Latvijā prezentēs jauno «Pirelli» kalendāru 1

 
7.februāris 2011 10:20

Ar Pirelli oficiālā pārstāvja Latvijā Latakko gādību Latviju sasniedzis jau trīsdesmit astotais Pirelli kalendārs, kas 9. februārī tiks prezentēts Domenikss Auto tirdzniecības centrā.

Šā gada Pirelli kalendāru pavada īpaša intriga – to veidojis pasaulslavenais dizainers Karls Lāgerfelds. Kā ierasts, kalendāra pamata tēma ir sievietes ķermeņa skaistums, kas šoreiz ved ceļojumā uz Grieķijas un Romas varoņu un dievību pasauli.

„Mēs ar lielu nepacietību gaidījām šī fotomākslas šedevra radīšanu. Esmu pārliecināts, ka 36 kontrastainais melnbaltās fotogrāfijas vienaldzīgu neatstās nevienu,” stāsta uzņēmuma Latakko direktors Jevgēnijs Kopilkovs. Viņš norāda, ka „prezentācijas vietas izvēle – Domenikss Auto tirdzniecības centrs - nav nejaušība. Mercedes-Benz ir viens no vecākajiem autoražotājiem ar bagātu vēsturi un joprojām ir uzskatāms par stila un modes noteicēju auto nozarē visā pasaulē. Šāda ideoloģija perfekti sakrīt ar Pirelli ideoloģiju.”

Astoto gadu pēc kārtas kalendāra prezentāciju pagodināt aicināti Latvijas veiksmīgākie uzņēmēji, talantīgākie sportisti un spožākie modes un kultūras vides pārstāvji, kuru vidū būs arī 26 šā gada kalendāra saņēmēji. Divi no saņēmējiem jau zināmi, jo 2003. gadā Latakko ieviesa tradīciju – dāvināt vienu kalendāra eksemplāru valsts prezidentam, savukārt 2009. gadā katru nākamo izdevumu nolemts pasniegt arī komponistam Raimondam Paulam. Savukārt Latakko kolekcijā šīs būs jau četrpadsmitais eksemplārs, un tā ir lielākā Pirelli kalendāru kolekcija Latvijā.

„Mēs esam pagodināti par uzaicinājumu būt pirmajiem, kas kopīgi ar Latakko uzņēmuma vadību izvēlas leģendārā kalendāra saņēmējus no to Latvijas cilvēku vidus, kuri kaldinājuši Latvijas panākumus sporta, kultūras un uzņēmējdarbības jomā,” atzīst Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Šā gada Pirelli kalendāra pasaules pirmizrāde notika 2010. gada 30. novembrī Staņislavska un Ņemiroviča-Dančenko Maskavas teātrī. Kalendārs nav pieejams pārdošanā, tas tiek dāvināts, tostarp karalisko ģimeņu locekļiem, dažādu valstu vadītājiem un citām amatpersonām.

Pirelli kalendāra īpašnieki Latvijā

Laika posmā no 2003. līdz 2010. gadam Pirelli kalendāru saņēmuši - Latvijas eksprezidenti Guntis Ulmanis un Vaira Vīķe-Freiberga, Latvijas valsts prezidents – Valdis Zatlers, maestro Raimonds Pauls, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, starptautiskā kinofestivāla Arsenāls prezidents Augusts Sukuts, dziedātājas Marija Naumova-Bullīte un Margarita Vilcāne, grupas Prāta Vētra un Cosmos dalībnieki, dziedātājs Intars Busulis, sportisti Māris Verpakovskis, Vsevolods Zeļonijs, Raimonds Bergmanis, Viktors Ščerbatihs, Jeļena Prokopčuka, Aleksandrs Starkovs, Vadims Vasiļevskis, Jevgeņijs Saproņenko, Māris Štrombergs, Ainārs Kovaļs, Aigars Apinis, Edgars Bergs, Ernests Gulbis, Jānis Vinters, Jānis Miņins, Anete Jēkabsone-Žogota, Jānis Lūsis, režisors Jānis Streičs, aktrises Lilita Ozoliņa, Rēzija Kalniņa un Dace Bonāte, aktieri Jakovs Rafalsons un Vilis Daudziņš, aktrise un sabiedriskā darbiniece Katrīna Pasternaka, uzņēmēji Māris Gailis, Vitālijs Gavrilovs, Rafails Deifts, Zane Bērziņa, Jevgēņijs Gombergs, Jānis Bērziņš, Jurus Biķis, Aivars Žimants, Sergejs Zaharjins, Lotte Tīsenkopfa, arhitekte Zaiga Gaile, modes māksliniece Šeila, reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks, žurnālists Jānis Domburs, fotogrāfs Valts Kleins, bijušais Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzedza (V.E.Ferdinando Zezza) un citas sabiedrībā pazīstamas personas.

 

 
Visi komentāri
 
281524. viesis 7.februāris 2011 18:06
0 0 Atbildēt

Ak, kāda laime! Nez vai prezidentam vajadzētu izniekot savu laiku uz šādiem saietiem?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti