20.septembrī - HGK DRIFT PARTY Final! 4

 
15.septembris 2008 11:08

20.septembrī 14:00, sporta kompleksā "333" norisināsies Latvijas Drifta Sēriju 7.posms HGK DRIFT PARTY, kurš tad ir noslēdzošais šajā sezonā. Šo posmu vēlamies izveidot, kā neaizmirstamas sacensības dalībniekiem un lielisku šovu skatītājiem.

Pamēroties spēkiem uz sacīksti ir pieteikušies vairāki pieredzējuši sportisti no Somijas, kuru īpašumā ir ļoti jaudīgi un labi sagatavoti drifta auto BMW E36 Turbo, Nissan Silvia S14 un Toyota Soaer. Ar Somu sportistu dalību sacīkste kļūs vēl aizraujošāka, varēsim vērot bezkompromisa cīņas starp seriāla līderiem,just viņiem līdzi un piedzīvot triumfu, pēc kura tad arī uzzināsim LDS 2008 kopvērtējuma uzvarētāju.



Pasākuma ietvaros būs iespēja vērot Latvijas labāko Supermoto braucēju startus(15-20 dalīdnieki), kuriem atvēlēti 2 iebraucieni. Stuntfighters Team Latvia priecēs skatītājus ar saviem trakākajiem trikiem uz motocikliem sadarbībā ar HGK drifta pilotiem, jaunums triāla mocis, ar kuru braucēji izpilda patiešām ekstrēmus trikus.

Pirmo reizi kontaktdrifts no HGK Drifta Skolas, kur divas automašīnas sānslīdē lielā ātrumā bampers bamperī veic sacīkšu trasi. Loterija skatītājiem kuras laimīgajiem uzvarētājiem būs iespēja tikt izvizinātam ar īstu DRIFTA automašīnu"DRIFT TAXI" un saņemt enerģiju no"Redbull" . Protams pats galvenais ir DRIFTS, kurā pirmo reizi iekļaujam jaunu  disciplīnu "SpeedDrift", jeb viena līkuma ātruma  drifts -  lielā ātrumā,garas sānslīdes un daudz dūmu - sacensības tiesās pieaicinātais drifta tiesnesis no Somijas Jorma Olavi Tikkanen.

Labam garastāvoklim DJ at work!!!Inspiration from IBIZA!!! Sacensību noslēgumā uguņošana un uzvarētāju apbalvošana, pēc kuras visi aicināti uz turpat trasē atrodošos AFTRERPARTY telti. ADRENALIN AFTERPARTY(no 21:00) sacensību dalībniekiem un viņu draugiem, faniem ...Darbosies DJ, VJ, bārs ar speciālo DRIFT kokteili un dikotēka.

Pasākumā teritorijā ienest dzērienus un ēdienus aizliegts.

Automašīnas būs iespējams novietot trases teritorijā, maksas stāvlaukumā – cena 1ls.

Ieeja pasākumā no 13:00 , bērniem līdz 8 gadu vecumam bezmaksas.

Uz tikšanos noslēguma pasākumā!
 
Visi komentāri
 
261663. viesis 15.septembris 2008 18:28
0 0 Atbildēt

Kur šīs sacensības notiek un cik ir biletes cena?

261677. viesis 16.septembris 2008 9:19
0 0 Atbildēt

sacensības notiek s/k 333,Ropažu nov.,15 km no Rīgas. ieeja maksās 6ls.

261734. viesis 17.septembris 2008 9:08
0 0 Atbildēt

interesanti bus paskatities uz somu drifteriem =D

varbut no driftme.lv vares no viniem onboard pafilmet =)

261901. viesis 20.septembris 2008 11:11
0 0 Atbildēt

Sēdēt būs kur?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti