OCTA, tas tiešām ir iizi! 4

 
16.jūnijs 2008 12:54

Pērn pieņemtās izmaiņas likumdošanā paredz, ka no šā gada 1.jūnija ar interneta starpniecību noslēgta OCTA polise ir derīga bez apdrošināšanas polises oriģināla.

Auto vadītājam nav obligāti jāvadā līdzi OCTA polise papīra dokumenta veidā, Ceļu policija tās esamību pārbaudīs pēc centralizētās datubāzes. Kā arī, kā obligāta prasība ir atcelta speciālā uzlīme uz transportlīdzekļa priekšējā loga.

Iegādājieties OCTA polisi internetā, neizejot no savas mājas vai darba vietas. Tas ir ērti un iizi:

1) aprēķiniet un izvēlieties lētāko OCTA cenu. Tā kā OCTA ir obligāts apdrošināšanas veids un to regulē likums par OCTA apdrošināšanu, visi apdrošinātāji piedāvā identiski vienādus OCTA apdrošināšanas noteikumus.
2) ar IIZI palīdzību vienmēr var uzzināt cik maksā Jūsu OCTA visās apdrošināšanas sabiedrībās, kas Latvijā piedāvā OCTA pakalpojumus. OCTA polišu cenas tiek noteiktas apdrošinātāju cenu aprēķināšanas sistēmās, kas savukārt ir tiešsaistē ar LTAB datu bāzi. Nekādu uzcenojumu vai slēptu nosacījumu.
3) salīdziniet savas OCTA cenu arī par trīs, sešu, deviņu vai divpadsmit mēnešu periodu. IIZI palīdzēs aprēķināt jūsu līdzekļu ekonomiju, ja pirksiet OCTA uz gadu. Ja gada polise Jums nav pa kabatai, pērciet lētāko OCTA uz īsāku apdrošināšanas periodu.
4) jūs maksājat tikai par OCTA polisi. Pārējie pakalpojumi, piemēram, piedāvājuma sagatavošana un nosūtīšana Jums, ir bezmaksas.
5) IIZI atgādinās jums par OCTA polises atjaunošanas termiņu. Pat ja jums šobrīd ir sava OCTA polise, reģistrējieties www.iizi.lv un saņemiet atjaunošanas piedāvājumu par labāko OCTA cenu 7 dienas pirms jūsu polises termiņa beigām.
Var droši teikt, ka ar IIZI jūs saņemsiet ne tikai vienkāršus, ērtus un draudzīgus  apdrošināšanas pakalpojumus, bet arī labāko OCTA cenu!

OCTA, tas ir IIZI.

www.iizi.lv
 
Visi komentāri
 
258363. viesis 16.jūnijs 2008 20:25
0 0 Atbildēt

Nez kāpēc tas superigais iizi nemeklē visas kompānijas .Piemēram Baltikumā beigās sanāk lētāk nēkā izzi atrastajā lētākajā piedāvājumā.

258366. viesis 17.jūnijs 2008 9:10
0 0 Atbildēt

true true... es to pašu nosecināju :)

258369. viesis 17.jūnijs 2008 10:15
0 0 Atbildēt

BTA pa Latviju arī sanāk lētāk

260899. viesis 20.augusts 2008 17:41
0 0 Atbildēt

iizi nepiedāvā BTA apdrošināšanu un pie brokera pa tiešo var dabūt lētāk. iizi iesuuukā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti