«Amserv Motors« aicina uz Nakts ballīti 7

 
7.decembris 2009 16:06

Toyota un Lexus automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā „Amserv Motors”, Rīgā, Krasta ielā 3 rīko vēl nebijušu pasākumu – Nakts ballīti, piektdien, 11. decembra vakarā no plkst. 22:00.

Ballītes laikā notiks jaunā Toyota Land Cruiser 150 prezentācija, salonā esošo automašīnu Nakts pārdošana, auto izsole un tuvojošās gadumijas sumināšana. Ballīti apmeklēt aicināti gan „Amserv Motors” klienti, gan potenciālie auto pircēji, žurnālisti un citi interesenti, kas vēlas aizraujoši pavadīt piektdienas vakaru. Ieeja brīva.

Ballītes laikā  būs iespējams cīnīties par aizraujošu piedzīvojumu nākamajai vasarai – lidojumu sporta lidmašīnā JAK-52 ar augstākās pilotāžas elementu izpildi no kluba „Avio Rīga”, reālas naudas summas būs iegūstamas pārbaudot zināšanas bezceļu braukšanas un lidošanas disciplīnās, pasākumu kuplinās go-go dejotājas, par gastronomisko labsajūtu gādās īsta lauka virtuve, plānots arī salūts un citas izklaides. Vakaru vadīs atraktīvais un allaž enerģiskais Māris Grigalis.

Līdz plkst. 03:00 nākamajā, 12. decembra rītā, norisināsies automašīnu Nakts pārdošana, kuras laikā visas „Amserv Motors” autosalonā esošās automašīnas tiks piedāvātas iegādei par ražotāja piegādes cenām. Spēkā būs tie pirkuma līgumi, kas tiks noformēti uz vietas, iemaksājot 10% garantijas naudu.

Pasākuma „nagla”  – jaunā Toyota Land Cruiser 150 prezentācija. Savukārt, piedaloties izsolē, varēs iegādāties 1998. gada izlaiduma Lexus GS 400, kura sākuma cena noteikta 1000 EUR (ietverot 21% PVN). 

Līdztekus izklaidei ikviens varēs iepazīties ar visiem „Amserv Motors” jaunākajiem autosalona un servisa piedāvājumiem, pieteikties testa braucieniem vai vienkārši patērzēt ar autojomas profesionāļiem.

Gundars Vectirāns, SIA „Amserv Motors” valdes loceklis: „Patlaban mums visiem tiek uzspiests tik daudz negāciju, drūmu prognožu un skarbas informācijas, ka cilvēki paši pret savu gribu kļūst arvien pesimistiskāki. Mēs gribam pierādīt pretējo – nu nav viss tik ļoti slikti, kā mums cenšas iestāstīt! Arī grūtos brīžos var priecāties un gūt lieliskas, pozitīvas emocijas. Nakts ballītes mērķis ir tieši tāds – piedāvāt ikvienam kaut brīdi atslēgties no ikdienas un vienkārši pabaudīt dzīvi.” 

Ņemot vērā, ka ieeja Nakts ballītē ir bez maksas, pasākuma organizatori informē, ka apmeklētāju drošības labad, tiks ievēroti face control principi: personas ar skaidri redzamām apreibinošu vielu lietošanas vai agresivitātes pazīmēm netiks ielaistas.

 
Visi komentāri
 
273254. viesis 7.decembris 2009 19:12
0 0 Atbildēt

Ja nebūtu atraktīvais un allaž enerģiskais Māris Grigalis, varētu aiziet ;)

273255. viesis 7.decembris 2009 20:07
0 0 Atbildēt

visi rumbulas un maskachkas pilsonji tiek miilji gaidiiti uz pozitiivo emocju devu !

273259. viesis 8.decembris 2009 8:59
0 0 Atbildēt

Vai tā būs atvadu ballite?

273275. viesis 9.decembris 2009 0:03
0 0 Atbildēt

Nu, nu, nu.. nebūsim tik ļauni noskaņoti. Kurš tagad vispār atļaujas piedāvāt ko pozitīvu.. Apsveicams pasākums, aizietu, ja nebūtu Māris Grigalis .. :)

273282. viesis 9.decembris 2009 11:07
0 0 Atbildēt

A tu ej, bet tad, kad sāk ņemties Grigalis, ej ārā pīpēt.

273286. viesis 9.decembris 2009 11:17
0 0 Atbildēt

Tālu no atvadām jau laikam nav-novembrī Amservs esot pārdevis veselus 7(septiņus) jaunus auto...

273376. viesis 14.decembris 2009 14:56
0 0 Atbildēt

šķiet, ka diezgan apšaubāma tā publika Latvijā izmanto tos braucamos. Būtu tā kā nedaudz bail ar viņiem atrasties vienā kompanijā.... Drošāk tomēr kopā tusēt ar hondistiemun hundasistiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti