Atklāj servisa centru ar plašu auto elektronikas piedāvājumu 1

 
12.marts 2008 9:36

Darbu uzsācis "Baltic Car Equipment Rīga" salons Rīgā, Lubānas ielā 43. Tas izveidots, apvienojoties diviem uzņēmumiem: SIA Vadības sistēmas, kas līdz šim bija pazīstams kā auto elektronikas tirgotājs un Lietuvas uzņēmumam Baltic Car Equipment, kas ir viens no lielākajiem auto piederumu importētājiem Baltijā.

Jaunajā servisa centrā tiks piedāvāts daudzpusīgākais auto elektronikas klāsts Latvijā: auto drošības sistēmas, auto multimediju sistēmas, parkošanās sistēmas, Parrot brīvroku sistēmas, kā arī TomTom un Mio navigācijas ierīces. Jaunais uzņēmums Baltic Car Eqipment Rīga saglabās līdzšinējo SIA Vadības sistēmas darbības virzienu un nodarbosies arī ar auto elektronikas vairumtirdzniecību. 

Drīzumā uzņēmums piedāvās Latvijas tirgum jaunu automašīnu marķēšanu izmantojot DataDot tehnoloģiju. DataDots ir unikāla identifikācijas un drošības sistēma, kad ar lāzera palīdzību tiek iegravēta unikāla informācija par jūsu automašīnu vai citām marķējamām iekārtām.

Baltic Car Equipment Rīga biznesa attīstības direktors Armands Rundāls saka: „BCE Rīga būs modernākais auto pēcpārdošanas servisa centrs, kas piedāvās vairākus modernus, līdz šim Latvijā nepieejamus pakalpojumus. Pateicoties BCE Lietuvas partneru pieredzei un sekmīgajai darbībai esam pārliecināti, ka spēsim piedāvāt augstvērtīgus pakalpojumus arī Latvijā.”
 
Visi komentāri
 
254199. viesis 12.marts 2008 18:32
0 0 Atbildēt

Butu jau verts aizdoties pamielot acis uz septinjdesmito gadu auto patafoniem un astonjdesmito gadu kasetniekiem,kuri beidzot ar "visvareno" Lietuvie4u palidzibu ari nonaku4i Latvijas tirgu....:):):):)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti