Brauc uz basketbola spēli ar «Ford» un novieto to stāvvietā bez maksas! 2

 
13.augusts 2009 12:46

"Ford" dīleri Latvijā, Inchcape grupai piederošais uzņēmums „Baltic Motors”, parūpējušies par nelielu, bet patīkamu pārsteigumu visiem tiem basketbola faniem, kuri pārvietojas ar Ford automašīnām.

Tie, kas ieradīsies uz 14. augusta Latvijas un Lietuvas izlašu basketbola maču, varēs savus Ford „Arēna Rīga” stāvvietā novietot bez maksas.

Ford ir oficiālais Latvijas vīriešu basketbola izlases automobilis un šīs markas dīleri „Baltic Motors” atbalsta basketbolu ne pirmo gadu. Šosezon Ford ir Latvijas nacionālo izlašu (gan sieviešu, gan vīriešu), kā arī basketbola kluba VEF oficiālais automobilis.

Nav šaubu, ka Latvijas – Lietuvas basketbola mačs izraisīs milzīgu ažiotāžu, jo kaimiņvalstu spēkošanās allaž bijusi intriģējoša. „Šis noteikti būs mačs, kuru jāredz,” pārliecināts ir Inchcape grupas reģionālais vadītājs Latvijā Andris Kulbergs: „Tādēļ gribējām palutināt visus Ford īpašniekus un ļaut viņiem novietot savas automašīnas „Arēna Rīga” stāvvietā bez maksas. Tāpat pārtraukumā starp puslaikiem līdzjutējiem būs iespējas laimēt velosipēdu no „Baltic Motors’”. Latvijas Basketbola savienībai ir cieša sadarbība ar Ford un arī turpmāk plānojam dažādas akcijas, kuras varētu ieinteresēt basketbola cienītājus.”

Viena no šādām akcijām notiek jau šobrīd. Visi, kas „Baltic Motors” salonā Skanstes ielā 4a (iepretim „Arēnai Rīga”) saņem jaunu Ford automašīnu, tiek pie ekskluzīva suvenīra – basketbola bumbas ar Latvijas sieviešu basketbola izlases dalībnieču parakstiem. Turklāt visas šīs bumbas (kopumā tādu ir 15) ir autentiskas, un ar tām spēlēts šogad Latvijā notikušajā Eiropas čempionātā basketbolā sievietēm.

Vairāk informācijas par Latvijas izlases gaitām – Latvijas Basketbola savienības mājas lapā www.basket.lv.
 
Visi komentāri
 
270381. viesis 13.augusts 2009 13:06
0 0 Atbildēt

...... kā ietaupīt latiņu. nopērc Fordu!

270382. viesis 13.augusts 2009 13:54
0 0 Atbildēt

to geju atbalstitaju kompaniju piekast !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti