Ar taksometru - kosmosā... (+ foto) 6

 
1.aprīlis 2011 10:39

Savu darbinieku darba apstākļu uzlabošanai Latvijas taksometru uzņēmumi ir iecerējuši izmantot kosmisko tehnoloģiju sasniegumu – skafandrus.

Pēc kompānijas Smile Taxi pārstāvju teiktā, tas ievērojami paaugstinās vadītāju darba efektivitāti un radīs papildus konkurētspējīgas priekšrocības.

Šajās dienās uzņēmums iepircis dažus rezervē norakstītus skafandrus kā uniformu tiem taksometru vadītājiem, kuri ir visvairāk noslogoti. Smile Taxi vadītāju pakalpojumus kosmiskajos skafandros, Rīgas iedzīvotāji, varēs izmantot sākot ar šodienu. Uzņēmuma vadība pēc testēšanas izmēģinājuma rezultātiem, pieņems lēmumu par ekipējuma ieviešanu visiem darbiniekiem.

Ar autonomo kompleksu palīdzību taksometru kompānija domā atrisināt vairākas problēmas, kas traucē vadītāja darbu. Skafandri apgādās taksometra vadītāju ar ēdināšanu darba laikā, tādējādi neatraujoties no pasažieru apkalpošanas. Pie tam speciāla utilizācijas atkritumu sistēma padarīs vadītāju pilnībā neatkarīgu no tualetes.

„Pēc būtības, mēs nācām pretī mūsu darbinieku vēlmēm. Pieprasījums pēc mūsu pakalpojuma ir pietiekami augsts, un ja mēs nebūsim gatavi to apmierināt, mūsu klienti būs vīlušies. Un vajag arī ņemt vērā, ka konkurenti nesnauž. Tāpēc mūsu vadītājiem bieži vien nav laika ne tikai pusdienām, bet gan aiziet uz tualeti. Dzīvības nodrošināšanas autonomie kompleksi, kas radīti kosmonautiem jākļūst ideālam dotās problēmas risinājumam”, paziņoja uzņēmuma Smile Taxi pārstāvis Aleksejs Ignatjevs.

Taksometru vajadzībām izmantotie dzīvības nodrošināšanas autonomie kompleksi skaitās no ražošanas izņemti modeļi un tos kosmonauti vairāk neizmanto. Neskatoties uz to, ka dotie skafandri tika izmantoti un patreiz tie ir norakstīti kā rezerve, ieplānotās rezerves atļauj tās izmantot vēl vairāk kā 10 gadus. Līgums par kosmiskās uniformas piegādi noslēgts ar Federālo Kosmosa Aģentūru, kuras speciālisti rīkos arī regulāru profilaktisku apskati un apkalpošanu.

Dotajā momentā joprojām paliek aktuāla miega problēma, taču kompānija Smile Taxi aktīvi meklē efektīvus tehnoloģiju risinājumus arī šajā jomā.

Pasmaidiet,
Jūsu Smile Taxi;)
 

 
Visi komentāri
 
282289. viesis 1.aprīlis 2011 12:45
0 0 Atbildēt

Ģeniāla ideja! Pilnībā atbalstu! Pie tam - šoferi varēs arī savā skafandrā smēķēt un savādāk maitāt gaisu, netraucējot pasažieriem.

282297. viesis 1.aprīlis 2011 17:21
0 0 Atbildēt

Septiņdesmitajos gados taksometrā iekāpa tantuks gados un palūdza šoferītim vai varētu ātrāk, jo kavējot uz vilcienu.Puisis uz darbu braukāja ar motociklu,ķiveri protams vadāja līdzi mašīnā.Šis ķiveri uzlika galvā un pa rāciju dispečerei noteica-kočet,kočet,razrešiķe vzļot.Tantuks pēc tam uzrakstīja sūdzību.Lidotāji bija arī tad.

282313. viesis 2.aprīlis 2011 22:13
0 0 Atbildēt

savā laikā kautkur dzirdēju ka viens skafandrs naksājot kautkādus 2-3 simtus tūkstošus. nez vai visas rīgas taksometru kompānijas kopā sametoties var nopirkt kaut vai vienu skafandru...

282333. viesis 4.aprīlis 2011 11:07
0 0 Atbildēt

RLaguna 8 [?] pirms 3 dienām

Septiņdesmitajos gados taksometrā iekāpa tantuks gados un palūdza šoferītim vai varētu ātrāk, jo kavējot uz vilcienu.Puisis uz darbu braukāja ar motociklu, ķiveri protams vadāja līdzi mašīnā.Šis ķiveri uzlika galvā un pa rāciju dispečerei noteica-kočet, kočet, razrešiķe vzļot.

====================

Šito puisi es pazinu - traks bija, ka bail! :-) Vispār viņš arī ar auto braukāja

ar ķiveri galvā, nu bija puisis ar novirzēm :-) Bet fiziski baisi spēcīgs, reiz

saderēja, ka aiznesīs VAZa motoru no Dzirciema ielas (dzīvoja viņš pretī

Stomatoloģiskajai poliklīnikai) līdz Kuldīgas ielai ... Aiznesa! Bet VAZa

motors ta svēra 109 kg ...

282340. viesis 4.aprīlis 2011 23:18
0 0 Atbildēt

taaneko uzķērās uz joka :D

282352. viesis 6.aprīlis 2011 2:41
0 0 Atbildēt

Msh- protams protams... tapēc arī teicu, ka visas kopā pat vienu nepavilks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti