Lucavsalā izveidojusies prāva «Neste» un «BalticMiles» klientu rinda 4

 
11.februāris 2010 0:00

Vakar jau no plkst. 24.00 Neste A24 Lucavsala degvielas uzpildes stacijā sākusi veidoties automašīnu rinda, kas šorīt sasniedz jau prāvus apmērus un turpina veidoties.

Autovadītāji cer būt vieni no pirmajiem 50 laimīgajiem, kuri iepildot degvielu vismaz LVL 20,- vērtībā un uzrādot derīgu BalticMiles karti, saņems ne tikai BalticMiles punktus, bet arī bezmaksas lidojumu uz jebkuru airBaltic galamērķi Eiropā.

Atzīmējot otra lielākā degvielas mazumtirdzniecības uzņēmuma valstī Neste Latvija pievienošanos BalticMiles lojalitātes programmai, airBaltic pirmajiem lojalitātes programmas lietotājiem šodien no pulksten 9.00 Neste A24 Lucavsala (Lucavsalas iela 1, Rīga) DUS dāvina bezmaksas lidojumus pa Eiropu. Akcija ir spēkā tikai 11.februārī no pulksten 9.00 līdz balvas būs saņēmuši 50 laimīgie BalticMiles un Neste klienti.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti četrpadsmit partneri – Neste Latvija, airBaltic, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, Reval Hotels, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks un Forum Cinemas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, pērkot degvielu Neste A24 degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumus, uzturoties Reval Hotels vai Islande Hotel viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras, nomājot auto no Sixt, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus vai SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, kā arī iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com. Forum Cinemas piedāvā punktus izmantot, iegādājoties kinoteātra biļetes, savukārt aktīvākai atpūtai tos iespējams tērēt Līvu Akvaparkā.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama Baltic Outlook žurnālā lidmašīnā, airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē www.balticmiles.com un zvanot uz airBaltic zvanu centru.

 
Visi komentāri
 
274717. viesis 11.februāris 2010 9:17
0 0 Atbildēt

dafai iemet bildes, kur veči ar kannam un zaļām kartēm rokās trinās gar Lucavsalas naftas pumpjiem!:D

274727. viesis 11.februāris 2010 10:50
0 0 Atbildēt

johaidī, par vēlu uzzinu - būtu nakšņojis auto, a tagad nekā :(((

274732. viesis 11.februāris 2010 12:09
0 0 Atbildēt

papuāsi :D

274792. viesis 13.februāris 2010 12:22
0 0 Atbildēt

Ja nav naudas nopirkt biļeti, kur nu vēl ieliet pilnu bāku, ko dos tā bezmaksas biļete, tikai turp.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti