Kārlis Zatlers izaicina drifta profesionāļus 1

 
30.septembris 2009 8:20

11.oktobrī pirmo reizi visiem sānslīžu tīkotājiem iespēja "piesiet dūšu" un pārbaudīt savas prasmes driftēšanā vienā trasē, vienās sacensībās ar Latvijas drifta čempionāta dalībniekiem.

Pirmais sānslīdes amatieris jau pieteicies – rallijsprinta braucējs Kārlis Zatlers. Viņš atzīst, ka drifts ir skatāms sporta veids un labprāt pats piedalīsies un izmēģinās savus spēkus vadīt automašīnu sānslīdēs.

„City Fitness Street Drift“ pasākumā Biķernieku stadionā piedalīties var ikviens driftēt gribētājs. Kopējā cīņā tiks noskaidrots – kurš kuru! Varbūt tieši Tu drifta trasē esi meistarīgāks par 2009.gada Latvijas drifta čempionāta labākajiem braucējiem Raivo Mužiku, Ervīnu Žuku, Gati Lapānu, Andri Rancānu? Tev tikai nepieciešams standartauto, ar kuru var braukt sānslīdēs, un protams, ķivere. Tiekamies 11.oktobrī pulksten 14:00.

Sacīkstes būs sava veida ieskats Latvijas drifta čempionāta nākamajā sezonā, kad uz starta stāsies Pro klase (driftam sagatavotas automašīnas ar drošības karkasu) un jaunā Street legal klase (standarta automašīnas).

Pieteikšanās „City Fitness Street Drift“ sacensībām sākas 29. septembrī. Apmeklējiet mājaslapu www.laf.lv un sadaļā „Drifts“ atradīsiet sacensību nolikumu un pieteikšanās anketu. Dalības maksa Ls 15 (iekļauts – vienas dienas apdrošināšana un vienreizējā LAF licence). Svarīgi – ar vienu automašīnu var piedalīties vairāki braucēji.

Pirms sacensībām 11. oktobrī visiem dalībniekiem būs lieliska iespēja aizvadīt treniņus Biķernieku stadionā.

 
Visi komentāri
 
271584. viesis 1.oktobris 2009 15:26
0 0 Atbildēt

sikais zimulis kurs neraksta

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti