Kristers Einass uz pjedestāla Eiropas triālā Francijā

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 23.maijs 2016 14:48

Breal sous Montfort norisinājās otrais 2016.gada Eiropas čempionāta posms mototriālā.

Šajās sacensības startēja trīs Latvijas sportisti. Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena pirmajā dienā kāpa Kristers Einass (Grobiņas MK), savukārt otrajā dienā 4.vieta International II klasē. Šajā pašā klasē Niks Alksnis abas dienas izcīnīja 5.vietu, bet mūsu labākais triālists Andris Grīnfelds (Agarska TK) spēcīgākajā Junioru klasē izcīnīja 13.vietu sestdienā un 6.vietu svētdienā.

„Ar prieku un lepnumu varam paziņot, ka Eiropas čempionāta otrajā posmā Francijā "Grobiņas MK" triālists Kristers Einass ir izcīnījis 2.vietu. Vislielākie apsveikumi no kluba biedriem un mēs ar tevi lepojamies” savā Facebook kontā uzreiz pēc sestdienas sacensībām vēstīja „Grobiņas MK” vadītāja Gunita Mateusa.

Tomēr svētdien līdz goda pjedestālam pietrūka pavisam nedaudz, jo soda punktu skaits bija vienāds ar trešo vietu (76 soda punkti). „Svētdien Kristers izcīnīja 4.vietu. Cītīgais darbs ziemā sporta zālē un jau agrā pavasarī, kāpjot uz motocikla, sevi ir attaisnojis! Liels paldies un apsveikumus sūtam arī treneriem Voldemāram Mateusam un Dzintaram Einasam, kas ieguldījuši lielu darbu sava audzēkņa panākumos" pēc otrās dienas raksta Gunita Mateusa.
Otrs grobiņnieks Niks Alksnis (Viking Trial) abas dienas bija tuvu pjedestēlam, tomēr šoreiz vēl pietrūka. Sestdien Nikam Alksnim 5.vieta ar 40 soda punktiem, atpaliekot par 12 punktiem no trešās vietas, savukārt svētdien arī 5.vieta ar 90 soda punktiem, atpaliekot par 16 punktiem no pjedestāla. Kopumā International II klasē startēja 10 sportisti.

Arī labākajam šī brīža Latvijas triālistam šoreiz līdz pjedestālam vēl nedaudz pietrūka. „Divas dienas Francijā, Eiropas čempionātā veiksmīgi aiz muguras. Sestdien katra kļūda maksāja daudz, gadījās tādas vairākas, rezultātā 13.vieta. Savukārt svētdien uzlija lietus, bija slideni un riskanti, bet rezultātā 6.vieta” tā par aizvadītajām sacensībām Andris Grīnfelds.

Andrim Grīnfeldam sestdien 13.vieta ar 31 soda punktu, atpaliekot par 28 punktiem no trešās vietas, savukārt svētdien rezultāts jau labāks – 6.vieta ar 57 punktiem, atpaliekot no pjedestāla par nieka 13 punktiem. Kopumā Junioru klasē startēja 21 sportists. Eiropas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītiem diviem posmiem Itālijā un Francijā Andris Grīnfelds atrodas augstajā 8.vietā Junioru klasē (28.sportistu konkurencē).

Nākamais Eiropas čempionāta posms norisināsies 6.-7.augustā Čehijā, savukārt 18.novembrī Ugālē notiks Latvijas Klubu komandu čempionāts.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti