Brauc uz basketbola spēli ar «Ford» un novieto to stāvvietā bez maksas! 2

 
13.augusts 2009 12:46

"Ford" dīleri Latvijā, Inchcape grupai piederošais uzņēmums „Baltic Motors”, parūpējušies par nelielu, bet patīkamu pārsteigumu visiem tiem basketbola faniem, kuri pārvietojas ar Ford automašīnām.

Tie, kas ieradīsies uz 14. augusta Latvijas un Lietuvas izlašu basketbola maču, varēs savus Ford „Arēna Rīga” stāvvietā novietot bez maksas.

Ford ir oficiālais Latvijas vīriešu basketbola izlases automobilis un šīs markas dīleri „Baltic Motors” atbalsta basketbolu ne pirmo gadu. Šosezon Ford ir Latvijas nacionālo izlašu (gan sieviešu, gan vīriešu), kā arī basketbola kluba VEF oficiālais automobilis.

Nav šaubu, ka Latvijas – Lietuvas basketbola mačs izraisīs milzīgu ažiotāžu, jo kaimiņvalstu spēkošanās allaž bijusi intriģējoša. „Šis noteikti būs mačs, kuru jāredz,” pārliecināts ir Inchcape grupas reģionālais vadītājs Latvijā Andris Kulbergs: „Tādēļ gribējām palutināt visus Ford īpašniekus un ļaut viņiem novietot savas automašīnas „Arēna Rīga” stāvvietā bez maksas. Tāpat pārtraukumā starp puslaikiem līdzjutējiem būs iespējas laimēt velosipēdu no „Baltic Motors’”. Latvijas Basketbola savienībai ir cieša sadarbība ar Ford un arī turpmāk plānojam dažādas akcijas, kuras varētu ieinteresēt basketbola cienītājus.”

Viena no šādām akcijām notiek jau šobrīd. Visi, kas „Baltic Motors” salonā Skanstes ielā 4a (iepretim „Arēnai Rīga”) saņem jaunu Ford automašīnu, tiek pie ekskluzīva suvenīra – basketbola bumbas ar Latvijas sieviešu basketbola izlases dalībnieču parakstiem. Turklāt visas šīs bumbas (kopumā tādu ir 15) ir autentiskas, un ar tām spēlēts šogad Latvijā notikušajā Eiropas čempionātā basketbolā sievietēm.

Vairāk informācijas par Latvijas izlases gaitām – Latvijas Basketbola savienības mājas lapā www.basket.lv.
 
Visi komentāri
 
270381. viesis 13.augusts 2009 13:06
0 0 Atbildēt

...... kā ietaupīt latiņu. nopērc Fordu!

270382. viesis 13.augusts 2009 13:54
0 0 Atbildēt

to geju atbalstitaju kompaniju piekast !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti