Latvijas čempionātā Gulbenē startēs Latvijas un Igaunijas vadošie kvadraciklu pārstāvji

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 27.maijs 2016 7:24

Jau šajā nedēļas nogalē, 28. un 29.maijā Gulbenes „Staru” mototrasē norisināsies II Latvijas čempionāta un Latvijas Junioru čempionāta posms motokrosā kvadracikliem un blakusvāģiem, paralēli aizvadot arī Latvijas kausa izcīņu.

Šobrīd zināms, ka uz sacensībām ieradīsies daudzi Igaunijas prasmīgākie kvadraciklu klašu pārstāvji, kuri pieredzi papildinājuši Eiropas čempionātā.

Sestdien, 28.maijā trasē redzēsim gan lielus, gan mazus blakusvāģu un kvadraciklu sportistus, jo visas dienas garumā trasi pieskandinās trīsriteņu un četrriteņu spēkrati. Šobrīd apstiprināta informāciju, ka Gulbenē startēs tādi kaimiņvalstu motokrosa meistari, kā pērnā gada Latvijas čempions Q Pro klasē – Kevin Saar, pārstāvot motoklubu „Motokruīzs”. Sacensībās piedalīsies arī daudzu braucēju bieds Kaspar Kangur un šī bridža 3.vietas ieguvējs - Priit Jarvloo, 2015.gada Latvijas čempionāta 3.vietas ieguvējs Martin Filatov, kā arī pērnā gada Baltijas čempions Q Amatieru klasē – Martin Adamson (Motokruīzs).

Šie sportisti pieredzi guvuši Eiropas čempionātā kvadracikliem, tādēļ viņi cīnīsies ne tikai ar Latvijas pārstāvjiem, bet arī viens ar otru. Protams, šiem sportistiem nāksies stāties pretī pašmāju motokrosa smagsvaram – prasmīgajam 2015.gada Eiropas čempionam Edgaram Meņģelim.

Atgādinām, ka šobrīd pēc aizvadītā pirmā posma Latvijas čempionāta Q Pro klasē pirmo vietu ieņem Edgars Meņģelis (motoklubs X-Kross), otrajā vietā atrodas Kevin Saar (Motokruīzs), bet trešajā Priit Jarvloo.

Svētdien trasē redzēsim vairāk nekā 10 dažādas solo motociklu klases, kuras turpinās sezonas cīņu par Latvijas kausu. Skatītājus sagaida divas aizraujošas un sīvām cīņām bagātas dienas Gulbenē. Klātesošajiem būs iespēja arī pašiem pamēģināt ko ekstrēmu, piedaloties ikgadēja Ķenča skrējienā kalnā un pacīnoties par vērtīgām balvām.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti