Karlīne Štāla: «Šī ir mana iespēja tikt līdz pirmajai formulai!» 22

 
18.septembris 2009 0:00

Šobrīd internetā notiek balsojums, kura mērķis ir atrast labāko jauno autosporta talantu un palīdzēt viņam nokļūt pasaules autosporta elitē – pirmajā formulā. Šajā balsojumā no Latvijas piedalās formulu braucēja Karlīne Štāla. Visvieglāk par Karlīni nobalsot ir, apmeklējot viņas mājas lapu www.karlinestala.com

Aicinām visus balsot par Karlīni – latviešiem jābūt vienotiem, jo balsojumā piedalās 106 piloti no visas pasaules, un tikai trim būs iespēja iekļūt nākamajā kārtā! Nākamais solis – sportistiem būs jāiziet vēl vairākas sacensību kārtas, kurās tiks noskaidrots viens pats ātrākais sportists.

Lai rezultāti būtu maksimāli godīgi, no katras e-pasta adreses iespējams nobalsot tikai vienu reizi. Bet ja Jums ir vairākas e-pasta adreses, balsot iespējams vairākkārt. Tas arī Jums dos lielākas iespējas laimēt Karlīnes sarūpēto balvu – īstu sacīkšu braucēja ķiveri ar Karlīnes Štālas autogrāfu. Ar balsošanas noteikumiem iespējams iepazīties www.karlinestala.com.

2010. gadu šīs autosporta talantu meklēšanas shēmas uzvarētājs pavadīs formulu seriālā Formula BMW Europe, startējot Raikkonen Robertson komandā. Jau nākamajā sezonā šīs pašas komandas sastāvā jaunais talants startēs Lielbritānijas Formula 3 čempionātā, vēlāk pārkāpjot GP2 formulā un, ja tur izdosies uzrādīt labus rezultātus, nokļūstot arī pasaules autosporta elitē – F-1.

Skaidrs, ka balsojums ir tikai pirmais solis pretī Karlīnes sapnim par F-1. Mēs visi varam palīdzēt viņai šo soli spert!

Karlīne Štāla autosporta sacensībās piedalās kopš 2000. gada. Pirmos piecus gadus Karlīne brauca ar kartingu, kļūstot par Latvijas vicečempionu un iegūstot 8. vietu Eiropas čempionātā. 2005. gadā latviešu meitene startēja Legend Cars sacensībās Somijā, bet pēc tam divus gadus brauca ar Formula Renault Beļģijā. 2007. gadā Karlīne izrādījās ātrāka par visiem puišiem un uzvarēja Beļģijas Formula Renault. Karlīne joprojām ir vienīgā sieviete, kura uzvarējusi starptautiskā formulu seriālā!

Balsojumu par Karlīni Štālu informatīvi atbalsta vortāli autosports.delfi.lv, sportacentrs.com, iauto.lv un 4rati.lv.
 

 
Visi komentāri
 
271055. viesis 15.septembris 2009 9:11
0 0 Atbildēt

Kāpēc tad uzreiz par Karlīni? Kā būs ar Haraldu Šlēgelmilhu? Kurš ir perspektīvāks?

271059. viesis 15.septembris 2009 10:28
0 0 Atbildēt

NU Deksi tu gan tāds dīvains, grūti nobalsot ?!?!? Galu galā tak Rīgu tādā veidā dabūja iekšā Monopola spēlē. Piekrītu pa daļai par Haraldu, bet viņa iespējas jau tāpat ir lielākas. Un lai izdodas abiem. Un ņemot vērā to ka abi sportisti aug par sponsoru naudu, valstij tas ir tikai un vienīgi ieguvums !!!

271062. viesis 15.septembris 2009 11:24
0 0 Atbildēt

nobalsoju... lai viņai veicas...

271064. viesis 15.septembris 2009 11:53
0 0 Atbildēt

Ha ha, gandrīz aiz smiekliem apkritu, ar balsojumu uz F1..... Nu pabrauks Štāla ar kādu pasaules slavenu pilotu, un domā, kad viņai naudu sponsori sāks bērt visi, jūs ko jokaini, man sāk smieklīgi palikt par šo autosportisti. Skatoties cik grīti Haraldam iet un knapi sagrabinot finanses un vēl ar viņa paša neatlaidību organizējot pasākumus un vispār ko darot, man personīgi pret šo autosportisti respekts tuvinās 0...

271065. viesis 15.septembris 2009 12:33
0 0 Atbildēt

Lai jau tiek, smuks ģīmītis, braukt māk, būtu lepns, ja šādā skatā LV vārdu reklamētu - nobalsoju!

271076. viesis 15.septembris 2009 14:01
0 0 Atbildēt

Nu gan laiki pienākuši....FIA izsniegs F1 licenci pēc balsojuma rezultātiem?

Atļausiet pasmaidīt....:D

271079. viesis 15.septembris 2009 15:08
0 0 Atbildēt

Kakova mārrutka jātiržās?? Marš balsot. :)

+7balsis(e-adreses) :):):)

271081. viesis 15.septembris 2009 16:27
0 0 Atbildēt

Palsiet www.grandprixshootout.com - tas ir projekts, kur meklē talantus no visas pasaules un tieši FANI ir tie, kas iebalso šos jauniešus + pārējie vietas nopērk! (un taisnība vien jau laikam ir viesim 271064, ka naudu neviens virsū neber, tāpēc gan jau nopirkt vietu nevar atļauties).

Haralds Š., piemēram, vairs šajā atlasē piedalīties nevar, jo ir jau pieredzējis vairāk, nekā jauno talantu konkursā drīkstētu būt. Tāpēc Karlīne startē - viņai ir iespējas tikt uz šo projektu un mācīties un braukt... Un lai smejas, kam smieklīgi - lielo smējēju tā blondā beibe izpogātu jau pirmajā līkumā.. ;)

271082. viesis 15.septembris 2009 17:34
0 0 Atbildēt

271064. viesis 15.09.2009 11:53

Ha ha, gandrīz aiz smiekliem apkritu, ar balsojumu uz F1... Nu pabrauks Štāla ar kādu pasaules slavenu pilotu, un domā, kad viņai naudu sponsori sāks bērt visi, jūs ko jokaini, man sāk smieklīgi palikt par šo autosportisti.

-------------------------------------------

Vari smieties vai ne, braukt vinja noteikti prot daudz labaak par tevi :-) Un izlasi rakstu - balsojums var paliidzeet tikai pirmaa soliisha spershanai, taalaak jau nu kaa maaki pats un tavi sponsori. Galvenais ir tikt tai programmaa iekshaa ...

Skatoties cik grīti Haraldam iet un knapi sagrabinot finanses un vēl ar viņa paša neatlaidību organizējot pasākumus un vispār ko darot, man personīgi pret šo autosportisti respekts tuvinās 0...

---------------------------------------------

Zemaak jau ir paskaidrots, kaapeec Haralds nevar piedaliities shaadaa programmaa.

Centis_Nuudele [?] 15.09.2009 14:01

Nu gan laiki pienākuši... FIA izsniegs F1 licenci pēc balsojuma rezultātiem?

Atļausiet pasmaidīt...

--------------------------------------

Arii tev dereetu izlasiit rakstu :-) Tas taa, lai vienkaarshi citi tevi par muljkjiti neuzskatiitu :-) Par Superlicenci un balsojumu tur nav ne vaarda ...

271085. viesis 15.septembris 2009 19:35
0 0 Atbildēt

Pats nobalsoju, un arī citus saaģitēju. Lai veicas!!!

271093. viesis 16.septembris 2009 8:04
0 0 Atbildēt

Crankshaft [?] 15.09.2009 17:34

Centis_Nuudele [?] 15.09.2009 14:01

Nu gan laiki pienākuši... FIA izsniegs F1 licenci pēc balsojuma rezultātiem?

Atļausiet pasmaidīt...

--------------------------------------

Arii tev dereetu izlasiit rakstu Tas taa, lai vienkaarshi citi tevi par muljkjiti neuzskatiitu Par Superlicenci un balsojumu tur nav ne vaarda...

=======================

visu cieņu tavām tehniskajām zināšanām, bet varbūt tomēr arī pats pamācies lasīt, lai tevi neuzskata par muļķīti....virsrakstu izlasi "Šī ir mana iespēja tikt līdz F1".....tātad izņemot fanu balsošanu viņai citas iespējas acīmredzot nav. Tātad - ja nebūtu balsojuma, nebūtu iespēja saņemt licenci....tā es saprotu šo virsrakstu.

271094. viesis 16.septembris 2009 8:54
0 0 Atbildēt

Sretsked [?] 15.09.2009 19:02

Par to braukšanu-labāk vai sliktāk... Ja jau reiz jūs te spriežat, bij reiz 3 gadi atpakaļ autoklubu kartingu turnīrs, kāreiz Karlīna palika man aiz muguras vairākas vietas. Nelielos, bet nevajag arī nolikt jebkuru citu, patrenētos un kas zin, kā veiktos, neba nu viņa vienīgā braukt prot.

============================

Nu , braukshana ar "iires kartingiem" kaut kaa nu nebuus tas nopietnakais kriteerijs :-) Visaados pasaakumos pieredzeejushi autobrauceeji shaados apstaakljos nereti zaudee "graamatvezhiem" :-)Savulaik Somijaa bij izdeviiba paveerot saciiksti, kuraa K. gaaza ar to "pobedinju" - jaasaka, cepuri nost. Vareetu teikt, auksta, kaa zivs, un preciiza kaa cirkulis :-))) Un aatrumi tur nekaadi mazie vis nebija ...

Centis_Nuudele [?] 16.09.2009 08:04

visu cieņu tavām tehniskajām zināšanām, bet varbūt tomēr arī pats pamācies lasīt, lai tevi neuzskata par muļķīti... virsrakstu izlasi "Šī ir mana iespēja tikt līdz F1"... tātad izņemot fanu balsošanu viņai citas iespējas acīmredzot nav. Tātad - ja nebūtu balsojuma, nebūtu iespēja saņemt licenci... tā es saprotu šo virsrakstu.

==============================

Nja, ar saprashanu tev, atvainojos, tomeer ir pavaaji :-) Ja tu taa saproti virsrakstu :-) Rakstinju vajag izlasiit, citaadi iznaak komenteeshana DELFI stilaa - pilsonis izlasa virsrakstu un njemas komenteet no visas sirds ... :-)Balsojums ir iespeeja tikt "sisteemaa", kura savukaart (ja ljooooooti paveiksies) var dot iespeeju, noejot nevaajo marshrutu, tikt pie kaarotaas Superlicences. Aizko , saakot ar otro stadiju, balsoshanai vairs noziimes nav - ja esi ticis iekshaa, taalaak kaarpies pacc! :-) Tur

"balsotaaji" jau buus pavisam citi ljautinji ... Protams, jebkuraa gadiijumaa lai veicas,

ja iespeeja ir, jaacenshas to izmantot, veel jo vairaak taapeec, ka pasaulee ir miriaades

F1 braukt gribeetaaju, bet reaali iespeeja tikt liidz meerkjim ir uz vienas rokas pirkstiem

saskaitaamam skaitam ...

271097. viesis 16.septembris 2009 9:50
0 0 Atbildēt

Crancshaft, varbūt es esmu pamuļķis (man pofig ko tu par mani domā). Varbūt tu esi supergudrs. Bet ja tu esi tik supergudrs, tev vajadzētu zināt, ka Superlicenci nedod katram kurš māk braukt. Lai brauktu ar F1 nepietiek ar mācēšanu. Ir vajadzīgs rumpītis kurš spēj izturēt pārslodzes, lai pirmajā virāžā neuznāk ģībonis.

Ble, nu nevar uztaisīt 1. formulas pilotu balsojuma rezultātā, vai tiešām tev tas nepielec?

271102. viesis 16.septembris 2009 10:39
0 0 Atbildēt

OOO:))) pilnīgi bezjēdzīgs rubaks un nevajag nevienu saukt par muļķiti ;) Cilvēkam ir iespēja tikt mācīties jeb iekšā programmā, un tad, kā jebkurā skolā - labākie tiek uz nākamo līmeni, tad uz nākamo, tad uz nākamo etc.. paši saviem spēkiem. bet lai tiktu skolā 26 censoņi vietas nopērk + 3 iebalso, jo tieši tie trīs, kam naudas nav, var izrādīties talantīgāki par tiem, kam nauda ir. Un tad šos "skolniekus" sāk tirināt - jā droši vien arī uz pārslodzēm un viskautko citu. Pie kam - JEBKURŠ nemaz uz balsojumu nevar pieteikties - tas nozīmē, ka tai meičai gan jau ir pietiekami rādītāji, lai balsojumā startētu. Un GrandPrix shootout nav nekāds kaktu kantoris, kur balsojuma gaitu varētu abšaubīt - ne pirmo gadu viņi ko tādu taisa. Tā, ka tiešām nevajag runāt bezjēdzīgas lietas, kas ir neauglīgas un nepareizas. Neviens nezina kā tas beigsies, un Karlīne brauc - šādi tādi sasniegumu CV ir redzēti, līdz pat čempiones titulam Beļģijā 2007 gadā..

Vēmēji lai vemj (ha haaaaaaaaaaaa - LATVIEŠI!!!!), a Karlīnei lai veicas! No sirds;)

271105. viesis 16.septembris 2009 10:53
0 0 Atbildēt

OK, pārfrazēšu, lai saprotamāk:

paskatīsimies, cik no iebalsotajiem censoņiem nonāks līdz F1 pilota krēslam.

:)

271108. viesis 16.septembris 2009 12:43
0 0 Atbildēt

Deksi, bet mērķis taču ir sasniegts - cilvēki par to runā ;)

271110. viesis 16.septembris 2009 12:50
0 0 Atbildēt

Jā runā par Karlīnu, un līdz ar to arī uzina par šādu sacīkšū braucēju "atlasi" izmantojot balsošanu - vairāķ nekas nav vajadžīgs, svarīgi lai nebūtu vienaldzīgo, tieši tāpat kā kas tur pirms vēlēšanām šķiet Lembis šādā veidā smuki kabatas partiju "pastutēja". Nav svarīgi ko runā, galvenais ka runā ;)

271112. viesis 16.septembris 2009 13:11
0 0 Atbildēt

ai, nu viens netic nekam, otram ķivere nepatīk. F! ir galamērķis, bet bieži vien lielāka vērtība ir ceļam, ko ejam!! Pieredze, sacensības - piepildīta sportista karjera, kas sniedz gandarījumu dzīvē... Nu jums pašiem smiekli nenāk, cik stulbi ir tie komentāri?? Labi - gan jau varēja nedot neko vispār - bet viņa, iespējams, grib pateikt PALDIES tiem balsotājiem, kas viņai palīdzēs... Jums visur jāsaskata "zapadlas", pārmetieni, zākas? Nu kāda jums iekšējā pasaule, ja jūs 23gadus jaunai sportistei (sievietei, kas cīnās ar puikām plecu pie pleca!) esat gatavi izknābt acis par to, ka viņa CENŠAS ko dzīvē sasniegt??? Ar darbu un šajā gadījumā - lūdzot palīdzēt tikt tai skolā mācīties ar balsojumu.. un ja nav cerību uz F1, ko - uzreiz salikt rokas klēpī un īdēt kā lielākā daļa te raksta?? Mežoņi, ne cilvēki.

271144. viesis 17.septembris 2009 1:32
0 0 Atbildēt

To Sretsked.

271112. viesis : vienkārši zinu to meiteni un aizķer, ja kāds runā ne pa tēmu

271269. viesis 19.septembris 2009 14:19
0 0 Atbildēt

nezinu to meiteni bet piekritīšu 271112

271281. viesis 21.septembris 2009 8:35
0 0 Atbildēt

Interesanti:

Ko Toms Grēviņš Teicis Par Karlīnu iekš SWH?

271286. viesis 21.septembris 2009 11:17
0 0 Atbildēt

Tad man tāds jautājums, kur tad lielā karjera DTM palika?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti