Uvis Slakteris kļūt par Eiropas čempionu ūdens motosportā

 

Foto: Publicitātes attēls

LŪMSF | 27.septembris 2016 8:38

Vakar vēlu vakarā Lielbritānijā Stewartby ezerā noslēdzās Eiropas čempionāts ūdens motosportā, kur startēja divi Latvijas piloti - Uvis Slakteris un Nikita Lijcs, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

Riga Powerboat Team F2 pilots Uvis Slakteris Eiropas čempionātā izcīnīja zelta medaļu. Kā tas bieži gadās, arī šoreiz bija stiprs vējš un lieli viļņi, kuru dēļ vairākas reizes sacensības tika apturētas. Nepietiekamā laika dēļ četru braucienu vietā notika tikai trīs braucieni. U.Slakteris bija otrais pirmajā braucienā un pirmais divos atlikušajos braucienos.

„Esmu gandarīts par veiksmīgi pavadīto čempionātu. Apbalvošanas ceremonijā bija patīkami stāvēt uz augstākā pakāpiena un klausīties Latvijas himnu. Pirmo reizi savā karjerā esmu kļuvis par Eiropas čempionu! Neskatoties uz to, ka sezonas sākumā man neveicās, tagad esmu optimisma pilns Pasaules čempionāta pēdējā posmā cīnīties par posma uzvaru un kopvērtējuma trešo vietu. Pateicoties profesionālam komandas darbam, laiva tagad ir tādā līmenī, ka varu cīnīties par pirmo vietu jebkurās sacensībās. Arī paša meistarība un pārliecība šajā sezonā ir krietni augusi”, teica Uvis Slakteris.

Savukārt jaunais un talantīgais pilots Nikita Lijcs no Jūrmala Racing Team komandas 2016.gada Eiropas čempionāta F4 klasē ieguva 5. vietu, jo šajā reizē piedzīvoja avāriju. 

Guna Vilnīte, no "Jūrmalas Vārds" turpina:

Vakar un aizvakar Lielbritānijā, Stewartby, notika Eiropas čempionāts ātrumlaivām F2, F4
un GT15 klasēs. Kā laikrakstam pa tālruni pavēstīja "Jūrmala Racing Team" F4 klases pilots Nikita Lijcs, tad diemžēl viņam nav veicies tik labi, kā tika cerēts.

Nikita pastāstīja, ka laikapstākļi bijuši ļoti nelabvēlīgi, un dažkārt pie šādiem laikapstākļiem sacensības tikušas atceltas: stiprs vējš un lieli viļņi. Tomēr šoreiz tās notika. Sacensību laikā Nikitas laiva "aizgājusi pa gaisu", par laimi, bez nopietnām sekām - gan laiva, gan pilots tikuši cauri sveikā. Jūrmalnieks kopvērtējumā palika piektais Eiropā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti