iAuto ciemojas "BMW Welt" (+ video) 1

 
iAuto | 22.jūlijs 2017 19:51

Statistika liecina, ka "BMW Welt" ir Bavārijas visvairāk apmeklētais tūrisma objekts, kur gada laikā paviesojas vairāk nekā 3 miljoni apmeklētāju.

Wikipedia norādīts, ka "BMW Welt" ēkas celtniecība sākās 2003.gadā un tika pabeigta 2007.gadā. 

Celtne, kas ir 180 m gara, 130 m plata un 24 m augsta, izmaksāja 500 miljonus eiro. 400 000 kvadrātmetru platība tiek izmantota izstādēm, ekspozīcijām, pasākumiem un kā vieta, kur klients savu pasūtīto automobili var saņemt īpašā ceremonijā.

"BMW Welt" ātri vien kļuva par Bavārijas visvairāk apmeklētāko tūrisma objektu un 2010.gadā sagaidīja piecmiljono apmeklētāju. 2012.gada jūlijā interesentu skaits bija dubultojies, bet 2015.gadā šajā ēkā bija paviesojušies jau 20 miljoni apmeklētāju.

"BMW Welt" var apskatīt "BMW", "MINI", "Rolls-Royce Motor Cars" und "BMW Motorrad" produkciju, motorsporta un tehnikas jaunumus. Sava jaunā auto saņemšana "BMW Welt" ir neaizmirstams piedzīvojums un līdz 2013.gadam šo iespēju bija izmantojuši 100 000 klientu.

2013.gada 15.novembris iegāja vēsturē ar to, ka klientam tika izsniegts pirmais elektromobilis ("BMW i3"), bet 2014.gada 5.jūnijā "BMW Welt" darbinieki pasniedza klientam pirmā "Plug-in" hibrīdautomobiļa ("BMW i8") atslēgas.

Saskaņā ar statistiku, "BMW Welt" katru gadu apmeklē vairāk nekā 3 miljoni interesentu no visas pasaules. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.jūlijs 2017 7:51
1 4 Atbildēt

Tikai komunistiem prieks skatīties uz vienādiem auto.

Žigulis vienāds bija 50 gadus, bmw ar nelielām izmaiņām ražo 20 gadus. Bet ja žigulis ražoja tikai žiguli, tad bmw rsžija lielu žiguli, ko sauca 7.ā sērija, ražoja vidēju žiguli, ko sauca 5 sērija, nabagu variantu (3.ā), žiguli ar paaugstinātu šasiju ( x sēriju).

Uz pasaules ir daudz cilvēku, kas deguna urbināšanas vietā izvēlas šo " izklaidi". Varbūt tāpēc, ka tas iekļauts Bavārijas tūrisma bukletā, un pelēkā masa to apmeklē automātiski, kā metāla šausmoni Parīzē?

Vajag apmeklēt, tāpēc iet.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti