Pasaulē pirmo "Lamborghini Centenario Roadster" piegādā īpašniekam (+ video) 2

 
iAuto | 14.jūlijs 2017 17:23

2,75 miljonus dolāru vērts pirkums - skaties, kā pasaulē pirmo "Lamborghini Centenario Roadster" piegādā īpašniekam

Tiem, kas interesējas par pasaules ātrākajiem un ekskluzīvākajiem spēkratiem, droši vien zina, ka "Lamborghini Centenario" rodstera modifikācija tika prezentēta 2016.gada augusta beigās.

"Centenario Roadster" pamatā ir oglekļa šķiedras monokoks, ko ietver no tāda paša materiāla izgatavoti virsbūves paneļi un aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, ieskaitot milzīgo antispārnu, kas var pacelties par 150 mm mainīt slīpumu 15 grādu leņķī.

Pilnpiedziņas "Centenario" rodsterim, tāpat kā tā kupejas modifikācijai ir šasija ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, oglekļa šķiedras komponentu bremzes un 20 un 21 (priekšā/aizmugurē) collu riteņu diski. Arī motors ir tāds pats – 6,5 litru V12 agregāts, kas attīsta 770 Zs. Vaļējā modifikācija ir par 50 kg smagāka (1570 kg), bet ieskrējiens līdz simtam – par 0,1 sekundi ilgāks nekā kupejai. Rodstera maksimālais ātrums pārsniedz 350 km/h.  

Varenauto salonā iebūvēta telemetrijas datu apkopošanas sistēma, kā arī multimediju sistēma ar 10,1 collu ekrānu un "Apple CarPlay" atbalstu viedtālruņa pieslēgšanai.

Jau tad bija zināms, ka visi 20 eksemplāri, ko ražotājs plānoja uzbūvēt, jau bija izpirkti. 

 
Visi komentāri
 
asd 14.jūlijs 2017 17:42
0 3 Atbildēt

Atkal amīši visas izpirks. Viņiem patīk tādi aizvēsturiski motori. Nevienas turbīnas, v12. Eiropā tādus mēslus nevajag. Mums pietiek 1.2 litru trīs cilindru moderni un mūsdienīgi motori.

dsa 17.jūlijs 2017 10:14
0 0 Atbildēt

Amīšiem šie vairs nav pa kabatai, amīši tagad ar fiatiem braukā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti