Rīgā ceļa zīmēm ticēt nevar, ceļu būvnieki Vianova nedarbi uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 5.9.2024 (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 5.septembris 2024 19:17

Ceļa remontētāji atkal grēko ar ceļa zīmju un vadstatņu izvietošanu, iAuto atkal spiests pieminēt projektētāju, būvnieku un kontrolētāju atbildību. Taču ir arī labā ziņa - vieta, kur vecais asfalts satiekas ar jauno, šoreiz nofrēzēta godam, tādēļ neveido atsitienu, kas būvniekiem izdodas ne vienmēr.

Policija tikai māk sodīt autovadītājus pagaidām, bet būtu jāsāk ar ceļa zīmju licējiem būvdarbu zonā.

Ja kaut viens no Rīgas domes vai Latvijas valsts ceļiem sāktu kontrolēt savus objektus, jau situācija uzlabotos.

 
Visi komentāri
 
650 5.septembris 2024 21:56
0 0 Atbildēt

Netici zīmēm, tici Viva iva Novai un/vai (arī) Latviešu Ceļa Anna Novai. Vai/vai,Davai Davai (DD- dots/devējam). 

Neetici savām (iespējams,piekukusušajām, opto metriski  nobīdītajām) acīm, tikci maniem darbiem (turpmāk textā Darbi).Jāa.

Es tā nupatā "dzirdēju", ka elektroniskie inkassātōri tagad V/vid (Valstiski/vidējājājos) posmos papildus liekot pārvietojamos radarus.Dubults neplīst, tāteikt.Tā dēvētie Lohi,tu sazinies ko, esot tādi kā Gudrāki tapuši.Tā s(L)aucamā Mistera Drr.Brr valstiski/vidējā Repupoputuācija arvien Ceļās (dubultojās), pa kādi (vismaz,ViDēji) 2km/h diennaktī.Kā taj krieva filmā teica- no visa šhitā te pat Akmens Tiltam sacelsies .I.

iAuto 6.septembris 2024 10:25
0 0 Atbildēt

Vianova, cik es zinu ir labs uzņēmums, vietējie profesionāļi uztaisīja

650 6.septembris 2024 13:45
2 0 Atbildēt

Protams, ka lab.Lielisks.Ne-Lieliskie pie šādiem darbiem diez vai būtu tikuši.Cik jau mēnešus no vietas- kā tik jauna (Darbu)diena, tā atkal jauns spļāviens/sejā.

anonimikis 5.septembris 2024 22:20
1 0 Atbildēt

Iesaku aizbraukt uz Jelgavas šosejas pirmajiem pāris km uzreiz aiz pārbrauktuves. Tur ir ļoti savdabīgs remonts veikts risēm labajā joslā. Kādreiz LVC bija profilogrāfs, laikam tas vairs netiek lietots.

650 5.septembris 2024 23:27
0 0 Atbildēt

Tas ira tā dēvētais Annanova-Ivanova profilohogrāfiskais sindroms.

iJuris 6.septembris 2024 0:12
1 0 Atbildēt

Tas posms viņiem izdevās lielisks, jau frēzējot bija redzams cik liela būs augstuma starpība. Nez cik ļoti lie starpība summai būtu ja noasfaltētu visu vienlaidus, nevis ar pāris metru starpību? Es teiktu ka brāķis pasūtot un izpildot, taču nav ne jausmas pie kā vērsties, lai kāds dabūtu pa kaklu.

Ar moci vispār jautra lēkāšana tur.

Mareks 6.septembris 2024 7:23
3 1 Atbildēt

Labāk nebūtu taisījuši, tāpat nevienam nevajag ceļu, tikai bļaut vajag

iAuto 6.septembris 2024 10:26
5 3 Atbildēt

Rīgas - Jūrmalas šosejas Rīgas posms bija ļoti sliktā stadijā

650 6.septembris 2024 18:44
0 0 Atbildēt

Tas posms bija sliktā stadijā jau (vismaz!) otro vai pustrešo gadu desmitu.Visa tā cūcība ar zaļo izvaroto "drošības"kauna sētu, izbagarēti izļodzīto (drošibas!) kaunuma barjeru, ikmēneša uttaino pelbasseinu pa pusotru kreiso joslu (pēc Katra kaut cik normāla lietus..),risēm,  pirms 3g "bedrīšremonta" laikā (turpmāk textā Darbi) izcūkoto kreiso zobudrebināšanās joslu, gadu desmitiem demonstratīvi novietoto (laika gaitā sapuvušo) palešu krāvumu barjeras pārkāpšanai NElikumīgā vietā- VISS TAS tur visu šo laiku LOHU acupriekšā gozējās.Jūarmalā dzīvojošie Valsts Saimnieki ikdienā tam suuudam brauca garām un veda savus Augstos Viesus- lai tie redz, kur visā Europopā dzīvo pati lielākā (ietekmīgākā) LOHU cits.Jā.

Marts 6.septembris 2024 13:44
1 0 Atbildēt

Jelgavas šosejā tie taisnstūri izskatās vis lieliskāk lietus laikā. 5 -7cm dziļa rise, tad labotais taisnstūris daži metri tad atakal rise. Nebeidzams stāsts

650 6.septembris 2024 20:17
1 1 Atbildēt

Nupat skatos BesTabū.Jū.Sieviete esot tiktokā uzgājusi video materiālu- Balvu pagasstā divi lohi brauc ar moci pa koplietošanās ceļu, pakaļāsēdošais (passažieris) ar kreiso roku filmē spido metru. Kadrā skaidri redzams- tas suuds rāda 180km/h. Aizsūtījusi šo video polipolicijai, pieprasījusi nodrošināt drošu satiksmi unt noziedzniekam Sodu/Par!

Un te pēkšņi e-krānā parādās vecais labais paziņa- tas pats būdīgais plikgalvainais poliPriekšnieks.Un ko Jūs domājiet, izrādās, šis ātrums neesot fiksēts ar SERTIFICĒTIEM TEHNISKIEM LĪDZEKĻIIEM ! Un tas viņa tonis ir apm tāds- netraucējiet polipolicijai strādāt, nefilmējiet te visādus suudus un nesūtiet! Nekāda pamata kādu sodīt te nav! Lieliski! 

Kaut gan, viss ir likumsakarīgi un izriet jau no iepriekš dzirdētā demagog muldoņas texta- "par "vajadzību ievērot no Pirmā +km/h". Labi zinot, ka aizkadrā tas pats viņš pats uzliek sodu tikai no +13km/h. Nudien nav skaidrs- vai tiešām te ir atlicis vēl kāds tāds  Valstiski/Vid'ējais LOHS ,kuram no šīs klaunādes vēl nenāk Veeemiens? ;p

0pis 7.septembris 2024 17:47
1 0 Atbildēt

Ivanova nedarbi ir īpaši neganti

650 7.septembris 2024 22:33
0 0 Atbildēt

Varbūt varam kkā vienoties (samesties) - kuŗš nofilmēs lielāku ciparu un Redaktors tad lai aizsūta dūšigajam Pr-niekam.Ko viņš teiks.

Nesen (nu burtiski Nupat) tur kaut'kāds viens pļjūtmannis no publiskā tv e-krāna sparīgi "aicicinājāja" likumpakaļausīgos pisloņus aktīvāk ziņot/Par! ,ar piebildi ka Viņš ļoti cerīgi cerot uz tā dēvēto "sabiedrības līdzdalību".Jā.

Krieva laikā rīgā suvorova/ērgļu ielas stūrī esošajā 'zig/zag līkumā uz tā senā mūra appendiksa kkādi gudrinieki bij pakarinājuši elektrisko ātrummērīšanas Tablo (tolaik vēl anaalogo, ne-elektronisko).Lohi sparīgi sacentās- kurš "uzrādīs" 3ciparu skaitli.Vinnētājs laikam devās pa taisno uz 1majiem Meža.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti