Varēs apskatīt «Jaguar» spēkratus, kas nupat finišējuši Monte-Carlo rallijā 1

 
9.februāris 2011 13:51

Šonedēļ Rīgas Motormuzejā varēs apskatīt Russo Baltic Racing komandas Jaguar E-type vēsturiskās automašīnas, kas ar panākumiem startēja 14. Monte-Carlo rallijā.

Jaguar E-type spēkrati muzejā tiks izvietoti tieši tādā tehniskā stāvoklī, kādā tie finišēja Monte-Carlo – aprīkoti atbilstoši sacensību nolikumam un klāti ar pēdējā rallija posma putekļiem.

Komandas labākais sniegumu uzrādīja Iļjas Kašina un Vladimira Demjanenko ekipāža, kas savā klasē izcīnīja godpilno 3. vietu un kopvērtējumā ieguva 68. vietu no 249 finišu sasniegušajām ekipāžām. Neveiksmīgi pārsista riepa liedza Jurijam Lisenko un Raimondam Strokšam izcīnīt uzvaru savā klasē. Viņiem nācās samierināties ar 5. vietu klasē un 112. vietu kopvērtējumā. Savukārt Jāņa Metmaņa un Viktora Poljakova ekipāža ierindojās 127. vietā kopvērtējumā un 9. vietā klasē.

Vairāk informācijas un dalībnieku iespaidus varēs gūt preses konferencē Rīgas Motormuzejā šī gada 10. februārī plkst. 11:00. Tajā piedalīsies Russo Baltic Racing komandas pārstāvji un Rīgas Motormuzeja vadītājs Aivars Aksenoks.

Kā iepriekš tika ziņots, Monte-Carlo vēsturiskajā rallijā startēja Russo Baltic Racing rallija komanda ar trīs pilnībā restaurētām un rallijam sagatavotām Jaguar E-type vēsturiskās automašīnām.

Šogad Monte-Carlo rallijs atzīmē 100. gadskārtu, savukārt mūsu komandas auto -Jaguar E-type modeļi svin 50. gadadienu. Tādēļ šīs sacensības kā starptautiskā mērogā, tā arī Latvijas komandai bija īpašas.

Russo Baltic Racing rallija komandu atbalsta:
Jaguar pārstāvis Latvijā BM Auto, Ēdoles pils, Elko grupa, Dikļu pils , Radisson, Yokohama, Champion, Comma, žurnāls „Kapitāls”, NORDI dizaina klubs, Hanzas Vīnu galerija un Rīgas Motormuzejs.
 

 
Visi komentāri
 
281555. viesis 9.februāris 2011 15:11
0 0 Atbildēt

Man šķiet es vienu šito dampi redzēju Tukumā braucot slēpot pirms pāri nedēļām t.i. tas noteikti bija sarkans E-type, bet nezinu vai no šīs kompānijas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti