Bonda draudzene reklamē Ford 3

 
19.augusts 2008 10:26

Kārtējā „Bondiānas” Mierinājuma kvants (Quantum of Solace) ekranizācijā aģenta 007 meitene Kamilla parādīsies jaunā kompaktā auto Ford Ka. Filmā īpašais aģents Bonds, kuru spēlē Daniels Kreigs, šķetina savas meitenes nāvi un nāk uz pēdām organizācijai „Kvants”, kas tiecas sagrābt varu pār visiem planētas resursiem.

Izmeklēšanas gaitā Bonds iepazīstas ar savu jauno draudzeni, ko spēlē ukraiņu aktrise un modele Olga Kuriļenko. Paredzēts, ka Kuriļenko efektīgi parādās atjauninātajā mazajā Ford Ka. Izstrādātāji pagaidām tur noslēpumā auto aprīkojumu. Zināms tikai tas, ka Ka salons atšķirsies no sērijveida auto salona un speciāli kino mazlitrāžas auto nokrāsos retā zeltītā krāsā.

Pats Džeimss Bonds pēc vecas tradīcijas brauks ar sporta auto Aston Martin. Šinī sērijā tas būs modelis DBS, vēsta autocar.co.uk.
 
Visi komentāri
 
260848. viesis 19.augusts 2008 10:52
0 0 Atbildēt

Teksts ir labs :D Interesanti, kas jādara, lai efektīgi parādītos ar ka - jānorauj izpūtējs? :D :D

Un ja jau reiz ka, tad, cik var saprast, jama ies bojā avārijā? :)

260864. viesis 19.augusts 2008 18:47
0 0 Atbildēt

....Vinja paradisies jaunaja Ford Ka,bet pats Dzeimijs ZAZ-965 vabole............Planetas "saudzetajiem" fa$istiem jau patiks tads sizets........,tikai normali cilveki vairs nepirks tadas filmas,jo tur nebus vairs ne Aston Martin,ne Lotus,Bmw..utt.....sak smirdet tas Bonds ar saviem Mondeo un Ka,ar Krievu prostituti zem rokas...:)

260871. viesis 20.augusts 2008 8:09
0 0 Atbildēt

A kas tev liek skatīties Lāci?? Un ja jau viņa ir krievu prostitūta, tad tu esi krievu p... Nu tu saprati :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti