Gulbis neapmierināts ar atlaistā CP šefa darbu 9

 
7.novembris 2003 0:16

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis atzīst, ka līdzšinējā Ceļu policijas pārvaldes (CPP) priekšnieka Valda Voina pārcelšana citā amatā ir pamatota, jo Voins triju mēnešu laikā nav panācis būtiskus uzlabojumus ceļu policijas darbā.

"Ceļu policijas darba stils ir jāmaina konceptuāli, taču Voinam tas nav izdevies," sacīja ministrs. "Ir žēl, ja cilvēks pēc triju mēnešu darba tik atbildīgā amatā nevar pateikt, ko viņš īsti ir paveicis," trešdien žurnālistiem atzina Gulbis.

"Kā pretstatu šim gadījumam es varu minēt, piemēram, Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) priekšnieka Andra Dzeņa paveikto samērā neilgajā laikposmā, kopš viņš iecelts šajā amatā," turpināja ministrs. "Piemēram, autozādzību atklāšana kopš viņa stāšanās amatā galvaspilsētā ir uzlabojusies par septiņiem procentiem, ir sarukuši pārvaldes parādi - [bijušā RGPP priekšnieka Igora] Krasovska laikā tie sasniedza 300 tūkstošus latu, bet šobrīd tie ir vairs tikai 40 tūkstoši," sacīja ministrs.

Gulbis tāpat atzinīgi novērtēja nule kā CPP priekšnieka amatā ieceltā Visvalža Puķītes panākto kopš stāšanās līdzšinējā - RGPP kārtības policijas priekšnieka - amatā šā gada sākumā. "Sabiedriskās kārtības nodrošināšana galvaspilsētā ir būtiski uzlabojusies, un, ja iepriekšējos gados lielu pasākumu laikā Rīgā nekad neiztika bez kāda incidenta, tad šogad ne Eirovīzijas, ne Dziesmu svētku laikā nekas tāds netika pieļauts, klāstīja ministrs.

Viņš pauda cerību, ka līdzīgi Puķīte sevi spēs pierādīt arī jaunajā - CPP priekšnieka - amatā.

Tostarp Gulbis noraidīja tiešu saistību starp vasarā notikušo Aļņa Jirgena atcelšanu no CPP priekšnieka amata un nule kā publiskoto informāciju par divu CPP specrotas policistu atklātajām nelikumībām. "Jirgena vaina kontroles trūkumā pār viņa padotībā esošo struktūru atklājās tikai septembrī, bet amatu, kā jūs atceraties, viņš atstāja jau jūlija beigās," sacīja ministrs.

RĪGA, NOV 05 , BNS

 
Visi komentāri
 
103851. viesis 7.novembris 2003 0:58
0 0 Atbildēt

Diemzel nekas CP darbiba nemainisies, ja to vadis kartejais milicis, kurs pabeidzis Minskas milicu skolu. Celju policijai ir nepieciesams profesionals vaditajs-nepolicists ar atbilstosu izglitibu menedzmentaa un velams ari sabiedribas vadiba, kas spej mobilizet pieejamos resursus, lai beidzot si organizacija saktu pildit savas patiesas, LR nodoklu maksataju apmaksatas funkcijas.

Starp citu, labs piemers ir CSDD, kuru savulaik atdalot no policijas un ieceljot normalu civilo vaditaju, rezultataa ieguva sakarigu klientu servisa limeni (pat ipasi nav zel, ka Lukstins var braukt rallijreidos pateicoties tam, ka atdevis auto numuru stancesanu Dambja firmai, kurs savukart kada citaa savaa firmaa buve Lukstinjam OSCAR :-))

103858. viesis 7.novembris 2003 8:36
0 0 Atbildēt

Nez kādēļ Krasovskis vēl joprojām''nesēž''???

Visi bijušie Rīgas GPP priekšnieki nez kādēļ stāvus bagāti palikuši ar dēliem, sievām piederošiem veikaliem pilsētas centrā, maršruta taksometru firmām un protams sev nepiederošiem bet ikdienā redzamiem lietojot biezus auto?

103865. viesis 7.novembris 2003 9:03
0 0 Atbildēt

Kā par CP priekšnieku var iecelt cilvēku, kurš pats ļaunprātīgi pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus???

Manuprāt tas var notikt tikai Latvijā.......

103878. viesis 7.novembris 2003 9:33
0 0 Atbildēt

Smiekli naak un raudaat arii gribas. Vai tas Gulbis ir stulbs vai arii naivs. Laikam kad vinjsh runaaja par tiem 7% tjipa atklaatajaam auto zaadziibaam vinjsh domaaja vai arii vinjam pateica kaada tante ka tas taa ir. Varbuut arii tas mentu audjiks paceela sho procentu. Katru dienu LNT zinjaas no riita pazinjo cik auto nozagts ieprieksheejaa dienaa. Diemzjeel ne mazaak kaa 10. Skaitlis patieshaam iespaidiigs. Tad arii tiek pazinjots par to ka 2-3 mashiinas ir nonjemtas no uzskaites. Vai tieshaam atrastas??? Cik zinu, tad vinjas ir atpirktas, tachu tas netiek reklameets. Tad nu arii laikam te sanaak tie 7%, reaali pareekjinot jau pat lielaaks procents sanaak tachu menti jau netaisaas piesavinaaties visus nopelnus. Vinji grib izskatiities godiigi. Diemzjeel man arii ir sanaacis saskarties un iekljauties visaas shajaas procentu lietaas. Agraak man pret IeM nebija nekaadu pretenziju, bet jo taalaak jo trakaak. Diemzjeel kopsh Gulbis ir shajaa amataa man liekas ka tur valda veel lielaaka nesakaartotiiba. Pie visa ir vainiigi atstaadinaatie priekshnieki!!! Lai jau taa buutu. Vajadzeetu gan kautko mainiit shajaa lietaa.

103887. viesis 7.novembris 2003 9:49
0 0 Atbildēt

Latvija ir viena no taam valstiim,kuraa skaisti maaleet ciet acis tautai ir atljauts un parastie cilveecinji tik priecaajas,cik mums izdariiga valdiiba,ticot visaam bleenjaam,kuras masu meediji pasniedz...

103929. viesis 7.novembris 2003 14:20
0 0 Atbildēt

Bišķiņ esmu vīlies Gulbī, trijos mēnešos kaut ko panākt cilvēkam kas no CP darba zināja droši vien cik es no kosmonautikas ir nereāli. Atradis ar ko salīdzināt Dzenis jau vadija rajona policijas pārvaldi tā kā pārceļot uz Rīgu tās pašas problēmas tikai lielākos apjomos. Cilvēks zināja kā un ar ko cīnīteis.

103938. viesis 7.novembris 2003 15:50
0 0 Atbildēt

Man jau arii liekas, ka triis meenesi ir tikai taads ieskriesanaas laiks sitaadaa augstaa amataa.

103982. viesis 8.novembris 2003 23:14
0 0 Atbildēt

Ka var Pukiti iecelt CPP prieksnieka amata, lai uzlabot attieksmi pret CP, ja pret pasu Pukiti no vairaku autovaditaju puses ir negativa attieksme? Pukite tacu neparkap CSN regulari, tikai lai izolet parkapejus no sabiedribas. Tu zini par ko es runaju, Pukit! (Protams, neviens manu padomi nejauta). Bet es Tavu kandidaturu neatbalstu!

104020. viesis 10.novembris 2003 8:17
0 0 Atbildēt

Tas ir kaut kāds bērnudārzs!!! Kādā valstī, fak, mēs dzīvojām???!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti