Bailēm lielas acis (+ video) 19

 
iAutolv | 29.septembris 2015 16:56

"VAZ" sabīstas no kravas auto, kas izgriežas no kreisās puses, izmisīgi bremzē un atsitoties pret apmali, apgāžas uz jumta (skatīt no 0:40).

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 29.septembris 2015 17:07
13 2 Atbildēt

šitais varētu būt vernonam riktīgi pa prātam - ja redzi pārkāpēju pie kā liela stūres - lec grāvī, vāko, dari dajebko, jo velssviņzin ko tas pārkāpējs vēl izsviedīs, bet vainīgs tāpat būs mazākais...

Vernons 30.septembris 2015 8:28
0 18 Atbildēt

Tu, "draudziņ" esi viens riktīgs "dornis"! Un ar tādiem, kā Tu, pilna Rīga! Neko konstruktīvu Tu neesi spējīgs uzrakstīt.

Palaidniex 30.septembris 2015 8:38
21 0 Atbildēt

Vernon, ir čupa vienkāršu tev uzdotu jautājumu uz kuriem tev ir permanents aklums, kurus tu negribi redzēt un negribi atbildēt, jo nāksies vien rakstīt atbildes, kas ir pilnīgā pretrunā ar tevis sludināto caureju...

rt 29.septembris 2015 18:39
3 0 Atbildēt

Smagais tur vispār ņepričom. Viņam paātrinājums tāds, ka žigulis pat berot virsū neieskrietu.

Palaidniex 29.septembris 2015 18:44
14 0 Atbildēt

nevar jau zināt - ja nu izbraucis no bāzes bez bremzēm, ar savilktām atsperēm, ķīlējošu ratu, bez šofera... pie tā tak arī jebkurš, kas tuvojas, var palikt vainīgs...

Vazznis 29.septembris 2015 18:54
0 0 Atbildēt

patiesi žēl to žiguļu stūrētāju - nu nav tās bremzītes paredzēts spiest grīdā - rezultāts būs stipri līdzīgs lielāko tiesu gadījumos, it īpaši tik vecai tehnikai

kaspis 29.septembris 2015 19:22
11 3 Atbildēt

žēl gan žigulīti, jā, bremzes nebija tehniskā kārtībā, bet smagais, griežoties pa kreisi, uz mazāksvarīgu ceļu, kurš turklāt ir vienas joslas platumā, reāli žigulim aizvēra durvis. Pēc ceļazīmēm (galvenā ceļa viziens) pat aklam kurmim skaidrs ka fūrei bija jāpalaiž tas bars kas nāca pretī.

Vernons 30.septembris 2015 8:30
0 18 Atbildēt

Priekšā esošam satiksmes dalībniekam ir jāgarantē drošība!

Par Žiguļa bremzēm ir cits stāsts.

Palaidniex 30.septembris 2015 8:40
20 0 Atbildēt

Nu pastāsti kā tur bija ar vidzemes šodeju un vienā rindā braucošiem auto - opeļu, kurš ielika tirsā kraviniekam un kravinieku, kurš ielika tirsā toyotai, vienīgajai mašīnai, kura spēja noreaģēt un nobremzēt bez bums pirms fofāgena...

Vernons 30.septembris 2015 9:08
0 16 Atbildēt

"VW" izprovocē avāriju un tiek attaisnots!!!

Līdz šai pašai dienai nevienam nav ienācis prātā izpētīt līdz visām niansēm sadursmi!

Mobīlos telefonus braucot lietojam? Lietojam! Tātad izdruku šurp pie lietas, tāpat ka ar "trubā" pūšanu. Bremzes pārbaudam? Nē! Bet kapēc nē?

Tāpēc ka uz emociju pamata piesien "distanci"! CSN nesastāv no vienas vienīgas distances. CSN uzliek par pienākumu priekšā esošam satiksmes dalībniekam ar savu rīcību garantēt drošību! Tas ir tas pats 119. punkts, otrā trešdaļa!

Šajā gadījumā smagais izraisa avāriju un aizbrauc, sekas paliek. Tu cēloni esi gatavs attaisnot, bet sekas notiesāt! Viss, beidzies šis periods, sākas jauna ēra, kurā katram ar savu domāšanu ir jāgarantē drošība. Bet Tu tam neesi gatavs!

CSN sastāv no viena punkta 10. un tā ietvaros pārbaudām atbilstību, bija tiesīgs piedalīties satiksmē, vai nē. Deva ceļu vai nē!

Palaidniex 30.septembris 2015 9:18
8 0 Atbildēt

Vernon - tad sajāk, ka volksvāgens pie Langstiņiem var būt vainīgs pie tā, ka tu Alūksnē pietaisi bikses?

Par to, ka folksvāgens veica neatļautu pagriezienu - iespējams pierādāmi, bet tas nedod tiesības likt viņam pakaļā! Par CSN garam atbilstošu toyotas reakciju un neielikšanu pakaļā - žetons un slava toyotas vadītājam!

BET - kā tad paliek at Kravinieku - nebija, "mazliet" par tuvu? Un opeļs? Tiem nebija jābrauc ar ātrumu, kas atļauts vai pat zemāku, ja to prasa ceļa stāvoklis un satiksmes intensitāte?

Un kā tad paliek ar distanci? Toyota nobremzēja kaut arī 113. punkta ietvaros. NOBREMZĒJA TAČU, BEZ BUMS! Tātad brauca ar ātrumu un distanci, kas ļauj nodrošināt satiksmes drošību!

A kas, pārējiem ir likumīgas tiesības likt pakaļā - rīkot bezjēdzīgi garu vilcieniņu? Kāpēc tiem nav jāievēro ātrums un 119. punkts? Ar kādām tiesībām?

Vai arī tagad par vainīgu atzīsi gan toyotu gan kravinieku, kuri nelietīgi atļāvās bremzēt braucošo priekšā?

Palaidniex 30.septembris 2015 9:26
10 0 Atbildēt

p.s. un kā tad ar šo pērli - pa priekšu braucošais var būt atbildīgs par / vainīgs pie, citēju: "Mobīlos telefonus braucot lietojam? Lietojam! Tātad izdruku šurp pie lietas, tāpat ka ar "trubā" pūšanu. Bremzes pārbaudam? Nē! Bet kapēc nē?"

Kāds sakars tam visam ar "pa priekšu braucēju"???? Kāds, cenzēts, sakars???

Un jā - kur ir tava īsā lakoniskā definīcija, kura būtu liekam apatreizējos CSN ar numuru 1.xx - pa priekšu braucējs?

Vernons 30.septembris 2015 9:40
0 16 Atbildēt

Tātad, Palaidnieka prāt, smagais šajā Žiguļa avārijā ir pilnīgi nevainīgs!

Palaidnieks pats sev "nabadzības apliecību" izrakstīja!

Sakars ir tāds, ka ieskrēja pakaļā ne jau distances dēļ, bet telefona lietošanas dēļ! Vai braucot ar auto kuram nav, atbilstošas kustības drošībai, bremzes!

Kopš kura laika CSN ir jāpilda tikai katram aizmugurē esošam? Kopš kura laika drīkst nozagt otram distanci, iebraucot joslā, kura nav brīva pietiekamā attālumā?

Kopš kura laika nav jālieto virzienrādītāji? Kopš kura laika, strauji bremzējot, drīkst attaisnot savu stulbumu?

Un kam, galu galā, domāti atpakaļskata spoguļi?

Un kādas darbības jāveic "priekšā braucošam bremzējot", lai garantētu drošību?

CRDI 30.septembris 2015 12:11
8 0 Atbildēt

Paga, paga.... Tuč ņepoņala.... Šeitan esot Profesionālis vainīgs.... Abet pirms kāda laika apspriežot vīdeo ar analoģisku situāciju, kur Profesionālis profesionāli "nogriež" ceļu (smagais nošķūrēja žiku pārkārtojoties pa labi), daži ar putām pa visiem cauriem un siekalas uz visām pusēm šķiezdami mēģināja pierādīt Profesionāļa nevainību...

Kādēļ tāda krasa uzskatu maiņa?

Nebrīnīšos, ka drīz uzpeldēs teorija, ka Profesionālis ir kreilis, un uz kreiļiem neattiecas "labās rokas likums" :)

Palaidniex 30.septembris 2015 13:22
7 0 Atbildēt

Ržuņemogu... :D :D :D

:-) 30.septembris 2015 12:05
7 0 Atbildēt

"Mobīlos telefonus braucot lietojam? Lietojam!"

Mobīlo telefonu braucot lietot nav aizliegts. Ir pat skaidri pateikts kā to drīkst darīt! Kārtējo reizi izrauj daļu, sev izdevīgo, no likuma!

Palaidniex 30.septembris 2015 9:51
13 0 Atbildēt

Alleluja!

To ka vieglais vainīgs konkrētā video avārijā var izsecināt no tavu "loģisko" apgalvojumu caurejas..

atgriežoties pie nākamās pērles: "Sakars ir tāds, ka ieskrēja pakaļā ne jau distances dēļ, bet telefona lietošanas dēļ! Vai braucot ar auto kuram nav, atbilstošas kustības drošībai, bremzes!"

Pie aiz muguras braucēja telefona lietošanas vainīgs pa priekšu braucējs? KĀDĀ SAKARĀ? Kā tieši pa priekšu braucējs var likt palielināt distanci, ja uz priekšu nav kur, ja aiz muguras braucējs lieto telefonu, da arī kā to 200% ievērot/uzzināt?

Ja lieto telefonu (ar brīvroku sistēmu) - jāpalielina distance līdz pa priekšu braucējam, nevis tas kļūst par attaisnojumu likšanai pakaļā! Un Aizliegta aparāta lietošana taču nav pa priekšu braucēja vaina, vai ne tā?

Un ja nav auto bremzes - kā bezbremžu auto pa priekšu braucējs liek braukt pārāk tuvu? KĀ??? Tev patiešām viss labi?

Un jā - Kādi tieši pagrieziena rādītāji, bija jālieto Toyotas vadīājam bremzējot pirms fofāgena? Ir pierādījumi, ka fofāgens pagriezienus nerādīja? Visādā ziņā, spriežot pēc toyotas, parādīja gan un gana laicīgi, lai toyota pagūtu sabremzēties... Izrādās Toyota neieliekot pakaļā fofāgenam attaisnoja stulbumu...

Un kā tad Kraviniekam bija jārīkojas uz vidzemes šosejas garantējot pārāk īšā distancē braucošam opeļam drošību? Sastumt visus čupā ar līķiem, lai tik opeļa vadītājs neaptaisās???

Brumburbaks 30.septembris 2015 10:37
0 1 Atbildēt

Vai kas cits bez aplamāšanās arī būs? Nabaga VAZ-iņš jau aizmirsts?

Palaidniex 30.septembris 2015 10:45
7 0 Atbildēt

Par VAZiņu skaidrs - pēc Vernona teorijas - vainīgs, bet Lielie ar D un C95 kategorijām var braukt kā grib, pārējiem jācieš, jākļūst vainīgiem vai jāvāko...

Ceļa zīmes nav priekš "lielajiem'...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti