Inchcape pilnībā pieņem korporatīvo nosaukumu 2

 
8.marts 2006 11:04

"1.aprīlī būs pagājis gads kopš Latvijas auto tirgū ienāca automašīnu Mazda un Jaguar tirgotājs SIA "Inchcape Motors Latvia" (IML), kas ietilpst starptautiskā automobiļu tirdzniecības grupā "Inchcape plc".

Šajā pārejas posmā, kas ilga gandrīz gadu, klientu ērtībai vēl tika izmantota gan Latvijā pazīstamā M-Motors tirdzniecības zīme, kas ar automašīnu Mazda tirdzniecību Latvijā bija saistīta daudzus gadus, gan Inchcape vārds, lai klientus pieradinātu pie jaunā automašīnu Mazda un Jaguar pārstāvja," – stāsta SIA "Inchcape Motors Latvia" direktors Juris Bogdanovičs.

"No šī gada sākuma esam pilnībā pārgājuši uz korporatīvā nosaukuma – Inchcape – lietošanu, jo esam pārliecinājušies, ka mūsu klienti ir pieraduši pie jaunā automašīnu Mazda un Jaguar pārstāvja, un pārliecinājušies par mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti. Par godu šim notikumam mēs klientiem piedāvājam pilnīgu jaunu un Latvijas auto tirgū vēl neredzētu pakalpojumu – Inchcape Līzings," – turpina J.Bogdanovičs.

Inchcape Līzings piedāvā servisu, kāds līdz šim nav bijis nevienam automašīnu dīlerim, un kas radīts, lai automašīnas iegāde būtu maksimāli ērta. IML salonā automašīnas pircējs var nokārtot visus ar automašīnas iegādi saistītos jautājumus, un salona darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotākos līzinga nosacījumus, kā arī nokārtos visas nepieciešamās formalitātes.

Gan privātpersonām, gan juridiskajām personām tiek piedāvāti trīs līzinga veidi – finanšu līzings, operatīvais līzings un apkopes līzings.

Finanšu līzingu ir līzings, kur nomaksājot visus ikmēneša maksājumus īpašuma tiesības tiek nodotas līzinga ņēmējam bez papildus izmaksām. Ikmēneša maksājumus aprēķina, ņemot vērā līzinga termiņu, automašīnas cenu, pirmo iemaksu un līzinga procentus. Klients var izvēlēties arī finanšu līzingu ar atliktu pamatsummas maksājumu līzinga termiņa beigās.

Operatīvais līzings ir līzings, kura laikā līzinga ņēmējs lieto automašīnu, saglabājot pirmpirkuma tiesības uz automašīnas iegādi līzinga līguma termiņa beigās, apmaksājot sākotnēji līgumā noteikto atlikušo vērtību. Automašīna atrodas līzinga ņēmēja lietojumā uz noteiktu laika periodu.

Īpašais piedāvājums Inchcape Līzings programmā ir Mazda automašīnu apkopes līzings. Apkopes līzings nodrošinās regulāru automašīnas apkopi, riepu nomaiņu, riepu uzglabāšanu un citus pakalpojumus par fiksētu ikmēneša maksājumu. Tādējādi servisa izmaksas ir aprēķināmas un viegli kontrolējamas, tāpat arī automašīnas aizsardzības apjoms ir plašāks, nekā to nodrošina garantija. Apkopes līzings iespējams ar nosacījumu, ka pēc līguma termiņa beigām automašīna būs ne vecāka par 3 gadiem, un tās nobraukums nepārsniegs 150 000 km. Šāds pakalpojums nodrošina to, ka klienta automašīna vienmēr būs labā stāvoklī un ļaus klientam plānot servisa izmaksas.

IML ir oficiālais Mazda un Jaguar tirgotājs un tehniskās apkopes nodrošinātājs Latvijā. Jaguar un Mazda automašīnas tiek tirgotas IML salonā Skanstes ielā 33. IML īpašnieks ir "Inchcape Motors Finland Oy" (IMF), kas ir starptautiskās automobiļu tirdzniecības grupas "Inchcape plc" uzņēmums. IMF ir ekskluzīvs automašīnu marku Mazda, Jaguar un Land Rover importētājs un izplatītājs Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

 
Visi komentāri
 
194377. viesis 8.marts 2006 13:13
0 0 Atbildēt

kā tas inchcape pareizi jāizrunā? inčkeip?

194391. viesis 8.marts 2006 14:30
0 0 Atbildēt

čista latiškijs uzņēmuma nosaukums.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti