Motokrosa braucējs Macuks netiek pie punktiem MXGP posmā Nīderlandē

 

Foto: ekrānšāviņš

Nozare.lv | 28.augusts 2016 18:12

Latvijas motokrosa braucējs Toms Macuks svētdien nespēja tikt pie punktiem pasaules čempionāta 16.posma, kas notika Nīderlandē, prestižākās MXGP klases sacensībās.

Nīderlandes komandas "Gebben Van Venrooy Kawasaki" braucējs Macuks pirmajā braucienā nespēja sasniegt finišu, kamēr otrajā viņam tas izdevās, ierindojoties 22.vietā. Tiesa, nokļūšana labāko divdesmitniekā būtu ļāvusi tikt pie punktiem.

Summā latvietim nācās samierināties ar 24.vietu.

Tikmēr par šī etapa uzvarētāju divu braucienu summā kļuva beļģis Klemāns Desaijs, kurš abos braucienos bija otrais.
Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē ļoti pārliecinošs līderis ar 653 punktiem ir Tims Gajsers no Slovēnijas, kurš pērn kļuva par pasaules čempionu MX2 klasē, bet svētdien ierindojās tikai 18.vietā. Viņš par 65 punktiem apsteidz slaveno itāli Antonio Kairoli.

Savukārt Macuks ar vienu punktu kopvērtējumā ieņem 48.pozīciju.

MX2 klasē neveiksmīgas sacensības bija Robertam Justam. "HSF Logistics" komandu pārstāvošais latvietis nefinišēja pirmajā braucienā un nepiedalījās otrajā.

Justs sacensību apritē pēc smadzeņu satricinājuma izārstēšanas atgriezās pavisam nesen.

Tikmēr par šī etapa uzvarētāju kļuva kopvērtējuma līderis Džefrijs Herlingss no Nīderlandes, kurš ir pašlaik savainotā latvieša Paula Jonasa komandas biedrs "Red Bull KTM Factory Racing" vienībā.

Jonass veselības problēmu dēļ šosezon vairs nestartēs.

Kopvērtējumā trīs etapus pirms sezonas beigām Herlingsam ir 644 punkti, turklāt pēc atslēgas kaula lūzuma viņš izlaida iepriekšējos trīs etapus. Tikmēr otrais ar 568 punktiem ir šveicietis Žeremijs Sīvers.

Savukārt Jonass ar 403 punktiem pašlaik kopvērtējumā ieņem piekto pozīciju, Justs ar 130 punktiem atrodas 17.vietā, bet Kārlis Sabulis ar 34 punktiem atrodams 33.pozīcijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti