areon: Katram degunam - pa smaržai! 19

 
22.marts 2006 10:58

Smakām, smaržām un aromātiem mūsu dzīvē ir ļoti liela nozīme. Mūsu deguni ar katru dienu kļūst izsmalcinātāki. Nu jau tie ir īsti „feinšmekeri”!

Ik pa brīdim pasaules vadošie smaržu radītāji mūs pārsteidz ar jaunu aromātu buķeti, jaunu smaržu līniju. Izvēloties smaržas mīļotai sievietei, vai tualetes ūdeni sev, mēs arvien ilgāku laiku pavadām parfimērijas veikalā, elpojot, ostot un atkal elpojot.

Patīkams aromāts ir labsajūtas garants. Un ne jau tikai blondīnes dekoltē kārdinošajā bedrītē vai mūsu trīs dienu bārdas rugājos. Visur! Tajā skaitā arī automobilī!

AREON gaisa atsvaidzinātāji automobiļiem ir nu jau piecpadsmit gadus sena tradīcija vairāk kā trīsdesmit piecās pasaules valstīs. Arī Latvijā šī preču zīme pirms dažiem gadiem iesoļoja pārliecinošiem soļiem. Iesoļoja un nostabilizējās veikalu un degvielas uzpildes staciju plauktos. Ja vēl ne tik senā pagātnē automobiļu gaisa atsvaidzinātāji asociējās ar kādu mūžzaļu koka siluetu, tad šobrīd stereotipi pamazām lūzt un automobiļu salona aromātu cienītājiem ir plaša izvēles brīvība.

KLASIKA IR NEMIRSTĪGA

aeron1.jpgŠķiet pirmie automobiļu gaisa atsvaidzinātāji, kuri uzsāka šūpošanās maratonu pie mūsu atpakaļskata spoguļiem bija kartonam līdzīga materiāla ar smaržām piesūcināti karekļi, kas dažas dienas uzturēja padomju frizētavas aromātu. Šādi „smaržekļi” vēl ar vien ir gana aktuāli ne mazums automašīnu salonos. Arī AREON izpildījumā. Protams, izmatojamie materiāli ir kļuvuši modernāki, ekoloģiski tīrāki, acij tīkamāki. Arī aromātu buķete ir papildināta tā, lai jebkuram degunam smarža būtu pa prātam.

Moderna, mūsdienīga forma, gaumīgs vizuālais noformējums, patīkams aromāts un noturība. Šīs īpašības raksturo AREON „klasiku”. Lai arī šāda veida aromatizatori nav mūžīgi, jebkuram autobraucējam pieejamā cena ir arguments par labu „klasikai”.
Tradicionālu aromātu cienītāji noteikti dos priekšroku augļu, ziedu, priežu vai zaļās tējas niansēm, kāds izvēlēsies tabakas vai medus smaržu. Taču, ja minētie aromāti kādam šķiet salkani un „morāli novecojuši”, tad īstā reize pamēģināt, piemēram, jaunas automašīnas aromātu. Laba izvēle. Arī pats pārliecinājos, ka izbaudot šo aromātu kaut reizi oriģinālajā izpildījumā, to gribas baudīt vēl un vēl...

Ekstrēmu izjūtu cienītājiem visas iespējas izbaudīt kaut ko no AREON LUX sērijas – izsmalcināti, mūsdienīgi, no neskaitāmām sastāvdaļām miksēti aromāti. „Anti tobacco”, „Vanilla”, „New Car”, „Oxygent” un pat „Elegant dandy”. Turklāt īpaši avangardiskā izpildījumā.

UZLABOTA KONSTRUKCIJA

aeron2.jpgInteresantas formas gaisa atsvaidzinātāji, kuru darbības princips vēl nesenā pagātnē bija pašu autobraucēju fiziskais spēks. Instrukcija vēstīja, ka aromātu no iesaiņojuma var izdabūt ar adatiņu (ietilpa komplektā) jāpārdur iesaiņojums speciāli paredzētā vietā un tad ik pa brīdim pēc vajadzības ar abām rokām jāuzspiež, lai smaržīgā viela nokļūtu uz speciāla sūklīša. Savā ziņā pat interesants process! Vēl jo īpaši tad, ja runa bija par gaumīgu meiteņu mākslinieciskiem attēliem – tā vien nagi niezēja!

Jaunās paaudzes šīs klases atsvaidzinātāji ir saglabājuši formu un darbības principu. Taču manipulācijas ar adatu un abu roku īkšķiem nu aizstātas ar daudz vienkāršāku „mehanismu”. Atliek atbrīvoties no nelielas aizsargplēvītes un viss pārējais notiek pats par sevi. Arī šajā kategorijā klāt nākuši ne viens vien jauns un eksotisks aromāts, kā arī papildinājies vizuālā noformējuma klāsts.

SILTĀ GAISA SPĒKS

aeron3.jpgJauns velosipēds, protams, nav izgudrots, taču vecais kārtīgi savests kārtībā gan vizuāli, gan tehniski. Plastmasas kapsulā iesprostots sauss aromāta elements reaģē uz silto gaisu, kas, savukārt, piepilda automobiļa salonu ar patīkamu smaržu. Lai siltais gaiss piekļūtu smaržai, šo gaisa atsvaidzināšanas ierīci ar speciālu skavu piestiprina pie salona ventilācijas lūku restes.

Šīs klases gaisa atsvaidzinātāju priekšrocība ir tā, ka aromāta stiprumu varat kontrolēt ar siltā gaisa padevi, kā arī ar speciālu mehānismu pašā kapsulā.

SMARŽAS MĪĻOTAJAM AUTO

Ko tik cilvēks nav izgudrojis, lai pievērstu citu cilvēku uzmanību ar labu smaržu. Pēc vajadzības, noskaņojuma un finansiālajām iespējām mēs lietojam dezodorantus, losionus, tualetes ūdeņus. Augstākā pilotāža ir smaržas. Smalkas, koncentrētas, īpaši noturīgas...

Arī automobiļu salonam AREON radījis smaržas. Saglabājot visu iepriekš minēto gaisa atsvaidzinātāju aromātu nianses, pasniedzot tās daudz noturīgākā izpildījumā. Jaunā AREON gaisa atsvaidzinātāju sērija spēj rūpēties par smaržu salonā līdz pat sešdesmit dienām. Kad aromāts sāk izbalēt, atliek nomainīt tikai pašu smaržas tilpumu un labsajūta turpinās.

Darbības princips gaužām vienkāršs, šā segmenta tirgū jau pazīstams – Stikla pudelīte ar koncentrētu smaržu un plastmasas turētājs, kurš stiprināms pie ventilācijas atveres restītes. Apvienojot abus šos elementus un noregulējot siltā gaisa padevi mūs pārņem patīkams aromāts. Turklāt turētāja mehānisms ļauj regulēt smaržas intensitāti – ja nu sievai sāk rasties aizdomas! Praktiski, glīti un ekonomiski!

PATS SAVA DIZAINA AUTORS

Lai arī veikalu plauktos netrūkst dažnedažāda izskata, dažnedažādu aromātu un dažnedažādas konstrukcijas automobiļu salona gaisa atsvaidzinātāju, AREON ļauj mums spert vēl soli tālāk un radīt pašam savu „smaržīgo” suvenīru. Ne nu gluži tā, ka varam pasūtīt gaisa atsvaidzinātāju ar savu monogrammu vienā eksemplārā, taču ar savas firmas logo vai pārstāvēto preču zīmi gan. Tiesa, tad jārēķinās ar vismaz 3000 lielu tirāžu. Veidojot savu gaisa atsvaidzinātāju dizaina ideju lidojumam nav robežu. Vai nu viena no desmit pašu ražotāju piedāvātajām formām, vai jūsu dizainera izstrādāta. Par visu var vienoties!

Automobiļu salona gaisa atsvaidzinātāji. Smaržīgas mantiņas, kas rada mums labsajūtu brauciena laikā. Un ja tā labi padomā, kāpēc gan šis aromātiskais suvenīrs nevarētu būt arī dāvana? Dāvana Ziemassvētkos, vārda dienā, biznesa partnerim vai vienkārši tā pat? Reizēm tieši smarža ir tā, kas liek atcerēties kādu patīkamu notikumu vēl un vēl...

Gatis Gateris

apmaksāts reklāmas raksts
 
Visi komentāri
 
195639. viesis 21.marts 2006 10:49
0 0 Atbildēt

īpaši jau interesants ir tas adatas izduramais spaidāmais variants. nedaudz pa daudz izspied un vissnopil uz paneļa plus rokas sasmērētas.

Patīkamāk tomēr ir svaigs gaiss nekā banāna/ābola intensīva "smirdoņa" salonā

195651. viesis 21.marts 2006 11:37
0 0 Atbildēt

ik pa laikam iepushu kadu odieriti un i ok vismaz labak smarzho neka tas letas smakas

195656. viesis 21.marts 2006 11:49
0 0 Atbildēt

Varbūt, pārmaiņas pēc, "gaisa atsvaidzinātāju" fani varētu mēģināt biežāk mazgāties paši un turēt tīru mašīnas salonu...

195672. viesis 21.marts 2006 13:36
0 0 Atbildēt

Normāli ir maķenīt bendžu papilināt – vismaz riktīga auto smarža.

Vislabāk, ja ne pēc kā nesmird... IMHO

195675. viesis 21.marts 2006 13:40
0 0 Atbildēt

AmbiPur ir pats labākais, lietoju to jau no brīža kad kad tas parādījās Latvijas tirgū, un lai tas Aeron man pierāda ka ir labāks!

195676. viesis 21.marts 2006 13:41
0 0 Atbildēt

Man ar liekas, ka par tira, svaiga gaisa aromu, nekas labaks nevar but...

195679. viesis 21.marts 2006 13:55
0 0 Atbildēt

Tākā šie visi smaržojošie nieciņi ir tīra ķimija, tad izvairos tos lietot.

195681. viesis 21.marts 2006 14:06
0 0 Atbildēt

Nezin, mani apmierina tā smarža, kas ir mašīnā, bez papildus smirdekļiem. Citi arī nesūdzas, tāpēc neredzu nepieciešamibu ievietot šos smirdeklīšus.

195686. viesis 21.marts 2006 14:59
0 0 Atbildēt

Vissi šitie smaržekļi ir viena sasodīta ķīmija, kas lēnām un patstāvīgi iesēžas tās ostītāju aknās, asinīs un smadzenēs.

Neatzīstu!

195688. viesis 21.marts 2006 15:08
0 0 Atbildēt

Vajag savaldiit savas gremoshanas nopuutas, tad daudz kas dziivee atrisinaas pats no sevis...

195694. viesis 21.marts 2006 15:34
0 0 Atbildēt

Denaturaati, smakas , kas sasniegtas ar kjiimisku vielu paliidziibu.

Elpojiet dziljaak. :)

195712. viesis 21.marts 2006 17:21
0 0 Atbildēt

katrai smaržai - pa degunu! :D

195720. viesis 21.marts 2006 18:41
0 0 Atbildēt

Savulaik labas bija taadas lielas tabletes, kuras iemest kaadaa kabatinjaa...

patrezi neizjuutu vajadziibu peec taam...salona viegla aadas smarzja vai jaunas mashiinas, taa arii neesmu izpratis.

195730. viesis 21.marts 2006 23:53
0 0 Atbildēt

areon nerulee :))) laikam tapeec ka leetais gals":)

195736. viesis 22.marts 2006 8:17
0 0 Atbildēt

gaisa atsvaidzinatāji bojā nevis gaisu,bet salona vizualo izskatu,it sevišķi tie kuri piestiprinās pie ventilācijas

195738. viesis 22.marts 2006 9:13
0 0 Atbildēt

Man domāt ka visa ''sitā ķīmija tieši nomāc smaržas receptorus, vai ko tur, un pēc 3 paaudzēm cilvēks vispābā vairs ne ko lāga nevarēs saostīt :(

195760. viesis 22.marts 2006 11:54
0 0 Atbildēt

labaak tad sashtukot kaadu dabiigu aromaatu ala pirpameetru, citrusu augu mizinjas vai krustnaglinjas. lielaakaa dalja sho kjiimisko suudu ir kancerogeeni, taapat kaa visas krutaas smarzhas- vairs nerazho no dabiskaam izejvielaam, bet taas aizstaaj ar tipa analogiem maaksliigi izgatavotiem.

195900. viesis 23.marts 2006 23:31
0 0 Atbildēt

un tad norauj asmu

248380. viesis 5.decembris 2007 12:18
0 0 Atbildēt

Manuprāt tā ir ļoti laba doma padarīt smaržas mašīnā pieņemamākās. tizli braukt ar mašīnu kad iekšā smird. Padarīsim braucienu ērtāku un foršāku! :)

1a11.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti