drīzāk piekrītu, tiem, ka saka, ka ar šo video nekas nav pierādīts, vienīgi ievietots ar nesertificētu attēla ieraksta ierīci fiksēts ieraksts, bez braukšanas ātruma, kur redzams, ka taisnā ceļa posmā satiksmes autobuss korekti apdzen auto, kurā uzstādīta attēla ieraksta ierīce. Tas arī viss

Sid 5.februāris 2019 2:11
5 1 Atbildēt

Nesaprotu par ko sacelta kārtējā panika?! Kārtējam pajoliņam liekas, ka kāds kautko dara nepareizi.... nožēlojami!!! Filmējat labāk paši sevi kā ejat uz toleti vai ēdad, guļat utt...

Video autoram vienkārši ir uzmanības trūkums... iespējams nelaimīga bērnība. Nākamreiz iesaku nofilmēt kā krīt sniegs un un ievietot video ar virsrakstu: Kā jūs uzskatat vai pārsliņas krīt pareizi?!

PN 5.februāris 2019 15:06
1 1 Atbildēt

KUR IR "OTRĀS" PUSES VIEDOKLIS ?

Tas sia pārstāvis joprojām nav izgulējis dzērumu un četru diennakšu laikā nav attapies, vai kas īsti tur ir ? Varbūt tas ir "tamdēļ", ka dabā reāli nemaz nav tāda sia,kura vārds konkrēti pieminēts šajā rakstā un joprojām jau ceturto diennakti nav ticis "ievērots" un izlabots (izmainīts) ?

!!! 11.februāris 2019 16:52
1 0 Atbildēt

Satiksmes Autobusi ātrāk par 100 neiet,visiem ir uzstādīti ātruma ierobežotāji.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti