Aicinām uz pasākumu «Iepazīsti savējos 2010» 1

 
29.jūlijs 2010 9:25

Sestdien, 31. jūlijā biedrība „Ķekavas novada Uzņēmēju padome” kopā ar Ķekavas Tūrisma informācijas centru rīko pasākumu "IEPAZĪSTI SAVĒJOS 2010".

Pasākuma ietvaros Ķekavas novada iedzīvotāji un viesi, iepriekš pieteiktās komandās, orientējoties pēc kartes ar kājām, velo vai auto apmeklēs vietējos uzņēmumus un tūrisma objektus, veicot interesantus un atjautīgus uzdevumus, labākajiem par to saņemot balvas. Pasākuma mērķis ir parādīt novada iedzīvotājiem vietējo uzņēmumu dažādību un to piedāvātos pakalpojumus, un ka  sev nepieciešamās preces var nopirkt novada teritorijā.

Dalību šajā pasākumā apliecinājuši vairāk kā 25 novada uzņēmumi un organizācijas - sākot ar lielākajiem uzņēmumiem, kuri atrodas Ķekavas novadā, kā arī tādiem, kuru filiāles atrodas novadā, beidzot ar maziem, kuri savu uzņēmējdarbību uzsākuši pēdējā pusgada laikā un vēlas iepazīstināt ar sevi gan novada iedzīvotājus, gan uzņēmējus.

Pasākuma noslēgumā, 31. jūlija vakarā, notiks labāko komanda apbalvošana, konkursi un svētku koncerts, savukārt visas dienas garumā pasākuma centrā pie t/c Liiba darbosies tirdziņš un paredzēti dažādi izklaidējoši pasākumi. Izmantojot globālās pozicionēšanas sistēmas (GPS) tehnoloģijas iespējas, līdzjutēji pasākuma centrā uz lielajiem ekrāniem tiešsaistes režīmā varēs sekot atsevišķu komandu pārvietošanai trasē.

Viens no pasākuma centrālajiem notikumiem būs aicinājums vienoties kopīgā deju solī - uzstādīt rekordu  “Lielākais deju kolektīvs” sporta deju pedagoda Kristapa Cīruļa vadībā.

Balvu fonds labākajām komandām vairāk kā 300 LVL.

Iepazīsti savējos 2010 oficiālā lapa Internetā: www.knup.lv

Komandu pieteikšana notiek līdz 29. jūlijam, un to var veikt Internetā: www.knup.lv sadaļā On-line pieteikšanās.

Pasākuma satelītlapa portālā draugiem.lv -  www.draugiem.lv/iepazistisavejos2010

 
Visi komentāri
 
278126. viesis 1.augusts 2010 3:01
0 0 Atbildēt

Šitais bija tiešām interesants Pasākums :-)

A_P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 7

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti