«HGK Speed drift» 13.jūnijā sporta kompleksā «333» (+ video) 1

 
10.jūnijs 2009 11:30

13. jūnijā sporta kompleksā 333, Ropažu novadā, Latvijas drifta čempionāta otrais posms „HGK Speed Drift”. Kurš būs visprecīzākais un ātrākais?



Kam izdosies iekarot tiesnešu un, galvenais, skatītāju simpātijas? Tas viss noskaidrosies tieši šajā posmā , kurš priecēs skatītājus tieši ar ātro driftu, augstas klases sacensībām, riepu kūpināšanu un dažnedažādām izklaides iespējām un pārsteigumiem.



Azarta pilnā 2008. gada sezona tikai pierādīja to, ka drifts ir viens no skatāmākajiem auto šosejas veidiem Latvijā un spēj aizraut kā mazus tā lielus līdzjutējus. Šogad, iegūstot čempionāta statusu, drifts kļuvis vēl populārāks un izaicina arvien jaunus dalībniekus censties pārspēt jau rūdītos sportistus.

Pirmais posms pulcēja 43 dalībniekus un par pirmā posmu uzvarētāju ļoti sīvā konkurencē kļuva Gvido Elksnis no HGK motorsport komandas. Izvērtējot pirmo posmu nav šaubu, ka „HGK Speed Drift” sniegs jaunus un vēl negaidītus pārsteigumus un pulcēs ārvalstu labākos braucējus un drifta entuziastus, lai viņi sīvā konkurencē un azartiskā gaisotnē pierādītu savu braukt prasmi un spējas.

HGK komanda ir parūpējusies par izklaides iespējām katram no Jums. Aizraujošas sacensības- drifts, skaistas mašīnas, labi braucēji, spriedzes pilnas sacensības, pārsteigumi starplaikos, grupu „Dzelzs Vilks” un „Sekkta” uzstāšanās, Annels atrakcijas bērniem, skaistās Rockstar enerģijas dzēriena meitenes, kas priecēs skatītājus, bārmeņu šovs un Open Air Disco afterparty tur pat 333 sporta kompleksā ar interesantiem pārsteigumiem visa vakara gaitā. Un tas vēl nav viss, tieši Jums tiks dota vienreizēja iespēja vērot Radio vadāmo Drifta automobiļu sacensības, kuras arī spēj rādīt labu driftu. Šo sacensību sākums 15:00.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā uz HGK Speed Drift:
•    5Ls DUS Statoil un visās Biļešu servisa kasēs
•    3 Ls bērniem no 7g.v. līdz 12.g.v.

Biļešu cena pasākuma dienā:
•    6 Ls iegādājoties uz vietas ierodoties pasākumā
•    4 Ls bērniem no 7g.v. līdz 12.g.v.
•    1 Ls Automašīnas stāvvieta trases teritorijā

Ieeja pasākumā no 15:00, sacensību atklāšana 16:00. Uz tikšanos!

„HGK Speed Drift” atbalsta: Rockstar enerģijas dzēriens, Motul, Viktora noslēpums, Hankook, O bārs, 333 sporta komplekss, Cramo, DC, Auto Bild, FM Druka, Videomix, Baltikums apdrošināšana, Ikšķiles autostiklu centrs, Lāčplēsis, Draugiem.lv, Kurzemes radio, LNT, TV5, „Ātruma cilts”, Apbalvojumu darbnīca, www.hobijauto.lv, www.iter.lv, www.nightlife.lv, www.balticrace.lv, www.esports.lv, www.laf.lv, www.easyget.lv, www.iauto.lv

Sīkākā informācija www.hgksport.com un www.latviandrift.lv



 
Visi komentāri
 
269402. viesis 15.jūnijs 2009 12:21
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti