Domenikss Auto tirdzniecības centrā noteikti jaunā Pirelli kalendāra saņēmēji 1

 
11.februāris 2011 10:52

Domenikss Auto tirdzniecības centrā notikušajā 2011. gada Pirelli kalendāra prezentācijas pasākumā paziņoti un kalendārus saņēmuši tā jaunie īpašnieki.

Pateicoties tradīcijai, kuru pirms 8 gadiem uzsāka Pirelli oficiālais pārstāvis Latvijā – kompānija Latakko, 2011. gada kalendārs nonācis pie 26 slavenām Latvijas personībām.

“Kalendārs ir brīnišķīgs – tas ir īsts mākslas darbs. Es patiesi uzskatu, ka tam jāatrodas izstādēs un mākslas namos, un man ir liels prieks kļūt par vienu no tik izcila mākslas darba saņēmējiem,” atzīst viens no kalendāra saņēmējiem, režisors Viesturs Meikšāns.

2011. gada Pirelli kalendāru saņēmuši arī 2010. gada labākie sportisti – skeletonists Mārtiņš Dukurs un vieglatlēte Ineta Radēviča, šahiste, pasaules čempione Zoja Golubeva, pasaules čempions velobraukšanā Māris Štrombergs, hokeja komandas Dinamo Rīga treneris – Jūliuss Šuplers. Kā arī 2010. gada labākie aktieri – Kaspars Znotiņš un Daiga Kažociņa, vijolnieks Gidons Krēmers, mākslinieks Ilmārs Blumbergs, žurnāla PlayBoy Latvija redaktors Egīls Zirnis un virkne citu sabiedrībā pazīstamu cilvēku.

Divi no saņēmējiem jau bija zināmi iepriekš, jo 2003. gadā Latakko ieviesa tradīciju – dāvināt vienu kalendāra eksemplāru Valsts prezidentam, savukārt 2009. gadā katru nākamo izdevumu tika nolemts pasniegt arī komponistam Raimondam Paulam.

„Esam priecīgi, ka, neskatoties ne uz ko, Pirelli turpina fotomākslas šedevra izdošanas ilggadējo tradīciju, savukārt mēs nu jau 8. gadu turpinām to pasniegt cilvēkiem, kuri ar savu izcilību dāvina mums lepnuma sajūtu par mūsu valsts sasniegumiem sportā, kā arī mākslas un biznesa attīstībā,” norāda Latakko prezidents Jevgēnijs Kopilkovs.

Šā gada Pirelli kalendāru veidojis pasaulslavenais dizainers Karls Lāgerfelds, un šī gada kalendāra tēma ir viena no autora kaislībām - Senās Grieķijas un Romas mīti un leģendas. 36 kontrastiem bagātās, melnbaltās fotogrāfijās attēloti 24 dažādi dievi, varoņi un mītiskas būtnes.
 

 
Visi komentāri
 
281630. viesis 15.februāris 2011 12:14
0 0 Atbildēt

Jāpiekrīt vien Timrota kungam, kā no nekā (pliku meiteņu kalendāra, kurš ir katrā sevi cienoša mehāniķa garāžā) uzpūst tādu sensāciju, ka tas būtu kaut kāds Kleopatras laika oriģinālfoto.

Žēl, ka tādi PR guru nestrādā LV valdībā - mēs būtu laimīgājā nācija pasaulē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 1

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti