Pauls Jonass Aizputē piedalīsies Latvijas čempionātā motokrosā

 

Foto: Ray Archer / KTM Images

Anda Treija | 24.aprīlis 2017 16:34

Jau šajā nedēļas nogalē, 29. un 30. aprīlī, Aizputē, tradīcijām bagātajā Misiņkalna moto trasē būs redzami labākie no labākajiem motosportistiem. Sestdien Latvijas čempionāts motokrosā 1. posms blakusvāģiem un kvadracikliem, bet svētdien Latvijas čempionāta motokrosā 2. posms solo klasēm.

Sestdien Latvijas čempionāts motokrosā 1. posms blakusvāģiem un kvadracikliem, bet svētdien Latvijas čempionāta motokrosā 2. posms solo klasēm.

Pirmajā dienā starp blakusvāģu ekipāžām būs redzami arī mūsu labākie sportisti – Kaspars Stupelis, Jānis Daiders un Māris Rupeiks ar Kasparu Liepiņu. No kvadraciklu braucējiem būs redzami arī tie, kas spēkiem mērojas Eiropas Nāciju kausā kvadracikliem – Jānis Saldavs, Ričards Zālīte un Kevin Saar no Igaunijas.

Uldis Zaharāns, sacensību organizators: “Esmu gandarīts, ka Pauls Jonass priecēs skatītājus ne tikai Ķegumā, bet arī savās mājās – Aizputē, svētdien. Te viņš ir izaudzis un daudziem tie ir lieli svētki, redzēt savējo. Domāju, ka vairākiem šis būs pamudinājums atnākt un izbaudīt motokrosa svētkus. Aizpute ir viena no tradīcijām bagātākā vieta motokrosam, jau no astoņdesmitajiem gadiem te tehnika rūc, bijis arī PSRS čempionāta posms, tā, ka mēs ar motokrosu Kurzemē lepojamies jau daudzus gadu desmitus.”

“Solo motociklu klasēs, 2. posms ļaus jau precīzāk novērtēt, kā tad sportisti ir sagatavojušies jaunajai sezonai. No Liepājas dziļajām smiltīm, līdz Aizputes cietajai trasei ir pagājis mēnesis, un puišiem ir bijis laiks pierast pie tehnikas, domāju, ka īstās cīņas tikai tagad sāksies. Trasē redzēsim arī Kārli Sabuli un stiprākos igauņus P. Ratsep, K. Kutsaar, E. Kahro, kas šogad pārstāv Ventspils moto klubu Rodeo, plānots, ka kaimiņi lietuvieši arī būs, esmu drošs, ka skatītājiem un dalībniekiem garlaicīgi nebūs,” atklāj U. Zaharāns.

Skatītājiem būs iespēja piedalīties prognožu spēlē – precīzākie MX1 un MX2 klases prognozētāji, varēs laimēt bezmaksas ieejas kartes uz Pasaules čempionāta posmu motokrosā, kas jau nākamnedēļ, 6.,7. maijā, Ķegumā. Kā arī bezmaksas ieejas kartes uz Kurzemē notiekošajiem lielākajiem autosporta pasākumiem – Eiropas čempionāts rallijā un Talsu rallijs.

Sestdien ieejas maksa 5eur, pirmās grupas invalīdiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam, pensionāriem tiek nodrošināta bezmaksas ieeja. Savukārt ieejas maksa svētdienā pieaugušajiem – 10eur, pirmās grupas invalīdiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam tiek nodrošināta bezmaksas ieeja, bet pensionāriem ieeja 5eur.

Sestdienas vakarā plānota arī zaļumbaļļu sezonas ieskandināšana, no 22:00 visi laipni gaidīti Aizputes Misiņkalna estrādē. Savukārt izsalkumu remdēt varēs kafejnīcā “Trīs sivēni”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti