Baložos iekārtos Latvijas bojāgājušo motociklistu piemiņas vietu 7

 
15.aprīlis 2009 10:49

Baložos šovasar taps piemiņas vieta bojāgājušajiem motociklistiem, un 18.aprīlī tās iekārtošanas talkā piedalīsies motociklisti no visas Latvijas. Vienlaikus tā ir motociklistu solidarizēšanās ar pārējiem Latvijas vides akcijas „Lielā talka” dalībniekiem.

Baložu dome Latvijas Motoklubu asociācijai iznomājusi 1000 kvadrātmetru zemes Rīgas – Bauskas šosejas tiešā tuvumā, blakus pieturai „Titurga”, informē Baložu domes priekšsēdētājs Andis Adats. Latvijas Motoklubu Asociācijas iecere ir par saviem līdzekļiem šeit novietot granīta pieminekli bojā gājušajiem motociklistiem. Tam apkārt būs labiekārtots laukums. Līdz šim motociklisti savus mūžībā aizgājušos biedrus pieminēja braukšanas sezonas atklāšanā – katra aprīļa pēdējā sestdienā pulcējoties pie Lielupes tilta, Jūrmalā. Tas gan apgrūtināja pārējo satiksmi. 

Talku iecerētajā motociklistu piemiņas vietā 18. aprīlī pulksten 12.00. organizē motoklubs „Free Eagles” un Baložu motoklubs „Ēnu vienība”. Baložu domes priekšsēdētājs Andis Adats apsver, ka izvēlētajā vietā vajadzēs izcirst krūmus, sakārtot zemes virskārtu.

Organizatori talciniekiem sola gan darbarīkus un cimdus, gan pēc padarītā cienastu un vakarā kopīgu atpūtu Jāņu pļaviņā.
 
Visi komentāri
 
268299. viesis 15.aprīlis 2009 11:48
0 0 Atbildēt

nepietiek latviešiem miroņu piemiņas dienu un vietu?

268310. viesis 15.aprīlis 2009 19:47
0 0 Atbildēt

taapat katrs MC savus aizgaajushos brauc aizieshanas vietaa piemineet...

268313. viesis 15.aprīlis 2009 21:19
0 0 Atbildēt

piedodiet man, bet... ja katrs baikerisA&motociklists pārvietotots ar atļauto ātrumu, tad šādu vietu vajadzētu!!???!!

268315. viesis 15.aprīlis 2009 22:13
0 0 Atbildēt

Lieliska ideja!!! Visu cieņu!

268319. viesis 16.aprīlis 2009 9:51
0 0 Atbildēt

kaut ko dumāku nevarēja izdomāt,tad jau arī zemledus makšķerniekiem vajag tādu piemiņas vietu!

268332. viesis 16.aprīlis 2009 23:05
0 0 Atbildēt

Adats atkal izceļās ar savu smadzeņu nelielo daudzumu. Tas,ka pašam ir špļariks un ir iestājies kaut kādā klubā nenozīmē, ka vajag nesaskaņojot ar, līdz šim salīdzinoši mierīgā ciemata, iedzīvotājiem izveidot kaut kādu pa asfaltu šļūcēju piemiņas vietu līdz ar to iegūstot regulāru troksni, sastrēgumus un pulciņus. Medaļu malacim!

268366. viesis 20.aprīlis 2009 11:06
1 0 Atbildēt

Domāju, ka piemineklim (sakoptā vidē pie šosejas, kur varēs sabraukt motociklisti un pieminēt aizsaulē aizgājušos moto klubu biedrus) būs lielāka jēga, kā vienkāršam krustam grāvmalē, kur nav zināms kas gājis bojā- suns, kaķis, cilvēks, vai arī motociklists, kuru vienkārši nav pamanījis kāds lieceļa auto. Sakopta vide kādā no lielceļa pagriezienam vēl viens pluss! Un piemineklis kā atgadinājums arī trakulīgajiem motobraucējiem. Ne man motocikla, ne arī tie trakie gadi, kad gribas ko ekstrēmu, bet kad brauc garām kolonnā motocikli, nu ir tajā visā kaut kas ļoti vīrisķīgs un valdzinošs vairāk nekā Rolex pulkstenī no zelta un mersedesa! Es atbalstu ieceri celt pieminekli, lai veicas un visiem kopā izdodas to izveidot! JŪS DZĪVIE, LAIMĪGIE-VĒJŠ LAI JŪSU MATOS UN APGRIEZIENIEM SPIEĶOS SAMĒRS STARP JŪSU VARĒŠANU NOBREMZĒT LAIKUS!

Inta Priede

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti