Pola Vokera ainas filmā "Ātrs un bez žēlastības 7" pabeigs ar dublieru un datorgrafikas palīdzību 6

 
Nozare.lv | 27.marts 2014 11:46

Asa sižeta filma "Fast & Furious 7" ("Ātrs un bez žēlastības 7") filma tiks pabeigta, nelaiķa aktiera Pola Vokera ainās izmantojot dublierus un datorgrafiku.

Kā jau ziņots iepriekš, Vokers pagājušā gada 30.novembrī gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada "Porsche Carrera GT" vadīja viņa draugs, auto pārdošanas un sacīkšu kompānijas "Always Evolving" īpašnieks Rodžers Rodass, kurš arī gāja bojā.

Kad Vokers nomira, pilnā sparā ritēja "Ātrs un bez žēlastības 7" uzņemšana. Vairākas Vokera ainas palika neuzņemtas.

Ņujorkas laikraksts "Daily News" vēsta, ka filma tikšot pabeigta ar dublieru un datorgrafikas palīdzību. "Ir nolīgti četri aktieri ar līdzīgu ķermeņa uzbūvi kā Polam. Viņa seja un balss tiks izveidota ar datortehnoloģiju palīdzību," atklāja anonīms informācijas avots.

Vokera nāves dēļ filmēšana tika pārtraukta un nozīmēts vēlāks iznākšanas datums - 2015.gada 10.aprīlis.

Vokers kļuva slavens ar dalību filmā "Ātrs un bez žēlastības", kur atveidoja policistu Braienu O'Konoru. Viņš piedalījies piecās no sešām filmas daļām. Vokers pats veica daudzus no filmās redzamajiem pārgalvīgajiem trikiem ar auto.

Foto: Publicitātes attēls

Pirmā "Ātrs un bez žēlastības" daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

 
Visi komentāri
 
LMT 27.marts 2014 12:10
4 2 Atbildēt

Beigas būs miglā tītas...

ed-ga-rs 27.marts 2014 21:47
0 1 Atbildēt

:(

daniels 16.decembris 2014 14:56
0 1 Atbildēt

nezinu kada filma ala atrak laiž ara filmu

edza 6.janvāris 2015 16:33
5 1 Atbildēt

kur var atrst atrs un bez zeastbas 7

iAuto 6.janvāris 2015 16:47
0 0 Atbildēt

attiecīgajās interneta lapās būtu jābūt!

sandis 10.aprīlis 2015 18:04
0 0 Atbildēt

kur var nostities atrs un bez zelastibas 7

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti