Rīgas Motormuzejā tiks atklāts Go Blonde festivāls 4

 
27.maijs 2010 14:47

Pēc rotaļlaukuma bērniem atklāšanas Kronvalda parkā šo trešdien, Latvijas Blondīņu asociācija visu šīs nedēļas nogali turpinās ar dažādām aktivitātēm pievērst sev uzmanību.

Kā nākamais būs pirmreizējs Merilinas Manro līdzinieču konkurss „Džezā tikai meitenes”, kurš norisināsies Rīgas Motormuzejā, piektdien, 28. maijā plkst. 18.00.

Motormuzejs savas durvis vērs vēl nebijušam skaistumam – 25 Merilinas cīnīsies par galveno balvu – lidojumu biznesa klasē ar Airbaltic, kā arī pārējām balvām – dāvanu karti no Reval Hotels - nedēļas nogali divām personām, balvu no Europa City – nedēļas nogali 2 personām, dāvanu kartēm no Storm, Ostas Skati, dāvanu komplektiem no Mary Cohr, Indola un Eler Cosmetics. Katra dalībniece saņems šampanieti no Rocca Fortis, rozā lietussargu un somu no franču kosmētikas firmas Gatineau.

„Viņas valdzinošais smaids ar viegli pavērtajām lūpām joprojām uzrunā cilvēkus no plakātiem, žurnālu lappusēm, filmām. Merilina Monro bija ikona, planētas seksa simbols, un viņas pēkšņā aiziešana joprojām izraisa vairāk jautājumu nekā atbilžu. Taču pirms Merilinas bija Norma Džīna - meitene no fabrikas, kuru reiz ievēroja fotogrāfs.”

Šoreiz galveno lomu spēlēs konkursa dalībnieces, kuras uz seno spēkratu fona pārliecinās prasīgo žūriju, ka tieši viņa visvairāk atbilst Manro tēlam. Lai meitenes vēl labāk varētu iejusties savā lomā, Motormuzejs viņu rīcībā būs nodevis izcilus pagājušā gadsimta 50-to gadu auto - Citroen Traction avant, Chevrolet Master, Mercedes 220. Paralēli konkursam nemitīgi norisināsies Merelinas laikam un stilam atbilstošas foto sesijas un iespējams pat nelieli izbraukumi ar antīkajiem auto.

Par godu konkursam blondo matu īpašniecēm šajā dienā ieeja muzejā būs bez maksas!

Paralēli labdarības projektiem, Latvijas Blondīņu asociācija katru gadu maija pēdējā nedēļā rīko Go Blonde festivālu un parādi. Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.un 29.maijā. To atbalsta vadošie Latvijas tūrisma nozares uzņēmumi – airBaltic Travel, viesnīcu tīkls Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels, viesnīca Europa City Riga, Rīgas tūrisma attīstības birojs Live Riga.

 
Visi komentāri
 
277227. viesis 27.maijs 2010 16:28
0 0 Atbildēt

divaina asociacija

277233. viesis 27.maijs 2010 19:23
0 0 Atbildēt

mērķi? pievērst uzmanību? nu un tad, ko tālāk

277236. viesis 27.maijs 2010 20:31
0 0 Atbildēt

katrs dzenā sviestu kā grib...

suns sēž zem galda un laiza sev riekstus...

277239. viesis 28.maijs 2010 8:22
0 0 Atbildēt

Nesēž zem galda. Skrien pa apkārtējo mežu un dzen stresā blondās stirnas :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti