«Autonams» prezentēs savu jauno produktu līniju 2

 
15.septembris 2008 11:04

Pašmāju auto aizsardzības sistēmu ražotājs Autonams šonedēļ prezentēs savu jauno produktu līniju – Autoparku vadības sistēmu SKYBRAKE F30 un SKYBRAKE Black Box – starptautiskajā auto piederumu un aksesuāru izstādē Automechanika 2008, kas no 16. līdz 21.septembrim notiks Frankfurtē, Vācijā.

SKYBRAKE F30 tā būs pirmā prezentācija plašākai auditorijai. Tieši Automechanika izstādē 2004.gadā pirmo reizi starptautiskais tirgus tika iepazīstināts ar inovatīvo SKYBRAKE imobilaizeru sistēmu auto dzinēju bloķēšanai un Autonams sāka strauju eksporta tirgus attīstību.

Edvīns Panders, Autonams' pārdošanas un attīstības direktors, valdes loceklis: ''Autonams konstruktoru komandas radītie jaunākie produkti šogad tiek ļoti plaši prezentēti pasaulē, šī būs jau ceturtā starptautiskā izstāde 2008.gadā. Dalība starptautiskajās izstādēs ir devusi apstiprinājumu SKYBRAKE produktu unikalitātei un inovativitātei, dodot iespēju veidot nozīmīgus kontaktus un paplašināt eksporta tirgu.

Kopš 2004.gada izstādēs galvenokārt piedalījāmies ar unikālo SKYBRAKE imobilaizeri, taču šogad janvārī, piedaloties starptautiskajā izstādē CES 2008, ASV, līdzās jaunās paaudzes imobilaizerim SKYBRAKE DD2+ prezentējām arī absolūti jaunu SKYBRAKE produktu līniju – Auto parku vadības sistēmu un Black Box. Uz šiem jaunākajiem produktiem koncentrēsimies arī Frankfurtē, turklāt SKYBRAKE F30 plašākai auditorijai tiks prezentēts pirmo reizi. Tā kā jau šobrīd esam uzsākuši vairākas perspektīvas sarunas ar auto aizsardzības sistēmu uzņēmumiem ASV, Kanādā, Ķīnā, esmu pārliecināts, ka jaunā produktu līnija piedzīvos SKYBRAKE veiksmes stāstam līdzīgu attīstību.”

Viens no jaunākajiem Autonams konstruktoru komandas izgudrojumiem SKYBRAKE Black Box ir neatkarīga datu uzkrāšanas iekārta, kas apvieno inovatīvo tehnoloģiju Double Dialogue un mikroelektronikas sasniegumu izmantošanu auto kustības drošībā. SKYBRAKE Black Box dod iespēju piekļūt automašīnas lietošanas vēstures datiem, saglabājot tos atmiņā. SKYBRAKE F30 ir inovatīva autoparka vadības sistēma, kas līdzīgi kā Black Box ietver Double Dialogue tehnoloģiju, nodrošinot iespēju sekot automašīnas izmantošanai reālajā laikā.

Šogad „Autonams” veiksmīgi piedalījies jau trīs starptautiskās izstādēs, kur tika prezentēta jaunā produktu līnija. Gada sākumā SKYBRAKE, gūstot plašu atzinību, tika prezentēts starptautiskā izstādē CES Las Vegasā. Savukārt jau martā ar SKYBRAKE tika iepazīstināti informācijas tehnoloģiju izstādes CeBit Hannoverē apmeklētāji un nozares pārstāvji. Šogad Autonams kā vienīgie pārstāvji no Latvijas piedalījās arī starptautiskajā auto industrijas izstādē Horvātijā Zagreba Auto Show 2008.

Automechanika 2008 uzskatāma par nozīmīgāko automašīnu aksesuāru, rīku un papildaprīkojuma izstādi. Tā tiek rīkota reizi divos gados un ir orientēta uz visas Eiropas Savienības tirgu, taču tā kā tā ir lielākā šāda tipa mese pasaulē, izstādei ir nozīmīga loma arī globālajā tirgū. Šogad izstāde svin apaļu jubileju, jo tā notiks jau 20. reizi. Tajā piedalīsies vairāk kā 4500 dalībnieku, no vairāk kā 70 valstīm, šo uzņēmumu produkcija tiks demonstrēta piecu dienu laikā, pavisam aizņemot teju 300 000 m2 izstāžu centra platības.
 
Visi komentāri
 
261680. viesis 16.septembris 2008 10:08
0 0 Atbildēt

visu cienu shai kompanijai. kaut vairak latvija butu tieshi shadu jauno tehnologiju lauka stradajoshu uznemumu.

261681. viesis 16.septembris 2008 10:09
0 0 Atbildēt

Latvija

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti