CP sāk reālu cīņu pret agresīvajiem vadītājiem 94

 
31.marts 2004 5:28

Ceļu policija (CP) pirmdien visā Latvijā pret agresīvu braukšanu vērstajā reidā brīdināja kopumā 181 vadītāju, bet 96 nekaunīgākajiem piesprieda dažādus naudas sodus.

Par to aģentūru BNS informēja Ceļu policijas pārvaldes (CPP) priekšnieks Visvaldis Puķīte.

"Sodījām mēs tikai tos, kuri tiešām īpaši nekaunīgā veidā pārkāpa satiksmes noteikumus," apliecināja Puķīte. "Un esot bijušas novērojamas arī kuriozas situācijas," atsaucoties uz padoto ziņojumiem, klāstīja CPP priekšnieks. "Piemēram, vairākās mazajās pilsētiņās, kur vietējā prese jau bija ziņojusi par paredzēto reidu - Tukumā, Talsos un vēl dažās -, uz ielām satiksme bija apsīkusi līdz minimumam," Puķīte teica.

Viņš stāstīja, ka reidā bijuši iesaistīti daudzi CP darbinieki - katrā no Latvijas rajoniem strādājušas trīs četras vietējās ekipāžas, kurām palīgos maģistrālo autoceļu apsekošanai norīkotas arī sešas CPP specrotas ekipāžas.

Tostarp Rīgā pirmdien agresīvos šoferus vēroja četras vietējās CP ekipāžas, kuras piedalījās reidos no astoņiem līdz desmitiem rītā, kā arī no četriem līdz septiņiem pēcpusdienā, aģentūru BNS informēja Valsts policijas Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš.

Galvaspilsētā šajā reidā brīdināti 75 un sodīti 63 vadītāji, tostarp populārākie pirmdien novērotie pārkāpumi bijuši agresīvs braukšanas stils dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas laikā, kā arī braukšana bez vadītāja tiesībām.

RĪGA, MAR 30 , BNS

 
Visi komentāri
 
121407. viesis 31.marts 2004 7:52
0 0 Atbildēt

aha, palasieties labaak ieksh tvneta, ko CP tagad uzskata par agresiivu braukshanu - PESEC

www.tvnet.lv/onlinetv/riga...php?id=2655544

man domaat, ka agresiivas braukshanas definiicija nesaskan gluzji ar iipashi nekauniigu noteikumu neieveeroshanu, jo kas gan ir iipashi nekauniiga noteikumu neieveeroshana? es neiepatiikos CP kungam un aamen bazniicaa, esi iekritis par agresiivo braukshanu

121409. viesis 31.marts 2004 8:15
0 0 Atbildēt

Nu tā jau tas diemžēl pie mums izvērsīsies, ka cietīs nevainīgi ļautiņi. Tos lielos bastardus jau tapat neviens neizķers...

Es ar tagad kā stulbs midžinu pagriezienu pie katra sīkākā manevra, citādi jau mani paņems par agresīvo braukšanu...

121410. viesis 31.marts 2004 8:23
0 0 Atbildēt

jealousy, gluzji bez vainas jau nebuus tie ljautinji, kas cietiis, bet nu tomeer, par siikiem paarkaapumiem varees pamatiigaak njemt priekshaa cieniitie CP kungi :(

121411. viesis 31.marts 2004 8:26
0 0 Atbildēt

tos 96 briidinaaja, jo prese bij klaat, paareejie nostreljiija peec parastaas programas: peec iespeejas vairaak ... ;)

121412. viesis 31.marts 2004 8:35
0 0 Atbildēt

2 jealousy

a kas tev gabals nokritiis, ja tu pagriezienus raadiisi? es pat uz tuksha celja raadu, tas man ir automaatiski un nekaadas probleemas nesagaadaa.

121413. viesis 31.marts 2004 8:37
0 0 Atbildēt

Nu ko? Tiiniishiem buus savi "lielie" jāsien mezglinjaa un jaaiemaacaas uzvesties. Nevarees vairs sist nost cilveekus. Veel tikai pietruukst noteikums, ka agresiiva braukshana ir braukshana -2o km/h zem atljautaa aatruma, apstaahsnaas pirms uzbraukshanas joslas uz lielajaam ielaam u.c. seenju gaajieni, kas ir ljoti jutami atgrizhoties no aarzemju satiksmes Latvijaa. Tuuljas arii vajag pielikt pie agresiivajiem :)

121417. viesis 31.marts 2004 8:51
0 0 Atbildēt

Kamikam čikeniekā.

Kampaņa nav pārdomāta un saistīta ar agresīvu braukšanu.

Tiek mētāti tikai saukļi par izdomāto tēmu.

Braucēji, kuri īsti nezina par ko, tiek nosaukti par vājprātīgiem un stulbeņiem kulturālā tekstā.

Bet agresivitātei pielīdzina visus pārkāpumus, kas apzināti vai neapzināti ikdienā tiek nodarīti.

121418. viesis 31.marts 2004 8:55
0 0 Atbildēt

Viesis plkst. 8:37, uzskatu, ka braukšana ar 70 km/h 90 km/h vietā nav agresīva braukšana, bet gan saprātīga sava auto aizsardzība no mežonīgajām bedrēm un gudra naudas ietaupīšana.

121420. viesis 31.marts 2004 8:57
0 0 Atbildēt

Varbuut pareizi arii ir, pabrauksim godiigi, leenaam praatiigi, mozj mazaak sitiisies...

121421. viesis 31.marts 2004 8:58
0 0 Atbildēt

csdd viesi, tas i tikai tad, ja ir bedraini celji, ko neviizjo neviens sataisiit normaali ... bet uz gludas shosejas?!?!

121422. viesis 31.marts 2004 9:01
0 0 Atbildēt

Vienu no 96iem sodītajiem pazīstu:)

121423. viesis 31.marts 2004 9:01
0 0 Atbildēt

viesis (CSDD) 31.03.2004 08:55

Ja tu paarvietojies naudas saudzeeshanas noluukos, tad izveelies sabiedrisko transportu, 70km/h uz shosejaam rada daudz biistamaakas avaarijas situaacijas, nekaa lidotaajs uz 150km/h...taa ka nekaa gudra shaadaa riiciibaa nespeeju saskatiit, man nepatiik atkaartoties, bet es tieshaam ticu, ka arii shaadus vadiitaajus CP brutaali draaziis...

121424. viesis 31.marts 2004 9:03
0 0 Atbildēt

viesis 08:55

nepiekrītu, daudz kur bedres mazāku skādi nodara tad, ja tām ātrāk pārlido pāri.

121425. viesis 31.marts 2004 9:04
0 0 Atbildēt

Vakar AGRESIIVI darbojaas CP businsh Ford Transit CV-803, pie Graudu ielas dzelzcelja parbrauktuves visiem piebrauca priekshaa pa preteejo braukshanas joslu un aizbrauc(ap 18.00 kad ir viena no intensivaakajam satiksmeesm), mierigi braucot nokeru vinu pienakamaa krustojuma kadas 2-3min pastavaja lai nogriestos pa kreisi, tad iesledza baakugunis un skanjas signalu un aizbrauca, pec min 5 uz sosejas atkal vinju nokjeru (braucot aatruma robezjaas), un tad shis apstajas pietura izlaida savu lidzbrauceju un vel paspeja biku parunaat - taa vismaz izskatiijas!!! talaak turpinaaju savu celju...

Un ko varam SECINAAT!?!? Ka CP ...

_________

durs

121429. viesis 31.marts 2004 9:09
0 0 Atbildēt

zile, likums ir lēno braucēju pusē, jo satiksmes noteikumos sacīts, ka vadītājs izvēlas ātrumu, ievērojot ierobežojumus un ņemot vērā ceļa, meteoroloģiskos u.c. apstākļus. Tātad izejam no tā, ka ideālos apstākļos varētu braukt ar 90, bet, tā kā tie apstākļi nav ideāli, tad braucam attiecīgi mazāk - uz 70-80.

Kamikadze, tie labie ceļu posmi mūsu valstī vairs necik gari nav. Tādēļ nav vairs jēgas pārāk ieskrieties, lai drīz atkal nomestu ātrumu dēļ sliktā ceļa seguma.

121432. viesis 31.marts 2004 9:17
0 0 Atbildēt

Varbuur CP vareetu paskaidrot, ko noziimee "agresīvs braukšanas stils dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas laikā"?

Attieciiba uz dzelzcelja paarbrauktuveem APK atradu shos:

"Par apgriešanos braukšanai pretējā virzienā uz dzelzceļa

pārbrauktuvēm — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam četrdesmit latu apmērā."

"Par apdzīšanu uz dzelzceļa pārbrauktuvēm — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam četrdesmit latu apmērā."

"Par apdzīšanu tuvāk par 100 metriem pirms dzelzceļa pārbrauktuvēm — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam trīsdesmit latu apmērā."

"Par apstāšanos uz dzelzceļa pārbrauktuvēm — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam trīsdesmit latu apmērā."

"Par stāvēšanu uz dzelzceļa pārbrauktuvēm — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no simt līdz divsimt latiem."

Kaa arii vesela sadalja:

"149.14 pants. Dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas noteikumu pārkāpšana

Par ceļa nedošanu vilcienam (lokomotīvei, drezīnai), kas tuvojas, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no simt līdz divsimt

latiem.

Par uzbraukšanu uz dzelzceļa pārbrauktuves, ja:

1) uzbraukšanu aizliedz dzelzceļa pārbrauktuves dežuranta žests;

2) luksoforā deg aizlieguma signāls, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz

piecdesmit latiem.

Par to noteikumu pārkāpšanu, kuri paredz vietu, kur jāaptur

transportlīdzeklis, ja aizliegts uzbraukt uz dzelzceļa pārbrauktuves, — izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam

piecu latu apmērā.

Par uzbraukšanu uz dzelzceļa pārbrauktuves, ja aiz tās izveidojies

sastrēgums, kas piespiež vadītāju apturēt transportlīdzekli uz

pārbrauktuves, vai ja uz tās stāv transportlīdzeklis, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam trīsdesmit latu apmērā.

Par to noteikumu pārkāpšanu, kuri paredz vadītāja rīcību piespiedu

apstāšanās gadījumā uz dzelzceļa pārbrauktuves, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no četrdesmit līdz sešdesmit latiem.

Par to transportlīdzekļu apbraukšanu, kuri apturēti pirms dzelzceļa

pārbrauktuves, ja kustība pāri pārbrauktuvei aizliegta, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam četrdesmit latu apmērā.

Par barjeras patvaļīgu atvēršanu, apbraukšanu vai dzelzceļa sliežu ceļu

šķērsošanu šim nolūkam neparedzētās vietās — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no simt līdz divsimt latiem un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no sešiem

līdz divpadsmit mēnešiem, bet transportlīdzekļa vadītājam, kuram nav

transportlīdzekļu vadīšanas tiesību, uzliek naudas sodu no simt līdz

divsimt latiem un piemēro aizliegumu iegūt transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no sešiem mēnešiem līdz vienam gadam.

Par transportēšanai nesagatavotu lauksaimniecības mašīnu, ceļu būves mašīnu, celtniecības mašīnu un tamlīdzīgu. mašīnu vešanu pāri

dzelzceļa pārbrauktuvei — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz divsimt latiem.

Par dzelzceļa pārbrauktuves šķērsošanu bez dzelzceļa distances

priekšnieka atļaujas ar transportlīdzekli, kura gabarīti vai faktiskā masa pārsniedz noteiktos lielumus, — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz divsimt latiem."

Vai "agresīvs braukšanas stils dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas laikā" ir kaut kas taads, kas neietilpst augstaak mineetajos, jeb taa ir "modes lieta" un jebkursh no shiem var tikt kvalificeets kaa "agesiivaa braukshana" ja vien policistam taa gribaas???

121436. viesis 31.marts 2004 9:25
0 0 Atbildēt

to viesis (CSDD) 31.03.2004 09:09

Cieniitais viesi, ja jau tu paraksties kaa CSDD paarstaavis, tad es ceru sanjemt informaaciju, kad tiks sakaartots celju segums, un kuri ir tie celji pa kuriem nevareetu paarvietoties ar aatrumu 90km/h, vai tieshaam Juurmalas shoseja aiz Riigas robezjas arii ir shaadaa staavoklii, un ja nav tad kaapeec atrodas mudaki 3joslaa, klas brauc uz 70km/h, vai arii vinju pusee ir likums????

es sheit nerunaaju par zemes celjiem kur fiziski nav iespeejams pavasaros braukt ar 90km/h, bet gan par daudz maz normaalas kvalitaates celjiem, esi tik labs un paskaidro situaaciju.

121437. viesis 31.marts 2004 9:28
0 0 Atbildēt

aaaaaaa -pardon-

Ford Transit DV-803

______________

durs

121438. viesis 31.marts 2004 9:29
0 0 Atbildēt

[to viesis (CSDD) ] likums ir lēno braucēju pusē, jo satiksmes noteikumos sacīts, ka vadītājs izvēlas ātrumu, ievērojot ierobežojumus un ņemot vērā ceļa, meteoroloģiskos u.c. apstākļus. Tātad izejam no tā, ka ideālos apstākļos varētu braukt ar 90, bet, tā kā tie apstākļi nav ideāli, tad braucam attiecīgi mazāk - uz 70-80.

-----------------------------

Tikai daudzi aizmirst, ka CSN ir arii dazhi citi punkti, ko viesim no CSDD jau nu dereetu zinaat:

"76.3. Vadītājam aizliegts: traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu;"

"78. Ārpus apdzīvotām vietām šo noteikumu 200. un 201.punktā minēto transportlīdzekļu vadītājiem starp savu un priekšā braucošo transportlīdzekli jāietur tāda distance, lai apdzenošie transportlīdzekļi varētu netraucēti pārkārtoties ceļa labajā pusē. Šī prasība nav spēkā, ja vadītājs gatavojas apdzīt, kā arī intensīvas ceļu satiksmes apstākļos."

"82. Ja ārpus apdzīvotām vietām ceļa platums vai brauktuves stāvoklis, ņemot vērā pretim braucošo transportlīdzekļu satiksmes intensitāti, neļauj apdzīt lēni braucošu, lielgabarīta vai ar noteiktu ierobežotu ātrumu braucošu transportlīdzekli, tā vadītājam, netraucējot citus ceļu satiksmes dalībniekus,

jābrauc iespējami tuvāk ceļa (nomales) labajai malai un, ja nepieciešams, jāaptur transportlīdzeklis un jāpalaiž garām transportlīdzekļi, kas aiz tā izveidojuši sastrēgumu."

Vai par sho noteikumu neieveeroshanu, kas rada trauceejumus citiem satiksmes daliibniekiem arii nepienaakas sods atbilstoshi "agresiivaas braukshanas" trakteejumam?. Vai par sho noteikumu neieveeroshanu vispaar kaads ir sodiits?

121439. viesis 31.marts 2004 9:31
0 0 Atbildēt

zile, vari nepievērst īpašu vērību tam, kurai organizācijai/iestādei redaktora prāt ir tā vai cita IP adrese. Arī man rāda CSDD, lai gan nav nekāda sakara ar to iestādi.

121442. viesis 31.marts 2004 9:32
0 0 Atbildēt

viesi, ko tu esi saeedies? no kura laika CP ir Ford Transit busini? uzskatu, ka CP nav tas pats kas kaartiibnieks, kuriem vis ir po... domaaju, ka trafareeta a/m nedod pamatu tev rakstiit CP.

121443. viesis 31.marts 2004 9:38
0 0 Atbildēt

domaaju, ka terminam "Agresiiva brauksana" ir jaabuut siiki izskaidrotam CSN, citaadi tas buus "rakstiits uudenii"

121445. viesis 31.marts 2004 9:41
0 0 Atbildēt

Cik man zināms, līdz šim brīdim juridiskajā terminoloģijā nav dots precīzs izskaidrojums apzīmējumam "agresīva braukšana". Iespējams, perspektīvā, likumdevējs attiecīgu likumu tekstos šadu terminu arī ieviesīs, tad varēsim apspriest un analizēt pēc būtības. Man pagaidām nav īsti skaidrs, pēc kādiem kritērijiem, pēc 01.jūlija, CP darbinieki kvalificēs agresīvos pārkāpējus, un sodīs tos. Protams, ir arī acīm redzamie "agresīvā" braukšanas stila veidi, kā piemēram noteikta ceļa posma veikšana pa pretējo joslu, un nostāšanās rindas priekšā pie luksofora. Viennozīmīgi, par agresīvu manevru var uzskatīt arī iespraukšanos vajadzīgajā joslā pirms paša krustojuma. Arī vairākkārtēju joslu maiņu varētu pielīdzināt agresīvai braukšanai. Faktiski, šos pārkāpumus atklāt un agresīvos autovadītājus sodīt reāli ispējams būs CP motocikletistu brigādēm. Bet, MK kopā ar likumdevēju kopējā darba grupā, būs jāizveido konkrēts agresīvās braukšanas veidu uzskaites reģistrs vai saraksts, kurš jāiekļauj attiecīgi Satiksmes un APK likumos. Ļoti šaubos, vai šobrīd Latvijas ierindas CP darbinieka prāta spējām var uzticēt kvalificēt tāda veida pārkāpumus. Var gadīties, ka ne visai par savu "agresivitāti" pārliecinātie sodītie šoferi, sodu vēlēsies pārsūdzēt Administratīvai tiesai.

121446. viesis 31.marts 2004 9:42
0 0 Atbildēt

es saprotu, ka tagad visi paarkaapumi, par ko pienaakas mazaak par 200 ls liels sods buus kvalificeeti kaa agresiiva braukshana - ar ko arii visus apsveicu - latvijaa minimaalais sods - lvl 200

121448. viesis 31.marts 2004 9:44
0 0 Atbildēt

un veel.... iesaku visiem braukt 40 kmh pa pirmo joslu :)

121449. viesis 31.marts 2004 9:44
0 0 Atbildēt

zile - kopš kura laika CSDD atbild par ceļu seguma kvalitāti???

121450. viesis 31.marts 2004 9:45
0 0 Atbildēt

Shorit policijas Shkoda, vispar bez bakugunim un skanu signaliem mauca visiem garam pirms Vanshu tilta pa sadalosho joslu..........luuk taa ir agresiiva braukshana. Ja cilveks nogriezhas ne tur kur drixt, vai brauc bez tiesibam, kads tur sakars ar agresivu brauksanu??

Manuprat shis pantinsh bus tagad baigi labais pelnas avots - pantaa nekas konkrets nav pateikts, taa sakot visas iespejas CP improvizeet par teemu, a sods ta liidz 200Ls!

121451. viesis 31.marts 2004 9:48
0 0 Atbildēt

[to IkdienasViesis 31.03.2004 09:41]

Arī vairākkārtēju joslu maiņu varētu pielīdzināt agresīvai braukšanai.

------------

Taatad piemeers: es braucu pa ielu ar 2 kustiibas joslaam katraa virzienaa (Deglava iela). Labajaa josla staav taksobuss, nedaudz taalaak kreisajaa joslaa staav kaads, kursh grib nogriezties pa kreisi, veel taalaak labajaa pusee sab. transprta pietura.

Vai man tagad ir jaastaav un jaagaida, kameer visi paareejie atbriivos brauktuvi, jo savaadaak man naaksies vismaz 2-3 reizes mainiit braukshanas joslu?

121452. viesis 31.marts 2004 9:50
0 0 Atbildēt

to EdMonton: par to izskataas, ka neatbild pilniigi neviens, visiem ir po....ja jau CSDD atbild par satiksmes droshiibu, tad arii buutu jaabuut informaacijai par to kad satasiis Salu tiltu u.c vietas, vai naakamgad vienkaarshi uzliksim ziimi 30km/h, kaa tas ir Juurmalaa uz Lielupes tilta:)

Iisaak sakot neviens ne par ko neatbild, un tik paarfutbolee taalaak, gudri spriezj utt....

121454. viesis 31.marts 2004 9:59
0 0 Atbildēt

PSC!!!

tajaa TV5 materiaalaa: vadiitaajs paarkaapj horizontaalo celju apziimeejumu - agraak tas taa arii saucaas un sods bija 10 Ls .. tagad jau taa ir agresiiva braukshanau n sods 200 Ls :) PSC kaa sapisushies tur visi !!!

2 Viesis (CSDD), kas textoja par to opi, kas saudzee mashiinu un naudu braucot uz 70 pa shoseju.

1kaart: lai nebrauc ar mashiinu;

2kaart: kaa jau ieprieksh bija teikts - CSN aizliedz lieki trauceet satiksmi

3kaart: pat tajaa tizlajaa CSDD testaa peedeejais raksturojums ir - ka paarlieku liela miermiiliiba uz celja arii izraisa agresiju !!!

121459. viesis 31.marts 2004 10:15
0 0 Atbildēt

PSC, tagad tā vien liekas, ka visos taloniņos būs ieraksts par agresīvu braukšanau,būs viens sods

Tas tā pat, kā ieej pārtikas veikalā (mazā), samaksā par preci un uz čeka (ja iedod) ir rakstīts:]

pārtika.......0.21

pārtika.......1.25

pārtika.......9.89

A HVZ kas ir par ko maksāts..??? Tagad tā pat par agresivitāti uz ceļa, bļ.in, kāds sakars tam, ka nav tiesības paņēmušās līdz, ar agresivitāti...

Bāc, ziemā vecis iziet ar plikām rokām ārā, bez cimdiem - agresīvs vecis i.b.i.o!!!!!???????

121461. viesis 31.marts 2004 10:18
0 0 Atbildēt

2 F323F

:] offtopics, bet ljauj mineet: pa 0.21 - koshljene, pa 1.25 kaut kaadi cepumi, un pa 9.89 kaads konjaks :]

121463. viesis 31.marts 2004 10:24
0 0 Atbildēt

subaru

Konīc, konīc.. :) bet, ja man jānes grāmatvedībai, lai apmaksā man naudiņu, tad pakaļā ir, ko esi pircis???

121464. viesis 31.marts 2004 10:27
0 0 Atbildēt

Sākumā atbalstīju šo akciju, bet nu paskatoties TV materiālus un dažādus preses rakstus, jau samērā vienkāršus CSDD noteikumu pārkāpumus sāk traktēt kā agresīvu braukšanu, ka tai sākumā minētajā atsauksmē uz to Tvnet rakstu. Stulbums agresīvai braukšanai nav nekāda sakara ar vienkārsšu satiksmes noteikumu neievērošanu. Palasot rakstus toč sāk likties , ka CP īsti neizprot vārda "agresīvi" nozīmi.

121466. viesis 31.marts 2004 10:29
0 0 Atbildēt

Tie kas sēž un tērē mūsu maksāto piķi ir galīgi atsaldēti no garlaicības, nav viņiem ko darīt un tad uztaisa konkursu, kurš stulbāku likumu izdomās, pirms mēneša pirmo vietu dabūja tas, kurš izdomāja, ka vairāk par 2l alko nedrīkst mājā stāvēt.. (labi, ka ir tie ministri rūdīti dzērāji un šņaucēji, a to mēs vairāk par 2l nevar'tu turēt barčikā..

Atsaldeņi mums valībā (ne visi)

121470. viesis 31.marts 2004 10:33
0 0 Atbildēt

offtopic

Tas pats ir ar izglītību, prasības aug exāmenu sarežģītības pakāpe ir sasniegusi maximumu, gribu redzēt kaut vienu no tiem "gudrajiem". kurš varētu pats izpildīt tās eksāmenu prasības (uzdevumus).....

121471. viesis 31.marts 2004 10:35
0 0 Atbildēt

F323F - Tu šorīt tāds dikti agresīvs :) nu jā man biki labāk, par konīti grāmatvedībā čeku neprasa, ja nu vienīgi kam, par ko un kapēc :)))

121474. viesis 31.marts 2004 10:38
0 0 Atbildēt

Ceļu policija vienalga ko notraktee kaa agresīvu braukšanu piemēram nelielu spolīti(nu ko var darīt ja motors jaudīgs)un berzējot rokas un stulbi smīnot brīdina!!!

121476. viesis 31.marts 2004 10:44
0 0 Atbildēt

SemjonSemjonich

da nav man tas čeks jādod, tas vienkāši tāds piemērs ietrāpijās, vēl viena agresija:

Par cik likumā vel īsti nav aprunāts, kas ir AGRESĪVA BRAUKŠANA, man ir likumprojekts -

LAI cienijamais CP kungs pēc saviem ieskatiem izdomā kas šajā gadījumā bija agresīva darbība.

Piemēram, cigaretes aizpīpēšana ar labo, nevis kreiso roku.., deguna rubināšana...

121479. viesis 31.marts 2004 10:46
0 0 Atbildēt

..."zoba" noraušana pirms krustojuma... :):):)

121480. viesis 31.marts 2004 10:48
0 0 Atbildēt

par to spoleeshanu pie krusta:

Iedomaajies situaaciju: Iedodam kaadai sievietei kaut kaadu mazu daewoo tico ar 1.1 litru dzineeju ... Shii braukaa kaadu gadu. Tad mees vinju paarseedinam 6.0 litriigaa amerikaanju drandaljotaa ... taa sieviete ne vien pie krusta uzsaakot braukt spolees, bet veel kaadus 3 krustojumus ar spoljiem paarbrauks :)

121482. viesis 31.marts 2004 10:50
0 0 Atbildēt

Kartējais līdz galam neizdomātais un nepilnīgais likums. Vakar diskusijās jau aizskāru šo tēmu. Par diezgan nenozīmīgu pārkāpumu CP darbinieks atrodoties sliktā garastāvokliī var piespriest sodu par agresīvu braukšanu. Formulējumā "agresīva braukšana" neatrodu motocikla vadīšana braucot uz viena riteņa. Automašīnai uzsākot braukt riteņu spolēšana u.t.t. kas tiešām ir agresīvas braukšanas pazīmes. Uzskatu ka tā ir kārtējā skaļā bļaustīšanās un izrādīšanās nevis reāli veicamo darbu darīšana. Rodas iespaids ka tos formulējumus izstrādā cilvēki kas reāli nebrauc ar automašīnām un neredz reālo situāciju uz ielām.

121484. viesis 31.marts 2004 10:55
0 0 Atbildēt

ar gandriizvai dajebkuru auto var izspoleet ... taapataas arii kaucoshaas riepas nenoziimee, ka cilveeks agresiivi brauc, bij vienreiz laime iepirkt taadas riepas, kuras kauca visur nejeegaa, pat ja nelielu liikuminju leenaam izgriezu ... nu gluzji kaa filmaas :) a vispaar amiishiem ir speciaali taadas riepas izdomaatas, kas baisi kauc, tjip tunings :)

121486. viesis 31.marts 2004 10:58
0 0 Atbildēt

man nav skaidrs vaards "VAIRAAKKAARTEEJA" joslu mainja piem. ? cik 2 vai 3 vai 10 ? cik ilgaa laikaa? 10sek. 2 min vai nedeela? VAJAG SKAIDRU DEFINIICIJU!

121487. viesis 31.marts 2004 11:00
0 0 Atbildēt

gintsb

Nē, viņi izdomā šos likumus, lai varētu paši vieglāk ripināt pa pretējo joslu, jo ja normāls mirstīgais šitā brauc arī pa pretējo joslu, tad tas var traucēt ministram ar tā darīt, nedrīkst pie krustojuma normāli uzstiept, lai ministrs varētu uzraut un piebraukt tev priekšā no kreisās malējās, jo tālāk ir tikai divas braukšanas joslas... Un tā tālāk un tā joprojām viņiem mājas ir iekārtotas, tagad ir jāizkārto ātrāks ceļš līdz darbam (atpūtai)

121488. viesis 31.marts 2004 11:00
0 0 Atbildēt

nupat vēlreiz uzmanīgāk izlasīju rakstu - "agresīvs braukšanas stils dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas laikā" tātad 75+63= 138 un vairākumam AGRESĪVA dz/ceļa šķērsošana. Pārbrautuvju nepareizai šķersošanai, jau tā sodi manuprāt nav mazie, bet nu vairāk kā simts agresīvu braucēju? Manuprāt agresīvs būtu tāds , kas pilnīgi pofigistiski uz pārbrautuves ar sotaku pa pretējo joslu velk visiem garām, bet nu tādu jau nav 100 braucēju dienā ???

Kaut kas te nav kārtībā

121492. viesis 31.marts 2004 11:19
0 0 Atbildēt

nu ko var njemties? nu, buus noteikums par agresiivu braukshanu? nu un? ja brauksiet peec noteikumiem, neviens neko jums nepiesiesies. apnikuis jau klausiities shito bljaustiishanos.

Andris,

veel ne reizi neesmu sodiits, braucu pa Riigu jau 3 gadus

121495. viesis 31.marts 2004 11:41
0 0 Atbildēt

tas, ka neesi sodiits nevienu reizi 3 gados ir veiksme :) pasaki, kursh gan droshu sirdi var apgalvot, ka nekad, nekad NEVIENU reizi nav paarkaapis NEVIENU celju satiksmes noteikumu? :) man domaat, ka tikai tie, kuri nebrauc ar auto :)

121496. viesis 31.marts 2004 11:43
0 0 Atbildēt

Tagad menti vares par stabiem 200Ls sodus pielimet! KA saka tagad bus mentu bezpridels. tikko tu apstridesi mazaku sodu un ielaidisies strida par sava parkapuma butibu vai vispar vai tads bijis tu riske dabut agresiva vaditaja sodu lidz pat 200Ls. Un tad jau bus jatiesajas nevis par to ka netur pagriezies bet japierada ka neko agresivu tu nebiji darijis. Laikam jasak vadat lidzi kamera vai diktafons kas ieraksta tekstus vai filme celu visu laiku citadi jau vares peisut ko gribes.

121497. viesis 31.marts 2004 11:48
0 0 Atbildēt

sods jau nav par komunikaaciju, bet agresiivu BRAUKSHANU tak'

121500. viesis 31.marts 2004 12:04
0 0 Atbildēt

Spriežot pēc šī reida CP jau tagad var sodīt par konkrēto pārkāpumu bet vajadzīgs ir bardaks lai varētu uzvārīties.

121504. viesis 31.marts 2004 12:11
0 0 Atbildēt

2 lapsa .. bet cik ir dzirdeeti gadiijumi, ka menc saka sods buus Ls 10, bet liidzko tu saac kaut ko iebilst, tad uzreiz ir 'ak tā ... nu tad Ls 20'.... taa ka nav kaa tu saki:

"lapsa 31.03.2004 11:48

sods jau nav par komunikaaciju, bet agresiivu BRAUKSHANU tak'"

pareizāk būtu: "sodam nav jābūt par komunikaaciju, bet agresiivu BRAUKSHANU"

121506. viesis 31.marts 2004 12:14
0 0 Atbildēt

"Akcija agresīviem vadītājiem ilgs mēnesi. Tās laikā aizturētie vadītāji netiks sodīti, bet tikai brīdināti. No pirmā jūlija spēkā stāsies jaunā likumdošana, kas paredz agresīvajiem šoferiem naudas sodu līdz pat 200 latiem un sešus soda punktus. Ja braucēju pieķers atkārtoti, no tiesībām būs jāšķiras."

Neviens jau veel nav sodiits par agresiivu braukshanu, bet gan par parastajiem CSN parkapumiem - nepareiza parbrauktuvju skjersoshana, celja apzimejumu un atruma neieversohana utt. Lielaka dalja no taa visa netiek trakteta kaa agresiivaa braukshana, bet neesmu isti parliecinats par to kas tiks par tadu uzskatiits...

121507. viesis 31.marts 2004 12:17
0 0 Atbildēt

Tas viss ir mulkibas, CP agresivu brauksanu trakte ka pasi grib. Vakar mani apstadinaja kad es veicu pagriezienu pa labi pie zalas gaismas.Kad jautaju par apstadinasanas iemeslu man atbildeja, ka par agresivu brauksanu, es un mans blakussedetajs palikam ar vala mutem.Kad paprasiju kura vieta bija ta agresiva brauksana, tad man tika pateikts kad man loga neesot ielimeta apdrosinasanas uzlime un vinjs redz nevarot zinat vai auto ir apdrosinats vai nea! Ta ka katrs polcists to var traktet ka grib:(

121508. viesis 31.marts 2004 12:19
0 0 Atbildēt

gan jau nu ka taa nebuus, ka "katrs ka grib". un tad tachu paveras tikpat plashas iespeejas atspeekot, ja zina - kaa

121509. viesis 31.marts 2004 12:23
0 0 Atbildēt

kaut kāds anālisms, man PO, ka man nav logā (apdrošin. uzlīme) un viņai nemaz tur nav obligāti jābūt!!! Uzlīmi vispār tikai dod par 3mēmešiem...

Varētu mēs ar kādu sodu mentiem uzmest par stulbuma pakāpi...

121513. viesis 31.marts 2004 12:29
0 0 Atbildēt

Bet ka tu to pieradisi ka tu nebrauci agresivi, CP ekipaza ir ka minimums 2 cilveki??? Sava laika man satastija ka lai pieraditu ka mentam nav taisniba pret vienu mentu ir jabut divu cilveku/liecinieku liecibai. Lidz ar to sanak 2 menti 4 liecinieki:)

121514. viesis 31.marts 2004 12:30
0 0 Atbildēt

To Kamikadze: savirzi/saversumu noregulee, tad nekauks tapat riepas!

121516. viesis 31.marts 2004 12:31
0 0 Atbildēt

Apstrīdēt jau var bet tad pār tevi nāk kaut kas līdzīgs, ka teica subars, ka meklēs visas vietas kur varētu piesieties, jo musu zemē policistam pretī runāt nedrīkst, viņš ir lielceļu boss.

Viņiem nepatīk, ka viņus apstrīd un māca šamējiem noteikumus..

Vienreiz man pakaļ dzinās ar zilām bākugunīm un sirēnu, a man PO, es maucu, jo noteikumos nav rakstīts, ka šādā gadījumā ir jāstājas (ir tikai jāpalaiž) Tad viņš mani ar savu zizli sabakstīja, apstājos, šis pis man smadzenes par to, ka esmu laidies, es viņam pamāciju noteikumus, tad sākās mašīnas ķidāšana, aizkavēja mani bez iemesla, kas jau atkal bija pretlikumīgi, bet no to vairs nedomāju viņam klārēt (laiks ir dārgs) bet menti ir stulbi atsaldeņi (lielākā daļa)

121517. viesis 31.marts 2004 12:31
0 0 Atbildēt

no zelta fondiem - nevis Tev jaapieraada, ka Tu nebrauci agresiivi, bet gan CP, ka brauci :)

ja nav kritis uz mutes, tad jau buus ok

121519. viesis 31.marts 2004 12:34
0 0 Atbildēt

Baidos ka tik vienkarsi jau nebus ka mentam japierada. Jo dazas reizes esmu bijis uz tam sedem kur izskata menta pienemtos lemumus, vienigais ko vinji tur dara ir nedaudz samazina sodu, bet menta lemumu neatcel. Bedigi, bet fakts

121520. viesis 31.marts 2004 12:35
0 0 Atbildēt

un kaadas ta vinjiem probzas protokaloaa ierakstiit kaut kadu standarta sviestu? vot njeema un apdrudeja satiksmes droshiibu i fsjo! un ko tu tur pieradisi ka preteeju!?

121521. viesis 31.marts 2004 12:39
0 0 Atbildēt

ieraksti savu versiju un peec tam suudzi tiesaa :)

121522. viesis 31.marts 2004 12:42
0 0 Atbildēt

Ir sakarīgi menti utt, pašam patīk ar viņiem aprunāties un novēlēt veiksmīgu dienu, bet ir reizes, kad galīgi obnagljeļi, pienāk, ne labvakar, neko - pūšiet trubā, tad es saku, lai no sākuma sastādam protokolu un pēc tam ieliekam jaunu trubiņu, bet tas mans sakāmais ar viņus ir aizskāris un tad atkal mana mašīna tiek apskatīta kā tehniskajā apskatē... Vēl uz padjomnjika varētu pašūpināt un izkratīt, moš man nodilusi riepa un varēs par agresīvu auto explotāciju piešūt...

121524. viesis 31.marts 2004 12:42
0 0 Atbildēt

Viens jau rakstija laiks ir dargs un sudzesana tiesa var izradities gars un dargs process, protams ja nav sava jurista. Ta ka taisniba ir tikai mentam, ja gribam ekonomet laiku un nervus:)

121526. viesis 31.marts 2004 12:44
0 0 Atbildēt

galvenais neagresiivi vertjiit valjaa logu... baigais riska moments musdienas :) 2X apstadina menti, iedod par agresiivu loga vertjiishanu un tiesiibas nost :D

121527. viesis 31.marts 2004 12:45
0 0 Atbildēt

viesis 31.03.2004 12:30, ar savirzi un saveersumu viss bij kaartiibaa, nomainiju taas stulbaas kaucoshaas riepas uz citaam un skanju efekti uzreiz pazuda, vot taa ;) vienkaarshi taam riepaam bija baigi zemais aatruma index, kaa arii vinjas bija nezjeeliigi vecas ...

121530. viesis 31.marts 2004 12:47
0 0 Atbildēt

...Menta vārds pret tavējo..

Ments galu galā SKAITĀS (bet pēc būtības viņš ir otrs aiz zemes radītāja, jo viņi izmnto savas priekšrocības ne tur kur tās ir domātas izmantot) likumsargs, sabiedrības kalps, bet tu - tas, kurš neatzīsti savu pārkāpumu, menti tač bez iemesla neaptur...

121531. viesis 31.marts 2004 12:49
0 0 Atbildēt

Reaala situaacija:

Taa kaa noteikumos ir mineets, ka ja apdroshinaashanas uzliime ir logaa, tad polise var nebuut liidzi ... taa arii es braukaaju ... liidz pirmajai mazajai avaarijai (kuraa es biju vainiigs).

Peec 1h ilgas gaidiishanas atbrauc menti ... prasa dokjus (tiesiibas, tehnisko + polisi). Es shim saku, ka polise nav liidzi.

Ments: "kaa nav? jaabuut liidzi"

Es: "bet noteikumos ir punkts, kas noraada, ka ja ir uzliime logaa, tad polise liidzi var arii nebuut panjemta"

Ments: "kaads punkts? nav taada punkta! Juus cieniitais tiksiet sodiits ar naudas sodu Ls 1 par liidzi nepanjemtiem dokumentiem"

Es: "Tuuliit paraadiishu to punktu"

Es atshkjiiru CSN graamatinju un paraadiiju to punktu ... tad shis nomierinaajaas ... un jau mieriigaakaa balsii pateica kaut ko no seerijas "kaa lai cietushais zin kuraa aprdr. kompaanijaa mans auto ir apdroshinaats"

uz ko es nodomaaju: "internataa to var apskatiities :) " bet neko neteicu :)

taa luuk :)

121533. viesis 31.marts 2004 12:51
0 0 Atbildēt

Man riebj tie mūsu likumi un kārtībnieki, kuriem ir STATUSS, nevis AMATS. Par mentu mācās un iegūst statusu, nevis kvalifikāciju - amatu!!!!!!!!!

Gribu redzēt kaut vienu šoferīti (Latvijā), kas tam pilnīgi nepiekrīt...

121534. viesis 31.marts 2004 12:58
0 0 Atbildēt

Citreiz es ar labāk izdomāju paklusēt, jo pieredze man ir tik liela, ka varētu mentu stulbības enciklopēdiju izdot.

Bet, ja man ir draugi (laika nosišanai, kopīgai cirka skatīšanai) līdz un labs garīgais, tad gan tīri labprāt ar mentiem patusējos, labi, ka nav gadījušies, pagaidām, tie agresīvie, kuri visu kārto ar fizisko spēku.

Parasti šitos jautruļus satieku uz salu tilta piektdienas, sestdienas naktīs, kad maucu no tusiem mājup.. Bieži sanāk vēl tusiņš ar mentiem, tapēc nekad nemāku teikt cik ilgs laiks paies mājupceļā :D

121539. viesis 31.marts 2004 13:48
0 0 Atbildēt

He, he tikko iedomājos mazu krustojumu ziemā, vienalga kautkur nomalē kur ielas nav tīrītas mēnešiem, uhh ku visi agresīvi spolējot uzsāks braukt, LOL

121542. viesis 31.marts 2004 13:57
0 0 Atbildēt

Agresiva brauksana tiek defineta ari ka brauksana neieverojto citu brauceju intereses. Tatad vairs nedrikst apdzit pensionaru, kurs brauc ar -20km/h un velas, lai ari citi brauktu tapat un vinu neapdzitu! Vina intereses ir jaievero!

121544. viesis 31.marts 2004 14:05
0 0 Atbildēt

nu tad jau nekadas vina intereses netiek aizskartas :) ja Tu vinajm traucesi, tad gan

121545. viesis 31.marts 2004 14:06
0 0 Atbildēt

APK vajag 3 punktus: agresīva braukšana, agresīva apstāšanās un agresīva stāvēšana. sods līdz Ls 200 un viss čikiniekā. :)

121549. viesis 31.marts 2004 14:19
0 0 Atbildēt

Koks ar diviem galiem

Agresiva brauksana tiek defineta ari ka brauksana neieverojto citu brauceju intereses, secinājumi, ja kāds man grib nahaļna pielīst priekšā pirms krusta, jo tālāk iet tikai viena josla, tad es ar redz esmu agresīvs braucējs, jo nepalaidu to agresīvo, kurš man spraucās priekšā, ments abus paņem un žūksnis griežas.(parasti viens ir vainīgs, bet šādā gadījumā - abi vainīgi)

Šītais pants ir izdomāts, lai pēc iespējas vairāk būtu sodāmie, karoč laikam pa MTV saskatījušies raidījumu "CRIBS", jo tur visiem pie mājas krutie baseini un vāģi un ar iepriekšējo sodu cenu politiku pie tādiem netikt.... Suka..ssss

121550. viesis 31.marts 2004 14:19
0 0 Atbildēt

jaa, nedrikst aizmirst arii agresiivu vadiitaaja riiciiba peec celju satiksmes negadiijuma, agresiivu braukshanu un virziena mainju, agresiivu transportliidzeklju izkartojumu uz brauktuves, agresiivu braukshanas aatrumu, distanci un intervaalu, agresiivu braukshanu krustojumos, agresiivu celju satiksmi dziivojamas zonaas, agresiivu arejas apgaismes ieriichu lietoshanu, agresiivu pasazhieru un kravas parvadashanu, agresiivu maaciibu braukshanu, agresiivu transportlidzeklja tehnisko staavokli un iekartojumu uc. :)

121552. viesis 31.marts 2004 14:25
0 0 Atbildēt

==> Escortdriver

"agresiivu pasazhieru un kravas parvadashanu" šitais ir laps, karoč agresīvus pasažierus ar nedrīkst pārvadāt, a to ments pienāk pie tava auto, paosta gaisu un saka: "Ir jūtama agresīva aura mašīnā, lūdzu sagatavojiet kāpostu.." :D:D:D

121554. viesis 31.marts 2004 14:27
0 0 Atbildēt

agresīva agresīva braukšana

121555. viesis 31.marts 2004 14:28
0 0 Atbildēt

gresīva alkohola lietošana...

121562. viesis 31.marts 2004 15:09
0 0 Atbildēt

bija domata vienkarshi agresiiva pasazhieru parvadashana, bet der arii papildpunkts par agresiivu indiviidu parvadashanu! :) Vinji taksh var pamudiant tevi riikoties agresiivi un taapec ir apdraudosh apstaklis satiksmes droshiibai... 200Ls luudzu... :D

121569. viesis 31.marts 2004 15:47
0 0 Atbildēt

Lai ments pieraada ka agresiivi brauci, ir kamera, nofilmeets OK noskaidrot un pieraadiit vieglaak kam taisniiba vienam vai otram, bet ja taadas nav ko tad? Es nepiekriitu un viss! Tikmeer kaameer nav pieraadiits ka es agresiivi braucu un konkreeti noformuleets, iepuut, lai tiesaajas ar mani vai es ar vinjiem kaada raznjica. Un veel lapaak kad pieraada menta pieshkjirtaa soda aplamiibu nu tad lai turas. Buutu interesanti pieprasiit piemeeram publisku atvainoshanos vai arii piedziit no meta vai CP mar moraalo kaiteejumu :)

121573. viesis 31.marts 2004 15:54
0 0 Atbildēt

Man tāpat nav skaidrs, kas tad ir "agresīva braukšana". Viss par ko iet runa ir elementāra CSN pārkāpšana. Tagad par to pašu, par ko sodīja ar 10Ls, CP tagad nosaucot to par "agresīvu" braukšanu, kasēs 200...?

121578. viesis 31.marts 2004 16:04
0 0 Atbildēt

Tev tieshaam nav skaidrs. Ne jau "par to pashui". Agresiiva braukshana ir secīgu paarkaapumu seerija.

121590. viesis 31.marts 2004 17:42
0 0 Atbildēt

man sāk interesēt tāda lieta kā morālā kaitējuma nodarījums, kad tiesājas par soda atcelšanu. nav jau jēga tiesāties par nieka dažiem desmitiem latu. bet kad var paņemt pēc pilnās programmas par pāris štukām par morālām ciešanām, lūk tad beidzot menti labi apsvērtu katru lēmumu. pagaidām laikam tādu gadījumu nav bijis, bet tā vajadzētu, tā vajadzētu !!!!!!!!!!

121592. viesis 31.marts 2004 17:56
0 0 Atbildēt

[to Escortdriver 31.03.2004 14:19]

jaa, nedrikst aizmirst arii agresiivu vadiitaaja riiciiba peec celju satiksmes negadiijuma

--------------------

Nu sho es ljoti viegli varu iedomaaties....

;)

121596. viesis 31.marts 2004 18:36
0 0 Atbildēt

Jā, agresīvā braukšana, soda punkti - viss norāda tikai uz vienu - jāmēģina "komunicēties" ar CP par abpusēji izdevīgo variantu - samaksāt "uz rokas". Un kamēr CP-iem nebūs lielās algas un ar likumu noteikts, ka gadijumā ja viņu pieķers "uz rokas" ņemšanā, tad viņš, piemēram, visu atlikušo dzīvi nevarēs ieņemt amatu un saņemt atalgojumu augstāku par sētnieku, šīs izmaiņas man liksies tikai ka lobēšana no to pašu CP-tu puses. Dzīve ir skārba :(

121599. viesis 31.marts 2004 20:11
0 0 Atbildēt

braucu kaa parasti, agresiivi. lai nokjer pa priekshu

121609. viesis 31.marts 2004 22:19
0 0 Atbildēt

cik daudz visi var bazunēt vienu un to pašu ?? skaidrs, ka MK ir jādod skaidrojums - kas, kāda konkrēti vadītāja rīcība, ir uzskatāma par agresīvu braukšanu . Visi CP jānodrošina ar videokamerām, lai var uzņemt vadītāja pārkāpumu - agresīvo manevru. Diez vai jaunās paaudzes tiesneši - administratīvie tiesneši, ticēs visām CP pasaciņām pēc kārtas, un diez vai t.s.pārkapēji būs tik dumji, ka bez tiesāšanās maksās tos 200ls.Pēc administratīvā procesa likuma, CP darbiniekiem būs jāpierāda sava vērtējuma un soda pareizība, tiesnesim jāsavāc visi pierādījumi, un jāizvērtē tie. Jebkādas šaubas, pierādījumu trūkums, ir garants labvēligam iznākumam autovadītāja labā. Plus vēl - morālās kompensācijas iespējamība, ar kuru nesen tika papildināts administratīvā procesa likums.

121625. viesis 1.aprīlis 2004 8:46
0 0 Atbildēt

Muļķīši,tik daudz komentāru žurnālistu un p saceltā blefa dēļ,arī pašlaik ir daudz csn pārkapumu par kuriem reāli nav iespējams sodīt ,tā arī būs ar agresīvo br.

121642. viesis 1.aprīlis 2004 9:32
0 0 Atbildēt

Sapņoju par to dienu, kad arī mani pabrīdinās un nevis "ārstēs", lai izspiestu naudu (par katru sīkumu).

121659. viesis 1.aprīlis 2004 10:09
0 0 Atbildēt

to lapsa.

Vai tad vienreizēja nepārtrauktas līnijas šķērsošana ir uzskatāma par "secīgu paarkaapumu seeriju".

121660. viesis 1.aprīlis 2004 10:11
0 0 Atbildēt

vai tad es taa teicu?

121662. viesis 1.aprīlis 2004 10:15
0 0 Atbildēt

"brīdināšanas"akcijas laikā tas tā tika pasniegts. Tamdēļ arī tāda nesaprašana.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti