Sprinteris izaicina autosportistu Cauni 3

 
21.aprīlis 2011 9:10

Latvijas Dragreisa čempionāta 1.posmā tiks noskaidrots, kurš ātrāks – sprinteris vai automašīna. Spēkratam pie stūres sēdēs autosportists Krišjānis Caune.

Vieglatlēts, sprinteris Gatis Zālītis nolēmis uzstādīt Latvijā vēl nebijušu rekordu – skrieties ar automašīnu 50 + 50 metru distancē. Jāpiemin, ka otros 50m automašīna brauks atpakaļgaitā. Sprintera konkurents, kurš sacensībās mēģinās būt ātrāks ar automšīnu būs autosportists, rallija pilots Krišjānis Caune.

Krišjānis Caune: “Piezvanīja mans ilgadējais atbalstītājs, sporta preču Asic uzņēmuma pārstāvis, un piedāvāja piedalīties nelielā avantūrā. Es uzreiz piekritu. Interesanti būs palīdzēt sprinterim mēģināt ko tādu realizēt un, protams, interesanti būs arī man sēžot mašīnā, pie stūres.”

Krišjānis Caune blakus sprinterim uz starta līnijas stāsies ar VW Passat automašīnu 2.0L tilpuma dīzeļa dzinēju (140ZS), kas aprīkota ar automātisko pārnesuma kārbu.

Caune: “Esmu veicis vairākus izmēģinājuma braucienus un apzinos, ka vietām pārsvars būs sprinterim, bet vietām pārsvars būs man. Ar nepacietību gaidu svētdienu, lai redzētu mūsu sacensības gala rezultātu.”

Latvijas Dragreisa čempionāta 1. posms „Eparts.lv Drag Meeting 2011” notiks 24.aprīlī Biķernieku kompleksa sporta bāzē. Biļešu iepriekšpārdošana „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS „Statoil”, kā arī www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Biļetes cena līdz 23.aprīlim – LVL 6,00, bērniem no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – tikai LVL 3,00, bet bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja būs bez maksas, tāpēc uz Biķerniekiem īpaši aicinām ģimenes, lai azartiski un atraktīvi sportiskā noskaņā pavadītu Lieldienu svētdienu!

 
Visi komentāri
 
282550. viesis 21.aprīlis 2011 12:28
0 0 Atbildēt

sprinteris noskries

282557. viesis 22.aprīlis 2011 14:58
0 0 Atbildēt

Sprints ar automātu! Ņirgāšanās par Cauni!

282566. viesis 25.aprīlis 2011 20:35
0 0 Atbildēt

Kas ātrāks, cilvēks vai mašīna. šodien pierādījās ka cilvēks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti